ریحانه اسفندیاری 2024/08/18 زندگی گرچه گهی زیبا نیست یا که تلخ است و دگر گیرا نیست، رسم این قصه همین است و همه میدانیم که نه پایدار غم است و نه که شاد میمانیم...
زندگی گرچه گهی زیبا نیست یا که تلخ است و دگر گیرا نیست، رسم این قصه همین است و همه میدانیم که نه پایدار غم است و نه که شاد میمانیم...
ریحانه اسفندیاری 2024/08/04 داشت یادم میرفت چه کنکور گل و بلبلی دادم که اعلام کردن نتایج به زودی میاد:/ باور کنید هیچ علاقهای نه به خودش نه اومدنش ندارم
داشت یادم میرفت چه کنکور گل و بلبلی دادم که اعلام کردن نتایج به زودی میاد:/ باور کنید هیچ علاقهای نه به خودش نه اومدنش ندارم
ریحانه اسفندیاری 2024/07/27 زندگی کوتاه است و این به شما بستگی دارد که تا چه اندازه طعم آن را شیرین کنید
ریحانه اسفندیاری 2024/07/20 یـاد دارم کـه شبی همـدمِ پـروانـه شدم فـارغ از زمـزمـهٔ مُطـرب و میخـانه شدم همچو پروانه،پریشان شدم و خانه خراب او چو ما گشته غـزلـخوان و پیِ بادهٔ ناب پیرِ میخانه بگفتا: که غمت از سرِ چیست گفتمش قصـهٔ ما و دلِ پـروانـه یکیست هـر دو بـر کـوی نگاری نظـر انداخته ایم هر دومان کرده وفا و بـه جفا ساخته ایم شمعِ بی مهر و محبت دلِ پروانه شکست یـارِ دیـوانـهٔ مـا رشتـهٔ پیمـان بگسست دل ز بی مهـریِ یاران شده بیمار و پریش غیرِ پروانه کسۍنیست بگویم غمِ خویش خـرده بـر رهگـذرِ عـاشـق و دیوانه مگیر سالیان است که او گشته پریشان و اسیر حافظ ار پیـر شـد و رفـت ز میخانه برون ما جوانیم و رویـم از درِ ایـن خانـه برون حافــظ
یـاد دارم کـه شبی همـدمِ پـروانـه شدم فـارغ از زمـزمـهٔ مُطـرب و میخـانه شدم همچو پروانه،پریشان شدم و خانه خراب او چو ما گشته غـزلـخوان و پیِ بادهٔ ناب پیرِ میخانه بگفتا: که غمت از سرِ چیست گفتمش قصـهٔ ما و دلِ پـروانـه یکیست هـر دو بـر کـوی نگاری نظـر انداخته ایم هر دومان کرده وفا و بـه جفا ساخته ایم شمعِ بی مهر و محبت دلِ پروانه شکست یـارِ دیـوانـهٔ مـا رشتـهٔ پیمـان بگسست دل ز بی مهـریِ یاران شده بیمار و پریش غیرِ پروانه کسۍنیست بگویم غمِ خویش خـرده بـر رهگـذرِ عـاشـق و دیوانه مگیر سالیان است که او گشته پریشان و اسیر حافظ ار پیـر شـد و رفـت ز میخانه برون ما جوانیم و رویـم از درِ ایـن خانـه برون حافــظ
ریحانه اسفندیاری 2024/07/18 عشق آنگونه قشنگست ڪه خوارت نڪند بـه تمناےحقیرانـه، دچـارت نڪند عشق آنگونه قشنگست ڪه باسنگِ مَحَڪ هرڪسےسربـرسد، ڪسرِعیارت نڪند ماه معشوقِ پلنگ است حواست باشد گـربهے وحشے ولگرد، شڪارت نڪند سخنِ عشق، نه آن است ڪه آید به زبان لب فروبند ڪه دل حاشیه دارت نڪند منزل و منزلتِ عشق بلند است بلنـد «برحذر باش»ڪسےبرسرِدارت نڪند
عشق آنگونه قشنگست ڪه خوارت نڪند بـه تمناےحقیرانـه، دچـارت نڪند عشق آنگونه قشنگست ڪه باسنگِ مَحَڪ هرڪسےسربـرسد، ڪسرِعیارت نڪند ماه معشوقِ پلنگ است حواست باشد گـربهے وحشے ولگرد، شڪارت نڪند سخنِ عشق، نه آن است ڪه آید به زبان لب فروبند ڪه دل حاشیه دارت نڪند منزل و منزلتِ عشق بلند است بلنـد «برحذر باش»ڪسےبرسرِدارت نڪند
ریحانه اسفندیاری 2024/07/17 از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمر گران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست
از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمر گران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست