نقد رمان رویای تلخ و شیرین ما اثر ترنم واژه ‌ها

نقد کاربران

ترنم واژه ها

15,596
پسندها
136
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مقامدار امور تخصصی
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
تاریخ ثبت‌نام
2021/10/07
راه‌حل‌ها
13
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
«به نام خداوند رنگین کمان»
3396

در این تاپیک کاربرانی که مطلب نویسنده را میخوانند
نظرشون رو بیان میکنن.
خواهشمندم قبل هرگونه فرستادن پیام
هم نویسنده هم کاربر این مطلب بخوانید.

🔹1) لطفا جنبه هرگونه نظر داشته باشید.
🔸2) توهین به نویسنده و نوشت ممنوعه.
🔹3) هرگونه پیام متفرقه خود داری کنید.
🔸4) هر پارت نوشت خواندید بهش واکنش بدین.

نام اثر: رویای تلخ و شیرین ما
نام نویسنده: ترنم واژه ها ترنم واژه ها
لینک اثر: رمان رویای تلخ و شیرین ما اثر ترنم واژه ها

موفق باشید🌹
[مدیریت تالار نقد]​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
امضا
بگو راز خنده هات چیه...

Amiyrez

519
پسندها
125
مقامدار بازنشسته انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023/05/12
مدال‌ها
4
سلام خسته نباشین رمانتون رو تا یه جایی خوندم
به عنوان یه مخاطب چندین ایراد بزرگ دیدم
از خلاصه کوتاه بگم که تعلیق نداشت، تعلیق به عنصری میگن که کنجکاوی مخاطب رو تحریک میکنه و مخاطب رو مجاب میکنه که پیگیر اون نوشته باشه.
یعنی من هرچی دنبال دلیلی گشتم که چرا باید رمان رو دنبال کنم فقط به در بسته می‌خوردم خلاصه خیلی جای کار داشت، انتظار داشتم حداقلش کوتاه و سر بسته از ارتباط شاهین و ایسودا بگین! ک چیکارشه انقد پیگیرشه و …
و رمان تا جای ک میدونم جلد اول نداره!
از مقدمه بگذریم. شروع نسبتا ضعیفی داشت. باورپذیریش کم بود، خوب بهش پرداخته نشده بود. نثرتون معیار بود و بافت ساده تری داشت اما با این حال حتی اصول اولیه پاراگراف‌بندی و ساختار کلی جمله هم رعایت نشده بود(جایگاه فعل فاعل)
از خلاصه ک گذشتیم حداقل تو مکالمه‌ای که بین ایسودا و مادرش رد و بدل شده بود انتظار میرفت یه ذره به گذشتش اشاره کنین تا ما بدونیم چی به چیه!
داستان تا جایی که من خوندم فقط دیالوگ محور بود، هرجا هم‌ مونولوگ بود یه راست رفته بودین سراغ شخصیت پردازی مستقیم.
از چهره پردازی اروپایی گرفته تا حتی اسم و فامیل کارکترا که تماما ترکی بود(داداش مگ نمیگه کارکترات ایرانی الاصل هستن) یه جاهای هم واقعا پشمام ریخته بود از این حجم باورپذیری داستان(پارادوکس)
درکل موارد زیادی بود که دیدم باید اصلاح میشد.
امیدوارم انتقاد پذیر باشین و نقد من براتون یه تلنگری باشه. موفق باشین

امضا
تاریخ میگه پی عدالت نگرد..

رمان جنون هم‌گناه

ترنم واژه ها

15,596
پسندها
136
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مقامدار امور تخصصی
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
تاریخ ثبت‌نام
2021/10/07
راه‌حل‌ها
13
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
سلام خسته نباشین رمانتون رو تا یه جایی خوندم
به عنوان یه مخاطب چندین ایراد بزرگ دیدم
از خلاصه کوتاه بگم که تعلیق نداشت، تعلیق به عنصری میگن که کنجکاوی مخاطب رو تحریک میکنه و مخاطب رو مجاب میکنه که پیگیر اون نوشته باشه.
یعنی من هرچی دنبال دلیلی گشتم که چرا باید رمان رو دنبال کنم فقط به در بسته می‌خوردم خلاصه خیلی جای کار داشت، انتظار داشتم حداقلش کوتاه و سر بسته از ارتباط شاهین و ایسودا بگین! ک چیکارشه انقد پیگیرشه و …
و رمان تا جای ک میدونم جلد اول نداره!
از مقدمه بگذریم. شروع نسبتا ضعیفی داشت. باورپذیریش کم بود، خوب بهش پرداخته نشده بود. نثرتون معیار بود و بافت ساده تری داشت اما با این حال حتی اصول اولیه پاراگراف‌بندی و ساختار کلی جمله هم رعایت نشده بود(جایگاه فعل فاعل)
از خلاصه ک گذشتیم حداقل تو مکالمه‌ای که بین ایسودا و مادرش رد و بدل شده بود انتظار میرفت یه ذره به گذشتش اشاره کنین تا ما بدونیم چی به چیه!
داستان تا جایی که من خوندم فقط دیالوگ محور بود، هرجا هم‌ مونولوگ بود یه راست رفته بودین سراغ شخصیت پردازی مستقیم.
از چهره پردازی اروپایی گرفته تا حتی اسم و فامیل کارکترا که تماما ترکی بود(داداش مگ نمیگه کارکترات ایرانی الاصل هستن) یه جاهای هم واقعا پشمام ریخته بود از این حجم باورپذیری داستان(پارادوکس)
درکل موارد زیادی بود که دیدم باید اصلاح میشد.
امیدوارم انتقاد پذیر باشین و نقد من براتون یه تلنگری باشه. موفق باشین
Amyrezسلام دوست عزیز
دقیقا تو پارت جلوتر رابطه شاهین ایسودا کلا شرح داد شده.
همچنین نه ایرانی جزو ترک ها بودن و پسر ها اصلا یک رگ داشتن به ایران کلا مال خود روسیه
بودن
همچنین ممنونم از نظرتون✨

• لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: Amiyrez

مآه بانو

10,220
پسندها
135
پرسنل مدیریت
موسس و مدیرکل
تاریخ ثبت‌نام
2021/10/07
راه‌حل‌ها
21
مدال‌ها
18
وب سایت
forum.patoghroman.top
  • مدیرکل
سلام ترنم جان.

خوب گلم رمانت عنوانش تقریبا در دسته بندی جمله‌ای هستش و کلماتی چون رویا ، تلخ و شیرین در اکثر آثار استفاده شدن و کلیشه‌ای هستن همینطور ترکیبی که ازش استفاده کردی هم کلیشه ای بود.
خلاصه ت خیلی ضعیف هستش روش کار کن.
مقدمه‌ات خوب بود تقریبا حال و هوای رمانت رو نشون میداد.
از نظر توصیفات خیلی ضعیف عمل کردی، پرش زاویه‌ات خیلی بود و بیشتر محور رمانت بر روی دیالوگ بود و کلا به مونولوگ که محور اصلی یک اثر رو تشکیل میده توجه نکردی
توصیف مکان و شخصیت کاراکتر هات هم ضعیف بود.

عزیزم ذهن خلاق و خوبی داری به نظرم اگه یک تایم مشخصی رو برای ویرایشش بذاری اثرت فوق العاده میشه

امضا

گمان می‌کردند با کشتن ماه، دیده می‌شوند

نمی‌دانستند دیده می‌شوند چون ماهی هست!

ترنم واژه ها

15,596
پسندها
136
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مقامدار امور تخصصی
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
تاریخ ثبت‌نام
2021/10/07
راه‌حل‌ها
13
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
سلام ترنم جان.

خوب گلم رمانت عنوانش تقریبا در دسته بندی جمله‌ای هستش و کلماتی چون رویا ، تلخ و شیرین در اکثر آثار استفاده شدن و کلیشه‌ای هستن همینطور ترکیبی که ازش استفاده کردی هم کلیشه ای بود.
خلاصه ت خیلی ضعیف هستش روش کار کن.
مقدمه‌ات خوب بود تقریبا حال و هوای رمانت رو نشون میداد.
از نظر توصیفات خیلی ضعیف عمل کردی، پرش زاویه‌ات خیلی بود و بیشتر محور رمانت بر روی دیالوگ بود و کلا به مونولوگ که محور اصلی یک اثر رو تشکیل میده توجه نکردی
توصیف مکان و شخصیت کاراکتر هات هم ضعیف بود.

عزیزم ذهن خلاق و خوبی داری به نظرم اگه یک تایم مشخصی رو برای ویرایشش بذاری اثرت فوق العاده میشه
mah_banooمرسی جانم😍

ریحانه اسفندیاری

9,924
پسندها
135
پرسنل مدیریت
معاونت کل انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2021/10/09
راه‌حل‌ها
6
مدال‌ها
23
  • مدیرکل
سلام ترنم جان خسته نباشی قبلا رمانت و خوندم و ضعفی که احساس کردم اینکه رمانت هیجان نداره یعنی کمی یک نواخت هست اگر چندتا صحنه بزن بزن اکشن یا یه هیجان مثبت اضافه کنی اوکیه

به جمع خانواده پاتوق خوش آمدید

بر روی دکمه های زیر کلیک کنید

تمامی موضوعات و پست های مکتوب بیانگر دیدگاه نویسنده است و به هیچ وجه بیانگر دیدگاه مدیریت انجمن نیست.

بالا