کاربرد هشتگ: غم

1. ترنم واژه ها

[MEDIA] #غم #دخترونه

#غم #دخترونه
  2. ترنم واژه ها

[MEDIA] #غم #دخترانه

#غم #دخترانه
  3. ترنم واژه ها

[MEDIA] #غم #دخترانه

#غم #دخترانه
  4. ترنم واژه ها

[MEDIA] #غم #ترکی

#غم #ترکی
  5. ترنم واژه ها

[MEDIA] #غم #ترکی

#غم #ترکی
  6. ترنم واژه ها

[MEDIA] #غم #دخترانه

#غم #دخترانه
  7. ترنم واژه ها

تو بی خیالی ولی من •♪• عاشقتم هنوز شدیدا •♪• بارون و تهران هدفون و آهنگ •♪• چرا تو بی من نمیشی...

تو بی خیالی ولی من •♪• عاشقتم هنوز شدیدا •♪• بارون و تهران هدفون و آهنگ •♪• چرا تو بی من نمیشی دلتنگ •♪• 🎧🎶 #عاشقانه #غم
  8. ترنم واژه ها

از من نصیحت به شما عاشق نباشید♪ با هر کسو ناکسی صادق نباشید♪ تو هیچ جا بیننده ساحل نباشید♪ این...

از من نصیحت به شما عاشق نباشید♪ با هر کسو ناکسی صادق نباشید♪ تو هیچ جا بیننده ساحل نباشید♪ این عشق دروغ بخدا جاهل نباشید♪ ای خواهر و برادر خام حرف ها نباشید♪ که با یک نگاه خودتان عاشق بدانید♪ عاشقی عذاب میشکنه کمرت ♪ غم غصه تا همیشه میشه بال و پرت♪ #عاشقی #غم
  9. ترنم واژه ها

. #غم

. #غم
  10. ترنم واژه ها

من‌همیشه‌باسایه‌ی‌خودم‌دردودل‌میکنم.! اما‌چه‌دردی‌میکشم‌وقتایی‌که‌هواابریه..:( #باران #غم

من‌همیشه‌باسایه‌ی‌خودم‌دردودل‌میکنم.! اما‌چه‌دردی‌میکشم‌وقتایی‌که‌هواابریه..:( #باران #غم
  11. ترنم واژه ها

کاش‌آدم‌ناراحت‌شه؛ دلش‌بگیره،گریه‌کنه،ضجه‌بزنه! ولی‌مث‌یه‌تیکه‌سنگ‌سردوبی‌تفاوت‌نشه.. #غم

کاش‌آدم‌ناراحت‌شه؛ دلش‌بگیره،گریه‌کنه،ضجه‌بزنه! ولی‌مث‌یه‌تیکه‌سنگ‌سردوبی‌تفاوت‌نشه.. #غم
  12. ترنم واژه ها

حواست‌به‌حرفات‌باشه‌تو‌یه‌چی‌میگی یکی‌تا‌صبح‌بیدار‌میمونه:):🌿🐚 #حق #غم

حواست‌به‌حرفات‌باشه‌تو‌یه‌چی‌میگی یکی‌تا‌صبح‌بیدار‌میمونه:):🌿🐚 #حق #غم

به جمع خانواده پاتوق خوش آمدید

بر روی دکمه های زیر کلیک کنید

تمامی موضوعات و پست های مکتوب بیانگر دیدگاه نویسنده است و به هیچ وجه بیانگر دیدگاه مدیریت انجمن نیست.

بالا