زنگ تفریح

i_faezeh

2,968
پسندها
125
مدیر بازنشسته
نویسنده انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2022/09/04
راه‌حل‌ها
3
مدال‌ها
7
  • نویسنده موضوع

سلام سلام به تمام هنرمندان و عزیزای انجمن اینجا توی این تاپیک میخوایم یکم از غم دلتون یا خوشی امروزتون بگین 🦋بهترین حرفی که شنیدید یا بدترین حرفی که شنیدید و تاحالا توی دلتون مونده و بغض شده تو گلوتون نمیتونین به کسی بگین:/ یا حرف های که وقتی شنیدی ذوق مرگ شدین دوست دارین روز هزاربار تکرارکنین😃💁‍♀️

امضا
I don't care​
نام موضوع : حرف دلامون
دسته : زنگ تفریح

i_faezeh

2,968
پسندها
125
مدیر بازنشسته
نویسنده انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2022/09/04
راه‌حل‌ها
3
مدال‌ها
7
  • نویسنده موضوع
خببب خودم اول بگم چون بدجور هم رو مخه این قضیه هم زیادی ناراحت شدم بخاطرش
خب رشته من طراحی دوخته ولی بهش علاقه ایی ندارم اصلااا یعنی داشتم اما قبلا بود کم کم دیگران با حرفایی مثل
تو نمیتونی مثل بقیه باشی و طرف از تو بهتره و یاد بگیر ازش و تو هیچ وقت موفق نمیشی علاقه ایی که نسبت به این رشته داشتم رو از دست دادم اصلا وقتی اسمش میاد انگار عجل اومده سراغممم واقعا از حرفایی که بهم میزنن و روحیه ام رو خراب میکنن و ضدحالای اطرافیانم بدجور دلگیرم و بیشتر اوقات بخاطر همین حرکات و حرفا گریه‌ام گرفته:/
هیچ وقت اینا رو بهشون نگفتم و کسی هم نمیدونه که بخاطر حرفایی که بهم میزنن علاقه ایی به این رشته ندارم:/

ریحانه اسفندیاری

10,205
پسندها
135
معاونت کل انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2021/10/09
راه‌حل‌ها
6
مدال‌ها
24
  • مدیرکل
خببب خودم اول بگم چون بدجور هم رو مخه این قضیه هم زیادی ناراحت شدم بخاطرش
خب رشته من طراحی دوخته ولی بهش علاقه ایی ندارم اصلااا یعنی داشتم اما قبلا بود کم کم دیگران با حرفایی مثل
تو نمیتونی مثل بقیه باشی و طرف از تو بهتره و یاد بگیر ازش و تو هیچ وقت موفق نمیشی علاقه ایی که نسبت به این رشته داشتم رو از دست دادم اصلا وقتی اسمش میاد انگار عجل اومده سراغممم واقعا از حرفایی که بهم میزنن و روحیه ام رو خراب میکنن و ضدحالای اطرافیانم بدجور دلگیرم و بیشتر اوقات بخاطر همین حرکات و حرفا گریه‌ام گرفته:/
هیچ وقت اینا رو بهشون نگفتم و کسی هم نمیدونه که بخاطر حرفایی که بهم میزنن علاقه ایی به این رشته ندارم:/
FAEZEH_NAMحاجی منم رشتم گرافیکه خیلیا چرت و پرت میگن، مثلا درست خوب نبود رفتی یا این رشته هست که تو رفتی و همش خط خطیه و فلان ولی من تنها کاری که کردم کوبیدم تو دهنشون تا کمتر گ... خوری کنن تو هم اگر جرعت و شهامتشو داری بسم الله بگو و از امروز هرکی هرچی گفت بزن تو دهنش و راجع درامدش هم بگم که خیلی زیاده شاید باورت نشه ولی پردرامدترین رشته‌ها محسوب میشه

• قلب
واکنش‌ها[ی پسندها]: i_faezeh

i_faezeh

2,968
پسندها
125
مدیر بازنشسته
نویسنده انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2022/09/04
راه‌حل‌ها
3
مدال‌ها
7
  • نویسنده موضوع
حاجی منم رشتم گرافیکه خیلیا چرت و پرت میگن، مثلا درست خوب نبود رفتی یا این رشته هست که تو رفتی و همش خط خطیه و فلان ولی من تنها کاری که کردم کوبیدم تو دهنشون تا کمتر گ... خوری کنن تو هم اگر جرعت و شهامتشو داری بسم الله بگو و از امروز هرکی هرچی گفت بزن تو دهنش و راجع درامدش هم بگم که خیلی زیاده شاید باورت نشه ولی پردرامدترین رشته‌ها محسوب میشه
ریحانهاتفاقا کارمم خیلی خوبه ولی هیج وقت حرفای بعضی افراد یادم نمیره هیچ وقتم نظرشون دیگه بخاطر اون اولین بار حرف و نظرشون برام اهمیتی نداره جوری که نمیشنوم

G.sky

1,016
پسندها
135
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/12/12
مدال‌ها
15
هعی دست رو دلم نذارین که خونه

امضا
g.sky

G.sky

1,016
پسندها
135
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/12/12
مدال‌ها
15
هعی دست رو دلم نذارین که خونه
G.sky‏یه جایی باید بهت بر بخوره ؛
باید جلوی شوخی های بیجا و پر از تمسخر دیگران ،
دخالت های بی مورد و اظهار نظرهای ناحق ،
رفتارای توهین آمیز نامهربون آدمای اطرافت وایستی .
همون وقتی که راننده تاکسی بقیه ی پولتو نمیده چون فکر میکنه اونجا غریبی ،
همون وقتی که از علایق و احساساتت حرف میزنی و یه سریا به حرفای جدیت میخندن ،
همون وقتی که میدونی فلانی داره دروغ میگه درحالی که حقیقت چیز دیگه اییه .
يجایی باید دست برداری از باجنبگی بیش از حدت ،
از اینکه هرکی هرچی خواست بگه ، دلش از هرجا پر بود سر تو خالی کنه و این وسط تو مثل همیشه دل شکست پشت نقاب خنده پنهون کنی
و روحت بشه کیسه بوکس خشم و انتقادها و رفتارهای اذیت کننده ی دیگران ،
که هرچی تو سکوت میکنی اونا با قدرت بیشتری مشت و لگد حوالت میکنن ...
نمیگم مهربون نباش و نبخش و نگذر ،
نه ...
مهربون باش ، اما نذار مهربونیت بعضیا رو اونقدر بد عادت کنه
که فکر کنن با همه میتونن هرجور دوست دارن رفتار کنن ،
به خودت حق بده گاهی ناراحت بشی و ناراحتیت رو نشون بده ...
یجایی دست از کیسه بوکس بودن بردار
هم بخاطر خودت ، هم بخاطر دیگران ...

G.sky

1,016
پسندها
135
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/12/12
مدال‌ها
15
ما در حقِ جمله ها اجحاف می کنیم، ما حین صحبت با کسی که دوستش داریم، وقتی خودش حواسش نیست و فقط ما می دانیم تا چه اندازه وجودش دلرباست، نمی گوییم: "همینجا صبر کن، یهو دلم برایت رفت" به جایش حرف را عوض می کنیم و هی بحث داخل بحث می‌اندازیم تا مبادا از نگاه‌مان، دلمان را بخواند.
ما در حقِ عشق هم اجحاف می کنیم،
احساسات‌مان را می‌پیچیم داخل روزنامه های باطله و با آن غصه های قلبِ کسی که دوستش داریم را پاک می کنیم و فراموش می کنیم که چه بر قلب خودمان گذشته؛
ما آدم های عجیبی هستیم ری‌را، مدام زمان را تلف می کنیم و به قلب‌ های‌مان وعده ی دیدارهای بعید را می دهیم، وعده ی "برگشتن"های پرشور، وعده ی "آغوش"های محکمِ پس از دلتنگی.
ما در حالِ فرسودگی هستیم، همه‌مان همینطور بی‌پناه و امیدوار رها شده‌ایم، همه‌مان هنوز خیال داریم، خیالِ دیدنِ روی کسی که دوستش داریم؛ سدهای جلوی اشک هایمان و لرزیدنِ مردمک چشم‌هایمان از شوق، یک آغوشِ باشکوه و درخشش یک عشقِ پاک

G.sky

1,016
پسندها
135
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/12/12
مدال‌ها
15
ما در حقِ جمله ها اجحاف می کنیم، ما حین صحبت با کسی که دوستش داریم، وقتی خودش حواسش نیست و فقط ما می دانیم تا چه اندازه وجودش دلرباست، نمی گوییم: "همینجا صبر کن، یهو دلم برایت رفت" به جایش حرف را عوض می کنیم و هی بحث داخل بحث می‌اندازیم تا مبادا از نگاه‌مان، دلمان را بخواند.
ما در حقِ عشق هم اجحاف می کنیم،
احساسات‌مان را می‌پیچیم داخل روزنامه های باطله و با آن غصه های قلبِ کسی که دوستش داریم را پاک می کنیم و فراموش می کنیم که چه بر قلب خودمان گذشته؛
ما آدم های عجیبی هستیم ری‌را، مدام زمان را تلف می کنیم و به قلب‌ های‌مان وعده ی دیدارهای بعید را می دهیم، وعده ی "برگشتن"های پرشور، وعده ی "آغوش"های محکمِ پس از دلتنگی.
ما در حالِ فرسودگی هستیم، همه‌مان همینطور بی‌پناه و امیدوار رها شده‌ایم، همه‌مان هنوز خیال داریم، خیالِ دیدنِ روی کسی که دوستش داریم؛ سدهای جلوی اشک هایمان و لرزیدنِ مردمک چشم‌هایمان از شوق، یک آغوشِ باشکوه و درخشش یک عشقِ پاک
G.sky#

پیوست‌ها

• 1681592936971_720x725.jpg
    1681592936971_720x725.jpg
    101.3 کیلوبایت · بازدیدها: 1

i_faezeh

2,968
پسندها
125
مدیر بازنشسته
نویسنده انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2022/09/04
راه‌حل‌ها
3
مدال‌ها
7
  • نویسنده موضوع
یه وقتایی باید بد باشی و همه ازت دور بشن ولی برای اونی که موند و نرفت بهترین باشی:/

SILENCER

6,907
پسندها
125
vip انجمن
کاربر ممتاز
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
2022/08/25
مدال‌ها
5
بخاطر یکی با همه بد میشی، بعد یهو همون آدم باهات بد میشه
نه اون ضرر میکنه، نه همه
این وسط خودتی که ضربه میخوری
پس انقد بها نده که خودتم نتونی بخریش

G.sky

1,016
پسندها
135
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/12/12
مدال‌ها
15
صدای شکستنت را هیچ کس نمی شنود.
اینجا آدم هایش ناشنوایند....
اینجا به جرم شکستن
زیر پا می گذارندت...
بنویس ,درد هایت را, غم هایت را ........
بنویس .
وجدان تقدیر همیشه
خواب است....بدرد نمی آید.....
اینجا فقط کلمات بیدارند.....
واژه ها عاشق اند....
بنویس از دلت.....
تا واژه ها عاشقانه زخم هایت را مرحم شوند.
نترس.......
وفای نوشته ها بیشتر از آدم هاست...