- محروم
نمی دونم
اگر چهار سال پیش همدم ومونس من نمی شدی الان اینجا بودم یا نه
قوی بودن رو یادم دادی با تموم کمو کاستیام منو قبول کردی
تو هر مشکلی بود پشتم بودی هر وقت می خوردم زمین بلندم می کردی چهار سال بودنمو باهم رو به خودم و خودت تبریک میگم
فردا یه احتمال صبح یا ظهر یا عصری انلایین شی و قبل سوپرایز اصلیم که قرار.... انجام بشه
اینجا هم با
ترنم واژه ها گفتم بزنیم شادت کنیم
مرسی که با بودنت کاملم کردی دلیل زندگیمی نفسم

Yalda.ah
تو هر مشکلی بود پشتم بودی هر وقت می خوردم زمین بلندم می کردی چهار سال بودنمو باهم رو به خودم و خودت تبریک میگم
فردا یه احتمال صبح یا ظهر یا عصری انلایین شی و قبل سوپرایز اصلیم که قرار.... انجام بشه
اینجا هم با
- توسط shah.dokht
نمی دونم
اینجا هم با
ترنم واژه ها گفتم بزنیم شادت کنیم
Yalda.ah
منم زمانی که حالم بد میشد هیش کسی به اندازه تو کنار نبود با حل بد من حال تو صد پله بدتر می شد
هرچی می خواستم برام فراهم می کردی قر قرامو می شنیدی وراهنماییم می کردی چراغ بودی تو شبا تاریک
فدات شم همه کسم
مبارکمون باشه
+
از تمامیه عزیزانی که تبریک گفت مخصوصا ترنم خانم تشکر می کنم
↑View previous replies...
Yalda.ahدردت به سرم وظیفم بود تازه منتظر باش تا سوپرایز اصلی رو ببینی 

ARMANمنظورت اینکه بابا و مامانم امدن کیش یا اون هدفونه که تو باکس بود؟
ولی از همشون جذاب تر برام خودت بودی که این روز رو با اینکه من یادم نبود و واقعا ازت معذرت می خوام یادت بود
تو همیشه منو شاد می کنی مودت همیشه برای من شاده و تو هر لحظه شادی رو با من قسمت می کنی و قلب مهربونت خونمون رو پر مهر میکنه منم با این جمله تو رو سوپرایز میکنم
تو تنها همدم روز های تارمی عشقم

❤❤❤
Yalda.ahهر دوتاش
درت به سرمممم
من دیونتم

جونم به جونت بنده
امید زندگیممممم توووووو
فناتتتت
اره تازه کلیییییی زنگ زدم هماهنگ کردم بیان اون خریده هم که گفتم بری برونی انجام بدی برای این بود که تا میان خونه رو درست می کنن نباشی و موفق شدیم صحنه زیبایی رو رقم بزنیم

وایییی
جیغت گوشمو کر کرد هنوزمممم صدات تو سرم می پیچهههههه نفله

- توسط ArMaN
- محروم
وای زندگیم تو که تو اسمون بی کسی تک ستاره منی
منم زمانی که حالم بد میشد هیش کسی به اندازه تو کنار نبود با حل بد من حال تو صد پله بدتر می شد
هرچی می خواستم برام فراهم می کردی قر قرامو می شنیدی وراهنماییم می کردی چراغ بودی تو شبا تاریک
فدات شم همه کسم
مبارکمون باشه
+
از تمامیه عزیزانی که تبریک گفت مخصوصا ترنم خانم تشکر می کنم
- توسط shah.dokht
دردت به سرم وظیفم بود تازه منتظر باش تا سوپرایز اصلی رو ببینی![]()
ولی از همشون جذاب تر برام خودت بودی که این روز رو با اینکه من یادم نبود و واقعا ازت معذرت می خوام یادت بود
تو همیشه منو شاد می کنی مودت همیشه برای من شاده و تو هر لحظه شادی رو با من قسمت می کنی و قلب مهربونت خونمون رو پر مهر میکنه منم با این جمله تو رو سوپرایز میکنم
تو تنها همدم روز های تارمی عشقم
- توسط ArMaN
- محروم
منظورت اینکه بابا و مامانم امدن کیش یا اون هدفونه که تو باکس بود؟
تو تنها همدم روز های تارمی عشقم❤❤❤
درت به سرمممم
من دیونتم
جونم به جونت بنده
امید زندگیممممم توووووو
فناتتتت
اره تازه کلیییییی زنگ زدم هماهنگ کردم بیان اون خریده هم که گفتم بری برونی انجام بدی برای این بود که تا میان خونه رو درست می کنن نباشی و موفق شدیم صحنه زیبایی رو رقم بزنیم
وایییی
جیغت گوشمو کر کرد هنوزمممم صدات تو سرم می پیچهههههه نفله