- تاریخ ثبتنام
- 2021/10/09
- نوشتهها
- 3,106
- راهحلها
- 6
- مدالها
- 24
- نویسنده موضوع
- مدیرکل
ترنم عزیزم!
با اینکه میدانم که میدانی خیلی سگی و برایم خیلی عزیزی! از صمیم قلب میخواهم تو را له و لوره کنم! دوست خوبم! باید به تو بگویم که یکسال بزرگتر که نشدی هیچ،خرتر و بچهتر هم شدی و تنها یک دفتر جدید از خداوند برای زندگی هدیه گرفتی... از تو میخواهم در دفتر نریـنـ*** و این سال جدید را به بهتربن نحوه مزین کنی
تو برایم عزیز هستی ایشالله اگر دستم بهت نرسید لهت کنم خودت له بشی (((زیر بار و فشار خنده ))
با اینکه میدانم که میدانی خیلی سگی و برایم خیلی عزیزی! از صمیم قلب میخواهم تو را له و لوره کنم! دوست خوبم! باید به تو بگویم که یکسال بزرگتر که نشدی هیچ،خرتر و بچهتر هم شدی و تنها یک دفتر جدید از خداوند برای زندگی هدیه گرفتی... از تو میخواهم در دفتر نریـنـ*** و این سال جدید را به بهتربن نحوه مزین کنی
- توسط ترنم واژه ها
ترنم عزیزم!
با اینکه میدانم که میدانی خیلی سگی و برایم خیلی عزیزی! از صمیم قلب میخواهم تو را له و لوره کنم! دوست خوبم! باید به تو بگویم که یکسال بزرگتر که نشدی هیچ،خرتر و بچهتر هم شدی و تنها یک دفتر جدید از خداوند برای زندگی هدیه گرفتی... از تو میخواهم در دفتر نریـنـ*** و این سال جدید را به بهتربن نحوه مزین کنیتو برایم عزیز هستی ایشالله اگر دستم بهت نرسید لهت کنم خودت له بشی (((زیر بار و فشار خنده ))
فکر میکردم باز جابه جاشده تاریخا
قربونت که
- تاریخ ثبتنام
- 2021/10/09
- نوشتهها
- 3,106
- راهحلها
- 6
- مدالها
- 24
- توسط ریحانه اسفندیاری
- نویسنده موضوع
- مدیرکل
خر ذوق کردم من
فکر میکردم باز جابه جاشده تاریخا
قربونت که
نه میخواستم خودم زودتر از همه بهت تبریک بگم
(ولی واقعا خجالت بکش پیر شدی دخترم! نوچ نوچ باس به فکر شوور دادنت باشم!!!
)