همگانی خرابکاری به سبک مقام داران

ارتباط با مدیران

ترنم واژه ها

15,568
پسندها
136
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مقامدار امور تخصصی
تاریخ ثبت‌نام
2021/10/07
راه‌حل‌ها
13
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
سام علیکم
احوالتون اومدم اینجا با تاپیک «خرابکاری به سبک مقام داران» اینجا آبرو مدیران می‌بریم
زین پس کل خرابکاری مدیران رو اینجا میزاریم و سوژه میکنیم همشون رو و میخندیم:(s4787):

لطفاً از پیام اسپم خود داری کنید

اولین خرابکار انجمن که اصلا از بالا اشاره کردن
تو گینس ثبت کنند که خودش آتیش زد به منابع ای که داشت.
خانوم مآه بانو مآه بانو مدیر کل مجموعه پاتوق رمان که یک گند بزرگ برای همه ما عزیزان به جا گذاشت:(s1409):

خب بیایین بریم سراغ گندی که زده رو تعریف کنم
ایشون طی تصمیماتی میخواستم روند انجمن عوض کنن بعد ایشون شروع کردن به تعویض ولی ولی طی اتفاقی ناگوار بینید چیکار کرد:

IMG_20260309_103700.jpg

بله طی عملی ناجوان مردانه کل بخش سرآغاز حذف کردن هرچی داشتیم به باد دادن:(s1303):
حالا هرچقدر اشک و سوز ناله کنیم بازم هیچی به هیچی تازههه شما میتونید بقیه رو مشاهده کنید چه ها نگفتن به ما
IMG_20260309_104122.jpg
IMG_20260309_104142.jpg
حتی موسس سایت میلاد جان ( Mr.kiani Mr.kiani این خانوم به عنوان مدیر کل گردن نمیگیره 🤣🤣
حتی قابل ذکر هست که بنده به موسس گفتم:
بنده: میلاد بیا نسترن بد ........🤣🤣🤣
طی سخنانی من معاونت ( Red.Rose آرزو:) ) اعلام کردن که این خانوم کارهاشون بدون ضامن تضمینی هست :
آرزو: کارهای نسترن تضمینی بدون بازگشت 🤣🤣
اینجا کجاست ما کی هستیم خدایا آه افسوس بر این همه تلاش من برای تالار سر آغاز غمگینم.
من برای خاطرات تلاش ما از سال 1401 چه غم انگیز .:(s1283):

بعد آنقدر ما به این خانوم شک کردیم حد ندارم چون طی یک حرکت انتهاری پیشوند ها هم پرید!

من: نسترننننن تالار ها پیشوند ندارن هیچ کدوم
بعد شما تصور کنید که معاونت Red.Rose آرزو:) هم شاکی شد و به اعمال این خانوم یقین پیدا کرد گفت:
نکنه اینارو هم حذف کرده؟!🧐😂
و من باز به سوی خدا قرآن روانه شدم که تورو قرآن اینکار هارو نکنه یا حتی ذره ای پیشوندا آسیب دید باشن قلبم آسیب می دید.
ایشون بنده رو تهدید کردن
ترنم دهن من باز نکن😂
ایشون از تمام انسان های کوره خاکی چشم سفید تر هستن چون طی عملی اعلام کرد که بنده دلم خواسته میتونید مشاهده کنید
IMG_20260309_104256.jpg
IMG_20260309_104320.jpg
اطلاعات حاوی هر روز انجمن از روز تاسیس بوده خیلی غم انگیزهههههههه خدا

IMG_20260309_104345.jpg

هرچه بود گذشت مارو ببخشید کل اطلاعات پرونده ایشون و هرچقدر بگم از این غم کمه :(s1517):

IMG_20260309_120546.jpg

امضا
بگو راز خنده هات چیه...

به جمع خانواده پاتوق خوش آمدید

بر روی دکمه های زیر کلیک کنید

تمامی موضوعات و پست های مکتوب بیانگر دیدگاه نویسنده است و به هیچ وجه بیانگر دیدگاه مدیریت انجمن نیست.

بالا