ترنم واژه ها 2021/11/25 #انگیزشی برای شما دوستان عزیز Sphrd SETI_G Lord arsha_vir ARVIN MAHYA Sina Mirabolfazl 3 admin Tommy ریحانه♡ شهرزاد
#انگیزشی برای شما دوستان عزیز Sphrd SETI_G Lord arsha_vir ARVIN MAHYA Sina Mirabolfazl 3 admin Tommy ریحانه♡ شهرزاد
ترنم واژه ها 2021/11/23 پسرا پسرا اهنگ #انگیزشی برای شما شاخه شمشادا برین فاز بببرین Sphrd arsha_vir Lord Mirabolfazl 3 Tommy admin Sina ARVIN
پسرا پسرا اهنگ #انگیزشی برای شما شاخه شمشادا برین فاز بببرین Sphrd arsha_vir Lord Mirabolfazl 3 Tommy admin Sina ARVIN
ترنم واژه ها 2021/11/23 دخترا دخترا اهنگ #انگیزشی برای شما عزیزان برین فاز بببرین از خواننده مورد علاقمه ریحانه♡ SETI_G Mahsa MAHYA شهرزاد Girl Savage Ariyana HOORYA_A
دخترا دخترا اهنگ #انگیزشی برای شما عزیزان برین فاز بببرین از خواننده مورد علاقمه ریحانه♡ SETI_G Mahsa MAHYA شهرزاد Girl Savage Ariyana HOORYA_A
ترنم واژه ها 2021/11/20 من همونم که زَجه هامو شنیدنش همه ➷♥ میخوام تنها باشم تنهایی خوشگلتره ➷♥ #غم #موسیقی
ترنم واژه ها 2021/11/18 چه حس قشنگیه؛ بفهمی یه آدم خودخواه، #تُ رو از خودشم بیشتر می خواد! #عشق #دوست_داشتن #غرور
ترنم واژه ها 2021/11/18 یجوری میرم بمونی با خیالم زندگی کنیئ یجوری میرم. بجای هر دوتامون عاشقی کنیئ. فرصتی نموند، دوبارهه ط چشات نگا کنم، نگام کنی #غم #رفتن
یجوری میرم بمونی با خیالم زندگی کنیئ یجوری میرم. بجای هر دوتامون عاشقی کنیئ. فرصتی نموند، دوبارهه ط چشات نگا کنم، نگام کنی #غم #رفتن
حسود خان

واکنشها[ی پسندها]: SILENCER، Sun girl و ترلان