نقد کاربران نقد کاربران رمان طعم قهوه

• نویسنده موضوع arsha.Srmast~
  • تاریخ شروع
  • بازدیدها 205
  • پاسخ‌ها 2
  • برچسب‌ها
    رمان
  • کاربران تگ شده هیچ
نقد کاربران

arsha.Srmast~

6,998
پسندها
135
مدیر بازنشسته
vip انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2021/10/07
راه‌حل‌ها
6
مدال‌ها
25
  • نویسنده موضوع
بسم تعالی
در این تاپیک خوانندگان محترم اثر مشخص شده میتوانند نظر و انتقاد خود را ارسال کنند

عنوان: طعم قهوه
نویسنده: i_faezeh i_faezeh

لذا خواهشمند است قبل از ارسال نظر موارد زیر را رعایت کنید
- از ارسال اسپم خوددای کنید
- از هرگونه توهین و اهانت به قلم نویسنده پرهیز کنید
- نظر شما باید حتما بالای 4 خط باشد

باتشکر . مدیریت نقد

z_alizadeh

149
پسندها
40
کتابخوان
تاریخ ثبت‌نام
2024/11/12
مدال‌ها
3
سلام و شب بخیر
رمان رو تا جایی که پارت گذاری شده بود خوندم و الان می‌خوام نظرم رو راجب قلم نویسنده بیان کنم؛ امّا امیدوارم که نویسنده حرف‌های من رو توهین برداشت نکنه، سپاس 🙏

رمانِ به طعم قهوه یک رمان زیبا و مبهمه، تا این‌جایی که پارت گذار شده بود همه‌چیز عالی و خیلی خوب پیش رفته بود... واضح‌تر بخوام بگم، انگار که دیار رازی رو در درون خودش پنهون کرده و اینکه نویسنده اون راز رو به این زودی لو نمیده، میتونه خواننده رو کنجکاو کنه تا برای فهمیدن اون راز، این رمان رو به اتمام برسونه.
البته این رو هم باید بگم که، این میتونه یک اتفاق خوب و مثبت باشه که نویسنده هم درمورد گذشته و هم درمورد حال صحبت می‌کنه و همه‌چیز رو به خوبی پیش می‌بره.
نویسنده‌ی عزیز، این رمان به حتم عالیه و در آینده می‌تونه طرفدارهای زیادی پیدا کنه؛ اما مشکلاتی هم در رمان وجود داشتن که دوست دارم بهتون بگم که شاید به شما کمک کنه.
رمان رو به خوبی پیش می‌برید؛ اما اگر علائم نگارشی رو در هر متن به خوبی رعایت کنید، خواننده می‌تونه جمله رو بهتر درک کنه و از این نظم در هر متن، لذت ببره.
مشکل دیگه‌ای هم که از نظر من در رمان شما وجود داشت، جمله بندی نادرست بود، بعضی از کلماتی رو که در رمان به کار برده بودید، به خوبی در کنار یکدیگر جای نگرفته بودند و این، اون جمله رو خراب می‌کنه.
و البته این رو هم بهتون بگم، اگر در مواقعی که دیار رو به گذشته می‌برید، بنویسید فلش بک به گذشته و یا مثلاً یک تاریخ قدیمیِ خاص رو به کار ببرید، خواننده میتونه بهتر درک کنه که داره چه موقعی از خاطرات دیار رو می‌خونه، اینکه اون جمله و متن برای حال است یا گذشته؟

نویسنده‌ی عزیز، امیدوارم که از هیچ‌یک از حرف‌های من ناراحت و عصبانی نشده باشید، من تنها نظرم را برای شما بیان کردم و قصد توهین و ناراحت کردن شما رو ندارم.
قلم خوبی دارید و به زیبایی رمانتون رو پیش می‌برید، امیدوارم در آینده‌ای نه چندان دور، رمانتون رو به اتمام برسونید و پیگیر نوشتن رمان‌ها و ایده‌های دیگرتون باشید.
بدرود. 🙏🌹

CROW

5
پسندها
25
کتابخوان
تاریخ ثبت‌نام
2025/04/04
مدال‌ها
3
سلام نویسنده عزیز
با آرزوی ماندگاری قلم شما
از خوندن رمانتون خیلی لذت بردم اسم رمانتون برای جذاب و ماندگار بود و در وهله اول انتظار رمان عاشقانه داشتم
به نظرم شروع رمانتون کمی کلیشه بود میتونستید جذابتر شروع کنید
به نظرم اگر کمی پرش های زمانی رمان کم کنید برای خواننده قابل فهم و درک تر خواهد بود
زاویه دید به خوبی رعایت کرده بودید و سعی داشتید لحنتون یکدست باشه هرچند که لحن عامیانه انتخاب کردید
دور از نقد داستانتون
موضوع و ایده داستان برام جالب بود به عنوان خواننده منتظر پارت های بعدی هستم

به جمع خانواده پاتوق خوش آمدید

بر روی دکمه های زیر کلیک کنید

تمامی موضوعات و پست های مکتوب بیانگر دیدگاه نویسنده است و به هیچ وجه بیانگر دیدگاه مدیریت انجمن نیست.

بالا