- نویسنده موضوع
- #1
#ترفند
#تجربه_کدبانوها
زنگ ">#آشپزی
میخوام براتون از این بگم که تو هر غذا چه #ادویه ای اضافه کنین
.
️ادویه پلو:
گل سرخ یا گل محمدی، زیره ، دارچین ، میخک ، هل ( همه رو مخلوط کنید و پودرشو آماده داشته باشین)
.
️ادویه آبگوشت:
زرچوبه، دارچین، فلفل سیاه، جوز هندی، بادیان، میخک
.
️ادویه ترشی مخلوط و لیته:
نعنا خشک، گلپر، تخم گشنیز، تخم سیاه دانه ، زیره سیاه و سبز، کاری، زردچوبه
.
️ادویه ترشی بادمجان:
گلپر، زردچوبه .
️ادویه ماست وخیار:
فلفل سیاه، نعنا خشک، ریحان، مرزه، ترخون خشک و پودر گل سرخ
.
️ادویه فلافل:
زیره سبز، کاری، زنجبیل، فلفل قرمز، گشنیز و شنبلیله
.
️ادویه کوکو سبزی:
پودر گل محمدی، کاری، دارچین، فرفل سیاه
.
️ادویه پلو های مخلوط مثل لوبیا پلو:
ادویه پلویی و مقداری دارچین
.
️ادویه مرغ و ماهی:
زعفران ، زنجبیل، برگ بو و پودر سیر
.
️ادویه کباب تابه ای:
فلفل سیاه، پودر لیمو عمانی، سماق ، زردچوبه
.
️ادویه سوپ:
پودر آویشن و یک یا دوعدد برگ بو
.
️ادویه خورشت:
دارچین، زیره سبز، پودر گل محمدی
#نکات_طلایی
#آشپزی
#تجربه_کدبانوها
.
گل سرخ یا گل محمدی، زیره ، دارچین ، میخک ، هل ( همه رو مخلوط کنید و پودرشو آماده داشته باشین)
.
زرچوبه، دارچین، فلفل سیاه، جوز هندی، بادیان، میخک
.
نعنا خشک، گلپر، تخم گشنیز، تخم سیاه دانه ، زیره سیاه و سبز، کاری، زردچوبه
.
گلپر، زردچوبه .
فلفل سیاه، نعنا خشک، ریحان، مرزه، ترخون خشک و پودر گل سرخ
.
زیره سبز، کاری، زنجبیل، فلفل قرمز، گشنیز و شنبلیله
.
پودر گل محمدی، کاری، دارچین، فرفل سیاه
.
ادویه پلویی و مقداری دارچین
.
زعفران ، زنجبیل، برگ بو و پودر سیر
.
فلفل سیاه، پودر لیمو عمانی، سماق ، زردچوبه
.
پودر آویشن و یک یا دوعدد برگ بو
.
دارچین، زیره سبز، پودر گل محمدی
#نکات_طلایی
#آشپزی