دلنوشته دلنوشته مجذوب اثر ساره

دلنوشته کاربران

Miss.Aghazadeh

10,874
پسندها
135
پرسنل مدیریت
موسس و مدیرکل
تاریخ ثبت‌نام
2021/10/07
راه‌حل‌ها
21
مدال‌ها
16
وب سایت
forum.patoghroman.xyz
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
کد دلنوشته: 097

نام مجموعه: مجذوب
نام نویسنده:
ساره
ساره ساره
ژانر: اجتماعی، عاشقانه
مقدمه:
جذابیت پنهانی عشق، زمزمه‌ایست مخفیانه؛ مانند عنکبوتی کنجکاو که به سمت درخشش قطره‌ شبنم می‌کِشَدمان و انسان را در تار و پودش گرفتار می‌کند.

امضا

گمان می‌کردند با کشتن ماه، دیده می‌شوند

نمی‌دانستند دیده می‌شوند چون ماهی هست!

ساره

59
پسندها
27
پاتوق رمانی
تاریخ ثبت‌نام
2024/05/31
مدال‌ها
3
مجذوب شده‌ام و عاشق... .
عشق، برایم، مانند واحه‌ای بیابانی‌ست که در میان وسعت بی‌پایان شن‌ها پنهان شده است؛ با سراب‌های درخشان که مسافر خسته را با وعده‌های رستگاری آزار می‌دهد. این تشنگی و آن درد بی‌امان، همان حسی‌ست که درونم را می‌جود و مرا به جستجوی چیزی فراتر از افق سوق می‌دهد.

ساره

59
پسندها
27
پاتوق رمانی
تاریخ ثبت‌نام
2024/05/31
مدال‌ها
3
همان‌طور که به اعماق صحرا سفر می‌کنم، با نور امید از راه دور، مملو از حس اشتیاق و اراده می‌شوم.
گام‌های بلندتر، به سوی بیکران شن‌ها... .
می‌دانم که جایی در آن بیرون، در میان تپه‌های شنی و مه گرما، واحه‌ای نهفته است که مرا خاموش خواهد کرد.

ساره

59
پسندها
27
پاتوق رمانی
تاریخ ثبت‌نام
2024/05/31
مدال‌ها
3
عشق، مثل شیرجه رفتن در اعماق اقیانوس است.
در تاریکی و سکوتِ احاطه شده‌اش، فقط صدای ضربان قلبم در گوشم طنین انداز می‌شود. این بی‌وزنی، آن احساس معلق بودن در بی‌زمانی و بی‌مکانی، بدون هیچ چیز جز گستره وسیع آبی که جلوی من کشیده شده خوفناک است.
همان‌طور که در آغوش خنک آب غرق می‌شوم، حس شگفتی و ترس در برم می‌گیرد؛ زیرا می‌دانم که در ژرفای این تاریکی، دنیایی از اسرار نهفته است که به انتظار کاوش قلبم نشسته است.

ساره

59
پسندها
27
پاتوق رمانی
تاریخ ثبت‌نام
2024/05/31
مدال‌ها
3
عشق، دلباخته‌ات می‌کند؛ مثل قدم زدن در یک جنگل.
در شب؛ تاریکی و خاموشی درختان نگهبان را طوری احاطه کرده که فقط نور مهتاب هدایت کننده راهم است.
سایه‌ها در دید من می‌رقصند با حس رمز و راز و باور مرموز... .
احساس گم شدن و یافتن یکباره، با هر قدمی که من را به اعماق ناشناخته‌ها سوق می‌دهد و در پیچ و خم‌های مسیر پیش رو می‌کشد، پر از حس شگفتی و کنجکاوی می‌شوم. می‌دانم که با هر قدمی که برمی دارم، به قلب آن نزدیک‌تر می‌شوم؛ به قلب جنگلی مجذوب کننده و حقیقتی که درون آن نهفته است.

ساره

59
پسندها
27
پاتوق رمانی
تاریخ ثبت‌نام
2024/05/31
مدال‌ها
3
عشق، مجذوبم کرد... .
مثل ایستادن روی لبه صخره است؛ باد لای موهایم می‌تازد، و زمین زیر سرم فرو می‌ریزد. این هجوم آدرنالین است که با ترس، آمیخته شده و نفسم را خفه می‌کند.
با دانستن اینکه یک قدم به جلو می‌تواند به معنای آزادی یا سقوط باشد، نجوایی درونم می‌گوید بپر!
گاهی باید دل را به دریا زد.

ساره

59
پسندها
27
پاتوق رمانی
تاریخ ثبت‌نام
2024/05/31
مدال‌ها
3
با وجود عدم اطمینان، کششی وجود دارد. یک نیروی مغناطیسی که مرا به آن نزدیک‌تر می‌کند و مرا ترغیب می‌سازد تا آن جهش ایمان را انجام دهم، تسلیم ناشناخته شوم و آنچه را فراتر از افق نهفته است، کشف کنم؛
شاید به راستی، قلبم مجذوبش شده‌ باشد.

ساره

59
پسندها
27
پاتوق رمانی
تاریخ ثبت‌نام
2024/05/31
مدال‌ها
3
مجذوب شده‌ام یا احاطه؟!
مانند آتشی که در جنگل است و در زیر خاک با وحشیگری شعله می‌کشد و همه چیز را در مسیر خود می‌بلعد!
این گرمای شدید که زمین را می‌سوزاند و منظره‌ای را بر جای می‌گذارد که توسط شعله‌های آتش دگرگون شده، همین حس است!

ساره

59
پسندها
27
پاتوق رمانی
تاریخ ثبت‌نام
2024/05/31
مدال‌ها
3
در میان ویرانی اما، زیبایی وجود دارد.
حس تجدیدی که از خاکستر مثل ققنوسی پر زرق و برق دوباره بر می‌خیزد و در حالی که آتش را تماشا می‌کنم مرا همراه خود فرو می‌کشد، پر از هیبت و شگفتی‌ست؛ زیرا می‌دانم که از نابودی، نوید زندگی تازه می‌آید.

ساره

59
پسندها
27
پاتوق رمانی
تاریخ ثبت‌نام
2024/05/31
مدال‌ها
3
عشق مانند یک پرتگاه است.
با چیزی جز فضای خالی که جلوی من خمیازه می‌کشد و زمین را زیر پایم می‌لرزاند. این دو‌دلی نیست!
آن احساس سرگیجه‌آوری که تهدید می‌کند که با بزرگی محض خود مرا تحت تأثیر قرار دهد، راهی برای دو‌دل ماندن نمی‌گذارد.

به جمع خانواده پاتوق خوش آمدید

بر روی دکمه های زیر کلیک کنید

تمامی موضوعات و پست های مکتوب بیانگر دیدگاه نویسنده است و به هیچ وجه بیانگر دیدگاه مدیریت انجمن نیست.

بالا