تکست

G.sky

1,016
پسندها
135
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/12/12
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
روزها و شب‌ها و لحظه‌های قشنگی را با تو طی کرده‌ام.
وقتی با هم حرف می زنیم، دلم نمی خواهد عقربه ها بچرخند،
چون گفتگو با تو فرق دارد با تمام حرف‌هایی که دیگران میزنند.
اما حیف که زمان کوتاه است.
چه حیف!
مثل یک پلک زدن تمام می شود.

#عباس_معروفی
🌱

• جذاب
واکنش‌ها[ی پسندها]: SANOBAR

G.sky

1,016
پسندها
135
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/12/12
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
به خیلیا باید گفت:آخه آدم فروش بی انصاف لااقل طلا رو به آهن نفروش...

• جذاب
واکنش‌ها[ی پسندها]: SANOBAR

G.sky

1,016
پسندها
135
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/12/12
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
«کاکتوسیم در ذهن بعضی آدم‌ها. خیالشان جمع است که دوام‌آورنده‌ایم و مدارا کننده‌ایم و ادامه دهنده... خیالشان جمع است که دلخور نمی‌شویم و گلایه نمی‌کنیم. خیالشان جمع است که به این زودی‌ها نمی‌رویم و اگر رفتیم، بر می‌گردیم...
نمی‌بینندمان و نمی‌شنوندمان و برای دلخوشی‌مان کاری نمی‌کنند و در ذهنشان ما همان‌جا بدون هیچ نیازی ایستاده‌ایم و فرق داریم با همه‌ای که متوقعند و گلایه می‌کنند و به دل می‌گیرند و مراعات می‌خواهند. و ما ناگهان و در عین مدارا، از درون تهی می‌شویم و شانه خالی می کنیم و بر می‌گردند و می‌بینند که نیستیم! و تازه می‌فهمند ما هم غمگین می‌شدیم و ما هم دلمان می‌گرفت و ما هم نیازمند توجه بودیم، خیلی بیشتر از چیزی که فکر می‌کردند.»

G.sky

1,016
پسندها
135
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/12/12
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
نوشتم بی" تـو" غمگینم ،
........ نوشتم بی" تـو" افسرده ،
مرا با این صفت ها هم ،
........ تجسم ڪردے و رفتے .
نوشتم بعد" تـو" شبها ،
دل من ماندِه و غمها ،
"تـو" با غمهاے این شبها ،
....... تفاهم ڪردے و رفتے .
شنیدے عشق در قلبم ،
عمیق و بے نهایت بود ،
گمانم بر دل ڪوچک ،
....... ترحم ڪردے و رفتے .
نوشتم بین صد واژه ،
مرا پیدا ڪن و برگرد ...
میان شعرها اما ،
.... مرا گم ڪردے و رفتے

G.sky

1,016
پسندها
135
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/12/12
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
تو تنها کسی هستی که اگه یک روز از حال دلت خبر دار نشم دق میکنم، تو تنها کسی هستی که میتونم ساعت‌ها بی وقفه باهات حرف بزنم و هنوز هم حرف برای گفتن داشته باشم، تو تنها کسی هستی که در برابرت خودِ واقعیمم بدون هیچ تظاهر و نقابی، تنها کسی هستی که هم توو خندهام شریکی هم توو گریه هام، تو تنها کسی هستی که خیالم به همیشه بودنت راحته و پشتم گرم، تو تنها کسی هستی که بودنت توو زندگیم ضروریه، تو تنها کسی هستی که دیوونه بازیامو دیدی، میدونی که هیچکس به گرد پات نمیرسه؟ میدونی که تو برام با همه آدما فرق داری؟ میدونی که به نبودنت فوبیا دارم؟ میدونی که مهمترین آدم زندگیمی؟ میشه بغلم کنی و بگی توام دوست خوب هستی؟

G.sky

1,016
پسندها
135
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/12/12
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
اشتی کردن خیلی قشنگه،خودت هم میدونی گاهی اوقات سر چیزای الکی با هم قهر میکردیم،نمیدونم ولی فکر کنم فقط به خاطر این بود که اخرش با هم اشتی کنیم اگه با هم قهر نمی کردیم که اشتی کردنی ام در کار نبود،ما می‌خواستیم لذت بعد اشتی کردن رو بچشیم واسه همین خیلی قهر میکردیم.
نمیدونم حداقل واسه من که اینجوری بود می خواستم به خودم ثابت کنم من و تو هیچ وقت از هم جدا نمیشیم،حتی اگه کلی هم با هم قهر کنیم می خواستم به خودم ثابت کنم که تنها کسی که میتونه بعد کلی بحث و دعوا بازم برگرده تو بغل خودم تویی
می خواستم به خودم ثابت کنم که هیچکس تو این دنیا تو نمی شه
و من و تو برای هم زاده شدی زاده شدیم

G.sky

1,016
پسندها
135
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/12/12
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
میخوام بدونی اگه بهت غر میزنم ، اگه بهت گیر میدم ، اگه نگرانت میشم ، اگه به دور و بریات حسودی میکنم ، اگه میخوام هیچکس سمتت نیاد ، اگه دوست دارم فقط خودم نگاهت کنم ، اگه دوست دارم هی صداتو بشنوم ، اگه ازت وویس و عکس زیاد میخوام ، اگه هی میگم به من توجه کن ، اگه بهت میگم باهام بیشتر حرف بزن ، اگه هر کاری ... هرکاری که تو فکر می‌کنی آزار دهندس میکنم ...
بخاطر عشق بیش از اندازم به توعه
من انقدر دوستت دارم که همه ی تورو واسه خودم می‌خوام
و می‌خوام تمام دقیقه ها و ثانیه هام با اسم تو پر بشن
تو مخ بودنم رو به دل نگیر:) من فقط خیلی دوستت دارم..♡︎

G.sky

1,016
پسندها
135
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/12/12
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
میدونی همیشه به این فکر میکنم که اشکال نداره ازم دوری، اشکال نداره اگه میخوام بغلت کنم و ازم دوری، وقتی از راه دور حست میکنم و صداتو میشنوم؛ این دلتنگیا خود به خود از بین میره و لبخند میزنم به اینکه قرارِ یروزی ببینمت و تو بغلم بچلونمت
سر و صورتت و غرق ب*و*سه کنم.
تو هرچقدرم ازم دور باشی بازم برام بهترینی، مثل شیرین ترین حسِ ابنباتی که بوی عسل میده و همیشه به یادم میمونه.
اخه من همه جوره دوست دارم؛ حتی اگه عصبی باشی، حالت بد باشه، وقتی شکسته ای، وقتی پر از انرژی منفی ای و غر می زنی، وقتی خیلی وقته نخوابیدی و زیر چشمات گود شده، وقتی موهات سفید بشن و چروک روی پوستت بیافته یا صدات بلرزه
من همه جوره، توی هر حالتی، تا همیشه و بی قید و شرط دوست دارم و بغلم همیشه برات بازه

G.sky

1,016
پسندها
135
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/12/12
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
میدونی همیشه به این فکر میکنم که اشکال نداره ازم دوری، اشکال نداره اگه میخوام بغلت کنم و ازم دوری، وقتی از راه دور حست میکنم و صداتو میشنوم؛ این دلتنگیا خود به خود از بین میره و لبخند میزنم به اینکه قرارِ یروزی ببینمت و تو بغلم بچلونمت
سر و صورتت و غرق ب*و*سه کنم.
تو هرچقدرم ازم دور باشی بازم برام بهترینی، مثل شیرین ترین حسِ ابنباتی که بوی عسل میده و همیشه به یادم میمونه.
اخه من همه جوره دوست دارم؛ حتی اگه عصبی باشی، حالت بد باشه، وقتی شکسته ای، وقتی پر از انرژی منفی ای و غر می زنی، وقتی خیلی وقته نخوابیدی و زیر چشمات گود شده، وقتی موهات سفید بشن و چروک روی پوستت بیافته یا صدات بلرزه
من همه جوره، توی هر حالتی، تا همیشه و بی قید و شرط دوست دارم و بغلم همیشه برات بازه

G.sky

1,016
پسندها
135
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/12/12
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
به حرف نیست که
به حرف باشه همه عاشقن همه رفیقن همه به فکرتن.
حرفو همه بلدن بزنن
ببین به موقعش کی خودشو بهت ثابت میکنه؟
کی وقتی دور شدی سعی میکنه به دنیاش برت گردونه؟
کی تو حال خرابیات یه لحظه هم تنهات نمیذاره؟!
یوقتایی تلخ شو ببین کدومشون واقعین اصلا؟
میگیری حرفمو که؟!