کاربرد هشتگ: ماه_بانو

1. مآه بانو

تکست حرفای یهویی

گاهی نیازه بی‌خیال ارزوهات شی! قبول کنی زندگیت چی برات در نظر گرفته و بیخیال همه چی فقط بگذرونی زندگی رو... #ماه_بانو
  2. مآه بانو

تکست حرفای یهویی

از یه جایی به بعد حتی خودتم نمی‌دونی داری بهونه چی و می‌گیری؟ واقعا دلتنگی یا حس زودگذره؟ اصلا حسی هنوز داری یا... . از یه جایی به بعد فقط کلافگی‌هاش می‌مونه. #ماه_بانو
  3. G.sky

طراحی اسم باسیاه قلم

#ماه_بانو #‌پاتوق_رمان
  4. مآه بانو

تکست حرفای یهویی

زمانی یک نفر رو می‌تونی به عنوان عضوی از وجودت حساب کنی که... تو رو کامل بشناسه! وجودت و بلد باشه! اخم تو رو خنده کنه، دردت رو مرحم باشه! وگرنه هر کسی که در کنارت زندگی می‌کنه رو می‌تونی عضوی از خودت محسوب کنی! #ماه_بانو
  5. مآه بانو

تکست حرفای یهویی

تو زندگیت یادت باشه.. هیچ وقت هیچ‌کس و بیشتر از خودت دوست نداشته باشی! اون‌وقته که به هر دری میزنه تا کمرت و خم کنه.. . #ماه_بانو
  6. مآه بانو

تکست حرفای یهویی

اگه روزی شنیدی کسی گفت تنم بوی گریه میده... نخند بهش! بدون اونقدر این روزا گریه شده رفیقش که... نمیتونه بیخیالش شه. #ماه_بانو
  7. مآه بانو

تکست حرفای یهویی

کودکی گشته‌ام که مادرش را ز او جدا ساخته‌اند! خدا شاهد خواهد بود که این دختر تحمل عذابی چنین را ندارد... عجیب این روز‌ها جهانم بوی دلتنگی می‌دهد. #ماه_بانو
  8. مآه بانو

تکست حرفای یهویی

حالم چو کودکی است که محبوب‌ترین عروسکش را گرفته‌اند... #ماه_بانو
  9. مآه بانو

دلتنگ روزهایی شده‌ام که بدون هرگونه هراسی از آینده... برای عروسک‌هایم مهر مادرانه خرج می‌کردم=)...

دلتنگ روزهایی شده‌ام که بدون هرگونه هراسی از آینده... برای عروسک‌هایم مهر مادرانه خرج می‌کردم=) #ماه_بانو
  10. مآه بانو

هیچ‌گاه سعی نکنید خودتان را در چشم‌ها بنشانید! همیشه سعی کنید به دنبال پیشرفت، و موفقیت‌ها...

...همیشه سعی کنید به دنبال پیشرفت، و موفقیت‌ها خودتان را به بالاترین مقام‌ها برسانید و یادمان باشد هیچ گاه با دروغ گفتن به دنبال جذب نباشیم به دو دلیل: 1- روزی گندش در میاید 2- حتمی آدم پیدا می‌شود که متوجه دروغ‌هایتان شود در دنیای واقعی خود زندگی کن تا در ذهن ها ابدی شوی #ماه_بانو #به_وقت_زندگی
  11. مآه بانو

می‌گویند روزی روبهی به گرگی رسید، روبه به گرگ نگاهی می‌اندازد و از وی می‌پرسد: - می‌دانی عشق...

...یک انسان ذات تمام حیوانات را در خود دارد، و از هرکدام تا وقتی به نفعش باشد استفاده می‌کند! روبه چشمانش را ریز می‌کند: - پس چگونه باید فهمید انسانی عاشق است؟ گرگ دمش را تکانی می‌دهد: - برای انسان‌ها سود و نفع غلبه دارد بر عشقی خالص! از انسان نباید انتظار عاشقی کردن را داشت! #به_وقت_زندگی...
  12. مآه بانو

در دنیای واقعی ما هزاران اتفاق می‌افتد.. هزاران اتفاقی که گاهی تلخ و گاهی شیرینی را به کاممان...

...کند! پس سعی کن همیشه هر اتفاق را به طور درست و به اندازه هضم کنی. اگر بچه هستی تلاش در زود بزرگ شدن نکن و اگر بزرگ هستی به دنبال بچه بودن نباش از هر موقعیت در جای خود استفاده کن تا بتوانی عقلت را بالغ سازی! زندگی پر از درس های آموزنده است مهم این است تو چگونه نگاهش کنی! #ماه_بانو #به_وقت_زندگی
  13. مآه بانو

یادمون باشه... هر شب موقع خواب به یاد کارهایی که کردیم و حرفایی که زدیم بیوفتیم! گاهی یه حرف...

...و درجای خودش عالیه. همونطور که برای انتقام میشه سال‌ها وقت گذاشت... برای جبران محبت هم میشه سال‌ها وقت گذاشت! همونطور که برای خراب کردن یه نفر میشه دقیقه‌ها فکر کرد... برای خندوندن یه نفرم میشه دقیقه ها فکر کرد پس بیاین طرف قشنگ تر رو بگیریم تا... بعدا عواقب خوب تر ببینیم شبتون به خیر #ماه_بانو
  14. مآه بانو

تکست حرفای یهویی

گاهی هم نیازه تو گوگل نوشت دانلود همدم... #ماه_بانو
  15. مآه بانو

تکست حرفای یهویی

تا حالا شده جلو آینه وایستی بعد دلت بخواد آینه رو بشکونی تا خودتم نبینی؟! چون حتی حوصله خودتم نداری! #ماه_بانو
  16. مآه بانو

تکست حرفای یهویی

خواهشی دارم ازت می‌شود آدرس جاده مرگ را برایم بگویی؟! آخر هرچقدر به سمتش میروم دورتر می‌شود، شاید من راه را اشتباه رفته‌ام؟! یا شاید هم.. فکر کرده است بازی گرگم به هوا می‌خواهم کنم:( #ماه_بانو
  17. مآه بانو

تکست حرفای یهویی

این روزها.. عجیب به سرم زده با همه قهر کنم.. بذارم برم... یه جای خیلی دور! اونقدر دور که از یاد همه برم! #ماه_بانو
  18. مآه بانو

تکست حرفای یهویی

دقت کردید اگه مرگ رو بر عکس بخونیم چی میشه؟ میشه (گرم) و الحق و الانصاف که مرگ مثل گرمایی شیرین خلاصت میکنه از این دنیای سرد! #ماه_بانو
  19. مآه بانو

تکست حرفای یهویی

زندگی به من یاد داد... به هیچکس دل نبندم! #ماه_بانو
  20. مآه بانو

تکست حرفای یهویی

زندگی یادم داد... پشت همه خنده‌های بلندم.. غممو پنهون کنم. #ماه_بانو

به جمع خانواده پاتوق خوش آمدید

بر روی دکمه های زیر کلیک کنید

تمامی موضوعات و پست های مکتوب بیانگر دیدگاه نویسنده است و به هیچ وجه بیانگر دیدگاه مدیریت انجمن نیست.

بالا