ارتعاش اثر گذاری جذب

کائنات و انگیزه

ترنم واژه ها

15,648
پسندها
136
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
ناظم انجمن
منتقد انجمن
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
تاریخ ثبت‌نام
2021/10/07
راه‌حل‌ها
12
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
• چرا باید بنویسیم تا اتفاق بیوفته؟ :

اثر گذاری و قدرت نوشتن نسبت به قدرت کلام ۷۰ برابر بیشتر و بالاتره...

تو یه دفتر نو و جدید هرچیزی که از کائنات میخوای رو راحت بنویس؛بدون خجالت یا احساس نرسیدن بنویس.با احساس لیاقت و ایمان کامل بنویس‌.به راه رسیدن و زمان رسیدنش فکر نکن.
راه رسیدن به خواسته رو مشخص نکنید؛این نه دست شماست و نه کار شماست.کائنات خودش میدونه شمارو از چه راهی به خواسته هاتون برسونه.
شما فقط باید بدونید دقیقا چه چیزی رو میخواید ،همون رو بنویسید و بهش انرژی مثبت بدید ؛کائنات شمارو از جایی که حتی فکرش رو نمی‌کنید به خواسته هاتون میرسونه. در واقع فقط بخش کوچیکی از کار به عهده شماست و عمده کار به عهده کائنات؛
پس با آرامش خاطر بنویس تا اتفاق بیوفته...

امضا
بگو راز خنده هات چیه...
  • لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: pariya80

ترنم واژه ها

15,648
پسندها
136
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
ناظم انجمن
منتقد انجمن
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
تاریخ ثبت‌نام
2021/10/07
راه‌حل‌ها
12
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
با تکرار جمله های تاکیدی و خودتلقیتی ها
ممکنه ذهن برپایه باورهای قبلیش و داده هایی که از بدو تولد نشسته توی ذهنتون شروع کنه به اعتراض کردن مثلا شما مدام تکرار میکنید “درامدم هر روز درحال افزایشه و من ثروتمندم “ و ذهن میگه ای بدبخت کو هیچی نداری خودتو گول نزن بیا برگردیم به روتین زندگیمون اینا جواب نمیده مثلا شما تکرار میکنید “من دوستداشتنی هستم” و یا “ من باهوشم “ و ذهن میگه نه هم زشتی و هم هیچکسی بهت احترام نمیذاره ببین اون شد این شد همه جا بی اهمیتی ولش کن تاثیر نداره تو همیشه خنگ بودی یادته مدرسه معلما تحقیرت میکردن یادته دوستات خنگ صدات میکردن.

پس چکار کنم ؟
بدون توجه به این صدا شما باید با احساس خوب و اعتماد جملاتتونو در حالت آلفا تکرار کنید
دقیقا قبل خواب - دقیقا بلافاصله تا چشماتونو باز کردید نفس های ریتم دار با بینی بکشید تا وارد سطح آلفا و بی ذهنی بشید و بعد جمله های تاکیدیتونو تکرار کنید. تا این جمله ها از حالت تکرار روزمره که تغییری ایجاد نمیکنن ، کامل وارد ذهن ناخودآگاهت بشن و بنشینن همونجا که مدام بهت بگه نمیتونی

• لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: pariya80