نقد کاربران نقد کاربران رمان جنون هم گناه اثر Amyrez

• نویسنده موضوع arsha.Srmast~
  • تاریخ شروع
  • بازدیدها 349
  • پاسخ‌ها 6
  • کاربران تگ شده هیچ
نقد کاربران

arsha.Srmast~

6,998
پسندها
135
مدیر بازنشسته
vip انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2021/10/07
راه‌حل‌ها
6
مدال‌ها
25
  • نویسنده موضوع
3396

بسم تعالی
در این تاپیک خوانندگان محترم اثر مشخص شده میتوانند نظر و انتقاد خود را ارسال کنند

نام اثر : جنون هم‌گناه
ژانر : عاشقانه ، جنایی ، معمایی
نویسنده : Amiyrez Amyrez
خلاصه :

جنون هم‌گناه گواهِ عاشقانه‌ی خفته‌‌ی ماست و من خودِ مجنونم… .
عشق از من به جریانِ تو می‌رسد و تو در بیداری دست رد به سینه‌ام می‌زنی! غافل از این‌که روزگار همیشه به میل تو نخواهد بود… .
من آخرین چاره‌ی تو، از درد به نفس بیدارم هنوز!
زمانه‌ی مست ما را بهم می‌رساند. درد بکش، دردِ تو جنون من است… .

لینک تاپیک تایپ :

لذا خواهشمند است قبل از ارسال نظر موارد زیر را رعایت کنید

- از ارسال اسپم خوددای کنید
- از هرگونه توهین و اهانت به قلم نویسنده پرهیز کنید
- نظر شما باید حتما بالای 4 خط باشد

باتشکر . مدیریت نقد

• قلب
واکنش‌ها[ی پسندها]: Amiyrez

Miss.Aghazadeh

10,874
پسندها
135
پرسنل مدیریت
موسس و مدیرکل
تاریخ ثبت‌نام
2021/10/07
راه‌حل‌ها
21
مدال‌ها
16
وب سایت
forum.patoghroman.xyz
  • مدیرکل
سلام امیرجان.

اسم اثرت رو به جنون هم‌گناه تغییر دادی، ترکیبی که استفاده کردی در اثرت زیاد ترکیب جالبی نشده، چون معنای خاصی رو نمیتونه القا کنه و خیلی ساده شده
جنون یک کلمه کلیشه ای هستش همینطور کلمه گناه و ترکیب اینها ناخوداگاه یک ترکیب کلیشه ای رو میسازه ولی میتونی یکی از این کلمات رو نگه داری و از مترادف کلمه بعدی استفاده کنی تا یک ترکیب جدید رو بده مثلا ( جنون در خبط ). برای این من تو مثالم کلمه جنون رو نگه داشتم که بیشتر به ژانر جنایی بخوره و کلمه خبط هم حال و هوای ژانر پلیسی رو میاره.
توصیفاتت تا به اینجا بد نبود ولی قست دیدار با خانوادش رو خیلی عجله ای تموم کردی به طوری که هیچ توصیفی از احساسات خانواده ش نشد، خوب در این جا دو حالت برای مخاطب دست میده یا همشون از هم متنفرن که در اون صورت چرا پسره بعد این همه سال برگشته یا اگه همدیگر رو دست دارن کمی این احساسات رو نشون بده
از توصیفات چهره و مکان تا به اینجا خوب پیش رفتی ولی به نظرم بهتره مخاطبینی که قوه تخیلی پایینی رو هم در نظر بگیری و کمی شاخ و برگ بیشتری به این موارد بدی.

درکل موضوعت تا اینجا بویی از کلیشه ای نداشت و جمله بندیت خیلی خوب بود

امضا

گمان می‌کردند با کشتن ماه، دیده می‌شوند

نمی‌دانستند دیده می‌شوند چون ماهی هست!
  • قلب

Amiyrez

542
پسندها
125
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2023/05/12
مدال‌ها
4
سلام امیرجان.

اسم اثرت رو به جنون هم‌گناه تغییر دادی، ترکیبی که استفاده کردی در اثرت زیاد ترکیب جالبی نشده، چون معنای خاصی رو نمیتونه القا کنه و خیلی ساده شده
جنون یک کلمه کلیشه ای هستش همینطور کلمه گناه و ترکیب اینها ناخوداگاه یک ترکیب کلیشه ای رو میسازه ولی میتونی یکی از این کلمات رو نگه داری و از مترادف کلمه بعدی استفاده کنی تا یک ترکیب جدید رو بده مثلا ( جنون در خبط ). برای این من تو مثالم کلمه جنون رو نگه داشتم که بیشتر به ژانر جنایی بخوره و کلمه خبط هم حال و هوای ژانر پلیسی رو میاره.
توصیفاتت تا به اینجا بد نبود ولی قست دیدار با خانوادش رو خیلی عجله ای تموم کردی به طوری که هیچ توصیفی از احساسات خانواده ش نشد، خوب در این جا دو حالت برای مخاطب دست میده یا همشون از هم متنفرن که در اون صورت چرا پسره بعد این همه سال برگشته یا اگه همدیگر رو دست دارن کمی این احساسات رو نشون بده
از توصیفات چهره و مکان تا به اینجا خوب پیش رفتی ولی به نظرم بهتره مخاطبینی که قوه تخیلی پایینی رو هم در نظر بگیری و کمی شاخ و برگ بیشتری به این موارد بدی.

درکل موضوعت تا اینجا بویی از کلیشه ای نداشت و جمله بندیت خیلی خوب بود
mah_banooبه به کی نقد نوشته برام بانوی عزیز

در ارتباط با اسم رمان انصافا جنون در خبط ترکیب ناجالب‌تری هست😂🌹.
بگذریم اسم رمان رو بر اساس محتوا انتخاب کردم که جلوتر بهش میرسیم چون هنوز تو محدوده شروع رمانیم برای قضاوت بنظرم زوده گرچه تو خلاصه اشاره کردم و مقدمه هم قطعا ازش بی نسیب نخواهد بود.

در ادامه هم که ژانر پلیسی توی داستان جایی نداره، رمان ژانر اصلیش عاشقانس، پیرنگش بر اساس یه معما جنایی طور پیش میره خبری از دزد و پلیس بازی نیست اما خب زدوخورد داریم توی داستان…

هنوز دیدار با خونواده تموم نشده والا چیزی راجب برگشت مهرداد به پایگاه ننوشتم که…

با این حال ممنون بابت نقد

امضا
تاریخ میگه پی عدالت نگرد..

رمان جنون هم‌گناه

Miss.Aghazadeh

10,874
پسندها
135
پرسنل مدیریت
موسس و مدیرکل
تاریخ ثبت‌نام
2021/10/07
راه‌حل‌ها
21
مدال‌ها
16
وب سایت
forum.patoghroman.xyz
  • مدیرکل
به به کی نقد نوشته برام بانوی عزیز

در ارتباط با اسم رمان انصافا جنون در خبط ترکیب ناجالب‌تری هست😂🌹.
بگذریم اسم رمان رو بر اساس محتوا انتخاب کردم که جلوتر بهش میرسیم چون هنوز تو محدوده شروع رمانیم برای قضاوت بنظرم زوده گرچه تو خلاصه اشاره کردم و مقدمه هم قطعا ازش بی نسیب نخواهد بود.

در ادامه هم که ژانر پلیسی توی داستان جایی نداره، رمان ژانر اصلیش عاشقانس، پیرنگش بر اساس یه معما جنایی طور پیش میره خبری از دزد و پلیس بازی نیست اما خب زدوخورد داریم توی داستان…

هنوز دیدار با خونواده تموم نشده والا چیزی راجب برگشت مهرداد به پایگاه ننوشتم که…

با این حال ممنون بابت نقد
Amyrezمخلص سرپرست نمونه آینده 😂😂

عاها پس امیر معنی این ترکیبی که نوشتی رو میگی چون هم گناه رو نتونستم معنا کنم

بسیار هم عالی منتظر ادامه مطلبم
وقتی پارتا کم باشه دیگه نقدشم رو هوا میشه😂😂

• لایک

Amiyrez

542
پسندها
125
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2023/05/12
مدال‌ها
4
مخلص سرپرست نمونه آینده 😂😂

عاها پس امیر معنی این ترکیبی که نوشتی رو میگی چون هم گناه رو نتونستم معنا کنم

بسیار هم عالی منتظر ادامه مطلبم
وقتی پارتا کم باشه دیگه نقدشم رو هوا میشه😂😂
mah_banooگناه معنیش واضحه و راجب یه شخص داره حرف میزنه اما هم‌گناه داره راجب این صحبت میکنه که
دو نفر تو یه گناهی شریک باشن

من گناه مهرداد و دختری که پشت سر گذاشته، رو جلوتر راجع‌ بهش صحبت میکنم.
قبلا هم گفتم هنوز وارد میانه داستان نشدیم توی محدوده شروعیم و زوده که همه چی رو بریزم وسط

مجنون صفتیه که برای مهرداد انتخاب کردم و جنونش هم حاصل عشق بی‌فرجام گذشتشه

حالا ترکیبش با هم‌گناه
مفهوم رو به سمت مهرداد و اتفاقاتی که در پیش رو داره میبره.

ریحانه اسفندیاری

10,205
پسندها
135
معاونت کل انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2021/10/09
راه‌حل‌ها
6
مدال‌ها
24
  • مدیرکل
سلام خسته نباشید، رمان زیبایی هست.
عنوان جنون هم‌گناه با موضوع و ژانرها مرتبط هست این عنوان در عین اینکه جنایی بودن موضوع رو میرسونه یه جورایی حس عاشقانه بودن هم از کلمه (هم‌گناه) احساس میشه. عنوان کلیشه‌ای نیست ولی قدرت جذب مخاطبش متوسط رو به بالا هست همچنین درک معنی عنوان در لحظه اول چنان امکان پذیر نیست یعنی مخاطب تا درنگ نکنه نمیفهمه چی به چیه
خلاصه رمان جمله بندی خیلی قشنگی داشت جدید بود من خیلی ازجمله بندی خوشم اومد ولی هیچ ردی از جنایت تو خلاصه دیده نمیشد منظورم اینکه ژانر جنایی در خلاصه نقشی نداشت همچنین ابهام لازم و برای کنجکاو کردن مخاطب رو نداشت اما بنظرم جمله بندی خیلی قشنگی که داشت روی همه این ها سرپوش میذاره
شروع رمان جدید بود مخاطب رو خسته نمی‌کرد
سیر داستان خیلی تند هست
پردازش جزییات و توصیفات عالیه (مخصوصا قسمتی که رفت خونه صادق و داشتن غذا میخوردن)
نقش ژانر عاشقانه تو ادامه داستان کمرنگ شده
چالشی که هیجان داستان رو ببره بالا و مخاطب رو تشنه خوندن ادامه داستان کنه کم هست
از جزییات تو رمانتون خیلی استفاده کنید
باورپذیری داستان بد نبود
خسته نباشید عالی بود

• عالیه

Amiyrez

542
پسندها
125
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2023/05/12
مدال‌ها
4
سلام خسته نباشید، رمان زیبایی هست.
عنوان جنون هم‌گناه با موضوع و ژانرها مرتبط هست این عنوان در عین اینکه جنایی بودن موضوع رو میرسونه یه جورایی حس عاشقانه بودن هم از کلمه (هم‌گناه) احساس میشه. عنوان کلیشه‌ای نیست ولی قدرت جذب مخاطبش متوسط رو به بالا هست همچنین درک معنی عنوان در لحظه اول چنان امکان پذیر نیست یعنی مخاطب تا درنگ نکنه نمیفهمه چی به چیه
خلاصه رمان جمله بندی خیلی قشنگی داشت جدید بود من خیلی ازجمله بندی خوشم اومد ولی هیچ ردی از جنایت تو خلاصه دیده نمیشد منظورم اینکه ژانر جنایی در خلاصه نقشی نداشت همچنین ابهام لازم و برای کنجکاو کردن مخاطب رو نداشت اما بنظرم جمله بندی خیلی قشنگی که داشت روی همه این ها سرپوش میذاره
شروع رمان جدید بود مخاطب رو خسته نمی‌کرد
سیر داستان خیلی تند هست
پردازش جزییات و توصیفات عالیه (مخصوصا قسمتی که رفت خونه صادق و داشتن غذا میخوردن)
نقش ژانر عاشقانه تو ادامه داستان کمرنگ شده
چالشی که هیجان داستان رو ببره بالا و مخاطب رو تشنه خوندن ادامه داستان کنه کم هست
از جزییات تو رمانتون خیلی استفاده کنید
باورپذیری داستان بد نبود
خسته نباشید عالی بود
ریحانهخداقوت

به جمع خانواده پاتوق خوش آمدید

بر روی دکمه های زیر کلیک کنید

تمامی موضوعات و پست های مکتوب بیانگر دیدگاه نویسنده است و به هیچ وجه بیانگر دیدگاه مدیریت انجمن نیست.

بالا