درخواست فرم درخواست تایید انتشار رمان توسط نقره ایجاد شد

• نویسنده موضوع نقره
  • تاریخ شروع
  • بازدیدها 45
  • پاسخ‌ها 2
  • کاربران تگ شده هیچ
درخواست تایید تاپیک برای انتشار آثار

نقره

20
پسندها
25
پاتوق رمانی
تاریخ ثبت‌نام
2026/09/09
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
نام‌کاربری: نقره

نام و نام خانوادگی نقره

نام تخلص؟ نقره

نام اثر؟ روزی روزگاری:روایت آلبورگ

ژانر اثر؟ عاشقانه،معمایی،فانتزی

خلاصه‌ای از اثر به نظر می‌رسید زمین و زمان دست در دست مرا محاصره کردند و با لذت غرق شدن مرا در استیصال و بی‌پناهی می‌نگرند؛گویی روحشان با دست و پا زدن من در گل و لای زندگی‌ام جان می‌گرفت.
در تمامی این مدت بی‌جواب مانده‌ام، چرا حال که تلاش بی‌ثمرم را رها کردم تا به اعماق آن مرداب بروم او مرا از خود پس‌ میزند؟
گویی دستی به سویم دراز شد که مبدئی نداشت، برای نجات من آمده بود،بله این همان گمانه زنی کور‌کورانه ام بود که اوایل در‌ذهنم رژه میرفت اما با گذشت زمان آن دست وضوح بیشتر یافت، گویا کسی مرا در آن حالت یافته تا فرصتی دوباره برایم رقم بزند اما حال گمان میکنم اگر او نبود مردابی هم نبود، حال باید چه کنم؟

اثر مورد نظر اختصاصی است؟ بله

توضیحات اضافه‌ای دارید؟ اثر روزی روزگاری:روایت آلبورگ در سایت و برنامه های دیگر هم منتشر شده

میزان آشنایی با سایت؟ کمی مشکل دارم

SETI_G

9,417
پسندها
135
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
تاریخ ثبت‌نام
2021/10/13
راه‌حل‌ها
20
مدال‌ها
18
  • مدیر
سلام عزیزم، تایید شد.
اینم لینک تاپیک رمان شما، زین پس در این تاپیک پارت‌های رمانتون رو قرار بدید. هر سوالی هم داشتید میتونید بپرسيد🌹

نقره

20
پسندها
25
پاتوق رمانی
تاریخ ثبت‌نام
2026/09/09
مدال‌ها
3
  • نویسنده موضوع
سلام عزیزم، تایید شد.
اینم لینک تاپیک رمان شما، زین پس در این تاپیک پارت‌های رمانتون رو قرار بدید. هر سوالی هم داشتید میتونید بپرسيد🌹
SETI_Gسلام عزیزم ممنون از تایید رمان و راهنماییتون اگه سوالی داشتم حتما مزاحمتون میشم🙏

به جمع خانواده پاتوق خوش آمدید

بر روی دکمه های زیر کلیک کنید

تمامی موضوعات و پست های مکتوب بیانگر دیدگاه نویسنده است و به هیچ وجه بیانگر دیدگاه مدیریت انجمن نیست.

بالا