کاربرد هشتگ: ماه_بانو

1. مآه بانو

تکست حرفای یهویی

زمانایی که نیازش داشتم پی نیش و نوش بود! حالا که رو پای خودم وایستادم محبتش گل کرده... حکایت این روزهای ما:) #ماه_بانو
  2. مآه بانو

تکست حرفای یهویی

تو زندگی هیچ چیزی فراموش نمیشه! فقط کهنه‌تر میشه! عمیق‌تر میشه.. شاید هم بُرَّنده‌تر #ماه_بانو
  3. مآه بانو

تکست حرفای یهویی

کاش به این هم فکر می‌کردی که قلبم خیلی کوچیکه برای... غم‌هایی تقدیمم کردی:) #ماه_بانو
  4. مآه بانو

تکست حرفای یهویی

شاید جیغ زدنم گریه کردنام زود ناراحت شدنام... برای خیلیا لوس بازی دخترانه باشه.. ولی فقط خدا می‌دونه اونقدر ظرفیتم پر شده که.. دیگه طاقت هیچی رو ندارم:) #ماه_بانو
  5. مآه بانو

تکست حرفای یهویی

میشه برگردیم به اون زمانی که.. هیچکدوم از این روزا نیومده بود؟ #ماه_بانو
  6. مآه بانو

تکست حرفای یهویی

گاهی تو نقطه‌ای از این دنیا وای میستی که.. که حتی نمیدونی خوب بودن چه حسی داشت.. #ماه_بانو
  7. مآه بانو

تکست حرفای یهویی

راضی‌ام فقط یه بارم برگردم به گذشته‌ها... فقط بغلت کنم و گریه کنم خواسته زیادیه؟ #ماه_بانو
  8. مآه بانو

تکست حرفای یهویی

جای خالیت... کمر خم کردا؟ بی‌انصافی نبود بری و بمونم؟ اون بالا بالاها خوش می‌گذره؟ غم نداری؟ من و میبینی و به خوابم نمیای؟ لعنت به هرچی دوریه #ماه_بانو
  9. مآه بانو

تکست حرفای یهویی

چه می‌شود دیگر کسی نپرسد ز حالم؟ آخَر خودم هم دیگرتوصیفی از بیان حالم، ندارم! #ماه_بانو
  10. مآه بانو

تکست حرفای یهویی

و پایان این دردها کلیدش به دست مرگی است که.. عجیب بی‌رحمانه از ما فراری است! #ماه_بانو
  11. مآه بانو

تکست حرفای یهویی

میدونم هر دقیقه‌ای که باهاشم بهم دروغ میگه... ولی راضی‌ام به شنیدن این دروغ‌ها... تا اینکه حقیقت رو شه! #ماه_بانو
  12. مآه بانو

تکست حرفای یهویی

هر که را داشتم روزگار... یک به یک در حبس خود آوردشان! #ماه_بانو
  13. مآه بانو

تکست حرفای یهویی

آدم ها باید از یه جایی شروع کنند منم از اینجا شروع میکنم که دیگه هیچکس تو زندگیم ارزش پیدا نکنه و دیگه خودم و ارزشم رو جلو هیچ کس پایین نیارم شاید تو زندگی ما آدما هیچکس ارزش احساسات خالص رو نداشته باشه #ماه_بانو
  14. مآه بانو

تکست حرفای یهویی

زندگی به من یاد داد دلتنگی برای آدمای رفته خیلی راحت‌تر از.. آدمایی که همین الان کنارتن=) #ماه_بانو
  15. مآه بانو

تکست حرفای یهویی

تکست حرف‌های یهویی به نوشته: #ماه_بانو تاریخ: 1400/7/21

به جمع خانواده پاتوق خوش آمدید

بر روی دکمه های زیر کلیک کنید

تمامی موضوعات و پست های مکتوب بیانگر دیدگاه نویسنده است و به هیچ وجه بیانگر دیدگاه مدیریت انجمن نیست.

بالا