نام:
عنوان کلیشهای (چیزی که زیاد به گوش خورده رو کلیشهای میگن) و تکراری (قبل شما کس دیگه ای از اون عنوان استفاده کرده باشه) نباشه. عنوان شما تنها خیال من هست که یک اسم ترکیبی است. عنوان شما تکراری و کلیشهای نیست. عنوان با ژانر مرتبط هست.
ژانر:
عاشقانه: ژانر عاشقانه معمولاً به عنوان یک ژانر کمکی در بیشتر داستانهای موجود استفاده میشود. تفاوت داستانهایی که منحصراً در این ژانر نوشته میشوند با سایر قصهها این است که در رمانهای ژانر عاشقانه، روابط عاشقانه در مرکز و مهمترین موضوع داخل رمان است.
اجتماعی:
تریلر: ژانر تریلر را در بین کتاب ها می توان تلفیقی از ژانر وحشت و ترسناک با ژانر کارآگاهی یا رمزآلود دانست. چرا که داستان هایی که در این ژانر نوشته میشوند حس شک و راز آلود بودن را در کنار نوعی ترس و یا اضطراب در وجود ما برانگیخته میکنند. شخصیتهای اصلی اینگونه داستانها معمولاً به دنبال نجات جان خود هستند. لحظات احساسی بسیار مهم در کنار روند مهیجی که این داستانها دارند باعث میشود تا کتابهای سبک تریلر خوانندگان و طرفداران بسیار زیادی داشته باشند.
ژانر با عنوان هماهنگ هست.
خلاصه:
یه خلاصه باید ویژگیهای زیر رو داشته باشه:
۱. نه زیاد کوتاه و نه زیاد طولانی باشه.
۲. کنجکاو کننده باشه.
۳. آخرش با یه سوال کلیدی که ذهن خواننده رو مشغول کنه همراه باشه.
۴. کل ابده رو لو نده.
۵. با عنوان، ژانر، ارتبا داشته باشه.
خلاصه شما ویژگیهای ۳ و ۴ رو نداشت.
جلد:
رمان فاقد جلد بود؛ لطفا درخواست جلد بدید.
مقدمه:
خیلیها فکر میکنند که مقدمه برای رمان لازم نیست؛ ولی مقدمه یه جرقه تو ذهن خواننده ایجاد میکنه. مقدمه دو بعد مهم داره. بعد اول: متن یا شهری که به عنوان مقدمه مینویسید باید با متن رمان ارتباط داشته باشه.
بعد دوم: باید با ایده مرتبط باشه؛ ولی ایده رو لو نده.
مقدمه شما این دو بعد رو داشت.
شروع:
شروع باید جذاب باشه. شروعی که با یکی از ژانرها همراه باشه میتونه مخاطب رو جذب کنه؛ اما شروع متفاوت حرف اول رو میزنم. شروع شما با ژانر تراژدی بیشتر هماهنگ بود. متفاوت نبود. میتونست بهتر باشه.
زاویه دید و بافت:
زاویه دید:
زاویه دید به دو گروه تقسیم میشه. گروه اول، اول شخص مفرد (من) گروه دوم سوم شخص مفرد (او) زاویه دید اول شخص مفرد یعنی روایت شخصیت اصلیه و زاویه دید سوم شخص یعنی دانای کل راوی هست. زاویه دید رمان شما سوم شخص مفرد یعنی دانای کل بود. زاویه دید هی عوض میشد.
بافت:
بافت هم دو نوع داریم عامیانه و ادبی. بافت عامیانه طرفدار بیشتری نسبت به بافت ادبی داره. بافت رمان شما ادبی بود. بافت تا آخر ادبی بود.
شخصیت پردازی:
شخصیت پردازی یکی از عنصرهای مهم تو نوشته است. باید هر شخصیت با شخصیت دیگه فرق داشته باشه. شخصیتهای رمان شما آرام و آریل بودند. آرام یه فرد لجباز و آریل یه فرد بی خیال بود.
توصیفات:
توصیفات به چهار گروه تقسیم میشوند.
۱. توصیف حالات: حالتهایی که شخصیت داره رو اشاره میکنه. تا حدودی ازش استفاده شده بود.
۲. توصیف احساسات: به احساسات شخصیتها میپردازه: این هم تا حدودی ازش استفاده شده بود.
۳. توصیف مکان: به مکانی که شخص در اون حضور داره میپردازند از این هم کم استفاده شده بود.
۴. توصیف چهره: به توصیف کردن چهره شخصیتها میپردازند. کم آرش استفاده شده بود.
درکل از توصیفات کم استفاده شده بود و باید بهش بیشتر پرداخته بشه.
دیالوگ و مونولوگ:
دیالوگ: یعنی صحبت کردن دو شخص باهم.
مونولوگ: صحبت کردن شخصیت اول با خودش.
تعداد دیالوگ و مونولوگ باید برابر باشه. تو رمان شما تعداد مونولوگ بیشتر بود.
سیر و روند:
سیر رمانتون نباید زیاد تند یا کند باشه. اگه تند باشه یعنی نویسنده عجله داره زودتر رمانش تموم بشه اگه کند باشه باعث دلزدگی خواننده میشه. سیر رمانتونون تعادل داشت.
علائم نگارشی:
پست اول:
کلبه ی

کلبهی

میکرد

میکرد
نکته: افعالی (می، ها، تر، ترین و... ) با نیم فاصله از کلمه بعدشون جدا میشن فقط کلماتی چهار حرفی هستند مثل میرم و... باید سر هم نوشته بشن.

حال و هوایی عوض کنند؛ اما

نکته: قبل از کلماتی مثل اما، اگر، ولی، پس و... باید نقطه ویرگول(؛) قرار بگیره.

آرام
نکته: برای تغییر زاویه دید باید اول سه ستاره بذاریم بعد اسم شخصیت رو بیاریم.

کشیدم.
نکته اول: نباید حروف رو کشیده بنویسیم.
نکته دوم: بعد از کشیدم نباید دو نقطه بذاری باید یه نقطه بذاری.

- من کار بدی انجام ندادم، من فقط از دست اون دزدا فرار کردم و دوییدم اینجا الانم نمیدونم چطور باید برگردم؟!
پریشان رو به آسمان کردم:
- خدایا! خواهش میکنم کمکم کن من جایی رو نمیشناسم.
نکته اول: برای دیالوگ باید از (-) استفاده کرد.
نکته دوم: دوتا علامت تعجب اشتباهه فقط باید یکی بذاری.
نکته سوم: آخر کلمه به نقطه کافیه.
نکته چهارم: جاییو اشتباهه باید بنویسی جایی رو.
نکته پنجم: خواهش میکنم اشتباهه باید بنویسی خواهش میکنم.

دانای کل
نکته: همونطور که برای پست اول گفتم برای پرش زمانی باید اول سه ستاره بذاری خط پایین اسم شخص رو بگی.
ایده مهمترین بخش رمان هست. ایده نباید کلیشهای باشه که ایده رمان شما کلیشهای نبود. ایده شما خوب بود و باعث جذب مخاطب میشد.
asma.aali