کاربرد هشتگ: غم

1. ترنم واژه ها

چشمام میبندم تا این اشک ها در پشت پلک‌هایم پنهان شوند:) #خودنویس #ترنم_واژه_ها #غم

چشمام میبندم تا این اشک ها در پشت پلک‌هایم پنهان شوند:) #خودنویس #ترنم_واژه_ها #غم
  2. ترنم واژه ها

[MEDIA] #حامیم #اولاش #غم

#حامیم #اولاش #غم
  3. ترنم واژه ها

[ATTACH] #غم #لبخند

#غم #لبخند
  4. ترنم واژه ها

دلم همان رفیق قدیمی میخواهد انکه در حال بدم در حال خوبم بود انکه بی منت محبت میکرد انکه به حرف...

دلم همان رفیق قدیمی میخواهد انکه در حال بدم در حال خوبم بود انکه بی منت محبت میکرد انکه به حرف هایم تا خود صبح گوش میداد انکه حتی این روز ها مرا یادش نیست انکه با من تا حد امکان بد شده است. دلم میخواهد بفهمد تو بدترین شرایط تنهام گذاشت. 💔 #خودنویس #غم #رفیق
  5. ترنم واژه ها

بغض میکنم و بی صدا میشکنم بغض میکنم بی صدا اشک میریزم بغض میکنم از تنهایی بغض میکنم از درد بغض...

بغض میکنم و بی صدا میشکنم بغض میکنم بی صدا اشک میریزم بغض میکنم از تنهایی بغض میکنم از درد بغض میکنم از جدایی بغض میکنم از بدی ها بغض میکنم بابت همه ان مراقبت ها، ان یواشکی به فکر بودنم، ان مهربانی که تهش خطم شد نادیده گرفته شدنم 💔 #بغض #غم #خودنویس
  6. ترنم واژه ها

حالا ای رفیق تو دوری از من من دورم از تو فاصله ها میانمان افتاده بخاطر یک حرف دروغ بخاطر یک عده...

...ها میانمان افتاده بخاطر یک حرف دروغ بخاطر یک عده بی خبر حقیقت را نمیدانی هیچ حقیقت را من هم نمیدانستم حتی دورشدن تو از خودم را هم نمیدانستم ولی چند روزی است حقیقت برایم روشن شده است ولی دلم نمیخواهد حقیقت را بدانی نمیخواهم همان نیمچه ارامشت را هم ازت بگیرم ای دوست عزیز تر از جان #خودنویس #غم
  7. ترنم واژه ها

انقدر حالم بده، انقدر زندگی ضربه زد، انقدر خسته شدم،انقدر داغونم دلم میخواد بروم بالا بلندی از...

انقدر حالم بده، انقدر زندگی ضربه زد، انقدر خسته شدم،انقدر داغونم دلم میخواد بروم بالا بلندی از ته عماق وجودم فریادی بزنم و گریه کنم، یا ساعت ها با عزیزی حرف بزنم گریه کنم و او ارامم کند 💔 #حقیقت #خودنویس #غم
  8. ترنم واژه ها

میدونی ما انسان ها جالبیم دم میزنیم از اعتماد شناخت ولی نه اعتماد و نه شناختی داریم میگویند...

میدونی ما انسان ها جالبیم دم میزنیم از اعتماد شناخت ولی نه اعتماد و نه شناختی داریم میگویند قضاوت نمیکنن ولی با تمام وجود قضاوت میکنند 💔🎧 #غم
  9. ترنم واژه ها

گاهی یه حس اشتباه برداشت میشود گاهی یه دوستی اشتباه برداشت میشود گاهی یه اعتماد شکسته میشود گاهی...

گاهی یه حس اشتباه برداشت میشود گاهی یه دوستی اشتباه برداشت میشود گاهی یه اعتماد شکسته میشود گاهی یه حرمت شکسته میشود گاهی نیاز است گوش دهیم گاهی نیاز هست فکر کنیم گاهی وقتی همه چیز را اشتباه میفهمیم و سو تفاهمی ایجاد میکنیم ان میان قلب هم را میشکنیم فاصله میندازیم 💔 #حقیقت #خودنویس #غم
  10. ترنم واژه ها

بهتر است این را بدانی دلم برایت تنگ تنگ است دل من تنگ ان محبت ان قربان صدقه ها ان نگرانی ها و از...

بهتر است این را بدانی دلم برایت تنگ تنگ است دل من تنگ ان محبت ان قربان صدقه ها ان نگرانی ها و از همه بیشتر دلم واسه خودت تنگ است 💔 #غم #دلتنگی #خودنویس
  11. ترنم واژه ها

چشمانَت جایِ دگر بود و غمت کنج دل ما #غم @سایه های بیداری

چشمانَت جایِ دگر بود و غمت کنج دل ما #غم @سایه های بیداری
  12. ترنم واژه ها

بغض کردی اما لبخند زدی شاید این تلخ ترین اتفاق دنیاست... #غم @سایه های بیداری

بغض کردی اما لبخند زدی شاید این تلخ ترین اتفاق دنیاست... #غم @سایه های بیداری
  13. ترنم واژه ها

دیدی دلشوره هام بیجا نبودن چقدر جات خالی اینجا پلو من . . .=(🥀 #غم #دلشوره

دیدی دلشوره هام بیجا نبودن چقدر جات خالی اینجا پلو من . . .=(🥀 #غم #دلشوره
  14. ترنم واژه ها

وقت رفتن کاش در چشم نمی غلتید اشک آخرین تصویر او در چشم هایم تار بود #سجاد_شیرازیان #غم

وقت رفتن کاش در چشم نمی غلتید اشک آخرین تصویر او در چشم هایم تار بود #سجاد_شیرازیان #غم
  15. ترنم واژه ها

من همونم که زَجه هامو شنیدنش همه ➷♥ میخوام تنها باشم تنهایی خوشگلتره ➷♥ #غم #موسیقی

من همونم که زَجه هامو شنیدنش همه ➷♥ میخوام تنها باشم تنهایی خوشگلتره ➷♥ #غم #موسیقی
  16. ترنم واژه ها

یجوری میرم بمونی با خیالم زندگی کنیئ یجوری میرم. بجای هر دوتامون عاشقی کنیئ. فرصتی نموند،...

یجوری میرم بمونی با خیالم زندگی کنیئ یجوری میرم. بجای هر دوتامون عاشقی کنیئ. فرصتی نموند، دوبارهه ط چشات نگا کنم، نگام کنی #غم #رفتن
  17. ترنم واژه ها

«شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...⁦«♡ #غم

«شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...⁦«♡ #غم
  18. ترنم واژه ها

به خودم سر زدم، حالش اصلا خوب نیست!⛅ #غم

به خودم سر زدم، حالش اصلا خوب نیست!⛅ #غم
  19. ترنم واژه ها

مراقب حرف های خود باشید مراقب رفتار خود باشید شاید بدون که بخواید یکی بشکنید اگر کسی محبت...

...حرف های خود باشید مراقب رفتار خود باشید شاید بدون که بخواید یکی بشکنید اگر کسی محبت میورزد اگر کسی عشق میورزد اگر کسی نگرانتان هست اگر کسی مهربون هست تو هم باهاش خوب باش توهم مثل اون باش بجا بد بودن فاصله انداختن اون وظیفه‌ای نداره تو فقط مهم براش پس مثل خودش باش قلبش نشکن 🎼🎧 #خودم_سروده #غم
  20. ترنم واژه ها

مهربانی، مهربان ولی بدن، بدبد مهم هستن ولی مهم نیستی براشون عزیزن برات ولی عزیز نیستی براشان...

مهربانی، مهربان ولی بدن، بدبد مهم هستن ولی مهم نیستی براشون عزیزن برات ولی عزیز نیستی براشان اری با تمام کارهایشان میمانی پیششان و ان ها بیشتر قلبت میشکنن نمیدانم چرا برای بعضی ادم ها وقتی ارزش قائلی بیشتر سعی میکنن بشکننت بی‌رحم میشوند 💔🎧 #خودم_سروده #غم

به جمع خانواده پاتوق خوش آمدید

بر روی دکمه های زیر کلیک کنید

تمامی موضوعات و پست های مکتوب بیانگر دیدگاه نویسنده است و به هیچ وجه بیانگر دیدگاه مدیریت انجمن نیست.

بالا