متفرقه

ilya

1,447
پسندها
125
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/12/26
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع

آیا می‌دانستید خالق پک من «ترو ایواتانی» در ساخت و انتشار این بازی هیچ نقشی نداشت؟

۵۲- «پوکمون زرد» /
Pokemon Yellow

قبل از اینکه به تمامی ۱۱۵ پوکمون موجود دست پیدا کنید، پوکمون زرد به شما می‌آموزد که چهطور با این موجودات دمدمی مزاج رفتار کنید. پوکمون زرد تمامی المان‌های خوب پوکمون زرد و آبی را قرض گرفته و آنها را ارتقا داده تا تجربه‌ی بازی مانند یک انیمه شود. بهترین تغییر در بازی نیز این بود که «پیکاچو» در طول بازی همراه شما بود. در این بازی پوکمون‌ها فقط موجوداتی نیستند که برای مبارزه فرا می‌خوانید، بلکه موجوداتی احساساتی هستند که در ماجراجویی شما را همراهی می‌کنند. پس‌زمینه‌ی داستانی بازی که آن را به انیمه ربط می‌دهد، دلیل خوبی بود برای دوباره آغاز کردن ماجرای «اش». در کل پوکمون زرد یکی از بهترین گزینه‌ها برای تجربه‌ی دنیای پوکمون است.

آیا می‌دانستیدها:

آیا می‌دانستید این بازی در اصل با دیگر بازی‌های مجموعه با عناوین سبز، قرمز، آبی یکی است و فقط المان‌هایی از انیمه قرض گرفته؟

آیا می‌دانستید که پیکاچو در این بازی از درگیر شدن متنفر است و از «پوک‌بال» خودش نیز بدش می‌آید.

ilya

1,447
پسندها
125
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/12/26
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع

آیا می‌دانستید سه آغازکننده‌ی همیشگی (
Bulbasaur, Squirtle, و Charmander) در این بازی پس از رویدادهای آن به‌دست می‌آیند؟

۵۱- «اثر جرمی ۲» /
Mass Effect 2

اثر جرمی دوم ادامه ماجراجویی‌ها و اتفاقات هیجان‌آور فرمانده «شپرد» در سرتاسر کهکشان است. من یک سفر به دورتادور فضا آن هم در بهترین شرایط ممکن را تجربه کردم داستانی بسیار تاثیرگذار را دنبال کردم که پایان آن کاملا بستگی به شما و انتخاب‌های گوناگون‌تان دارد که با اشک به پایان برسد یا خیر.

شما در حال انجام ماموریتی انتحاری هستید و در این راه پرخطر خود، به چند نفر از بهترین شخصیت‌های پرداخته‌شده در یک بازی ویدیویی برخواهید خورد که به زیبایی احساسات شما را به قلقلک وامی‌دارند. یکی از بهترین بخش‌های بازی به‌دست آوردن اعتماد یاران‌تان بود که هم بازی را به سوی پایانی بهتر سوق می‌دادید و هم از شخصیت و گذشته‌های خاص و به‌یادماندنی بیشتر مطلع می‌شدید. وفاداری کامل یاران در بازی برای من یک گزینه نبود، یکی از ملازمات بود.

آیا می‌دانستیدها:

آیا می‌دانستید ۱۳ شخصیت در بازی وجود دارند که می‌توانند همراه شما باشند؟

آیا می‌دانستید این اولین بازی از مجموعه بود که برای کنسول پلی‌استیشن منتشر شد؟

ilya

1,447
پسندها
125
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/12/26
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع

۵۰-
Dota 2

اگر تصمیم دارید که یک «دوتا ۲» باز خوب باشید، خودتان را آماده کنید. چرا که دوتا یک بازی نیست بلکه یک سبک زندگی است.

یکی از عمیق‌ترین و پیچیده‌ترین بازی‌های دنیا پیش روی شماست. مکانیک‌های مختلف نیز به این پیچیدگی می‌افزاید. همین نکته باعث می‌شود شمار زیادی از افراد حتی فکر شروع بازی را به ذهن خود راه ندهند، اما احتمال دارد کسانی که قدم در این راه می‌گذارند، هرگز بازی دیگری را تجربه نکنند! بیش از صد قهرمان که سبک بازی کاملا متفاوت دارند و حرفه‌ای شدن در بازی با هرکدام از آن ها صدها ساعت زمان را می‌طلبد. پیشرفت در دوتا به معنی بالا رفتن مداوم اعداد و لول ها نیست. شما کاملا پیشرفت‌تان در بازی را حس می‌کنید و شکست هر دشمن در بازی مانند بار اول رضایت‌بخش و جذاب به نظر می‌رسد.

بهترین تجربه‌ی دوتا ۲ زمانی است که با یک گروه پنج نفره از دوستان خود مشغول بازی شوید. جمع کردن طلا، کشتن دشمنان، انجام ماموریت‌های مختلف به صورت یک تیم و با همکاری یکدیگر و هجوم نهایی برای کسب پیروزی کامل، هیجان و حس بی‌نظیری دارد که مطمئنا هوس می‌کنید تا بارها و بارها تجربه‌اش کنید.

۴۹- «ندای وظیفه ۴: جنگ‌آوری مدرن» /
CoD 4: Modern Warfare

ilya

1,447
پسندها
125
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/12/26
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
نمایشگاه E3 سال ۲۰۰۷ به دو دلیل به یادماندنی است: اول این که برخلاف معمول در مرکز همیشگی و پر زرق و برقش در لس آنجلس برگزار نشد و به محلی ساده در نزدیکی سانتامونیکا منتقل شد؛ و دلیل دوم این که در این نمایشگاه شاهد اولین نمایش و رونمایی از ندای وظیفه‌ی۴ بودیم. یک فضای مدرن و تازه، یک کوچ دراماتیک از جنگ جهانی دوم و نسخه‌ی جهان در جنگ به سال ها پس از آن.

دو تک تیرانداز کاملا استتار کرده در شهر
pripyat اوکراین. این تقریبا قدیمی‌ترین تصویر ذهن من از این بازی است. اثری که انقلابی در سبک تیراندازی اول شخص به پا کرد و هم‌چنان شاهد تاثیراتش بر بازی‌های هم‌سبک هستیم. حبس کردن نفس، عبور خودروی گشت مسلح و مجهز از فاصله‌ای بسیار اندک از محل اختفای دو تک تیرانداز؛ و این نقطه‌ی کششی بود که هرگز پیش از این در یک بازی تیراندازی دیده نشده بود. سرآغاز ندای وظیفه‌های سینمایی و دوست داشتنی!

سکانس‌های سینمایی و ریتم سریع و نفس‌گیر بازی، بخش تک‌نفره‌ی جنگاوری مدرن را به یکی از خاطره‌انگیز ترین بازی‌های تیراندازی اول شخص تاریخ تبدیل کرده است. اما بخش چندنفره‌ی آنلاین کم‌نقص و متعادل این بازی بود که سال‌ها مخاطب‌ها را به سرورهایش می‌کشاند. طوری که هرگز چنین شاهکاری در بین تیراندازی های چندنفره تکرار نشد.

آیا می‌دانستیدها:

آیا می‌ دانستید صداپیشگی کاپیتان «پرایس» توسط هنرپیشه‌ی انگلیسی «بیلی ماوری» انجام شده؟

ilya

1,447
پسندها
125
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/12/26
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
آیا می‌دانستید موسیقی تم اصلی بازی توسط «هری گرگسون ویلیامز» نواخته شد که روی موسیقی بازی‌های متال گیر نیز کار کرده؟

۴۸- «آخرین ما» /
The Last of Us

کمتر از ۲۰ دقیقه طول کشید تا آخرین ما در قبل من نفوذ کند، برخلاف بازی‌هایی که ۲۰ ساعت بیشتر نیز التماس می‌کردند تا به شخصیت‌هایشان بها دهم. این اثر بهای کار تیمی است که در سطحی بسیار بالا محصول خود را تولید کرده و کار آنها با هر اثری قابل مقایسه نیست. اگر بخواهیم بازی را در جنبه‌های داستان‌سرایی خام، گشت و گذار میان تم‌ها و جزییات شخصیت‌پردازی بررسی کنیم، آخرین ما به بالاترین سطح کیفیت در بازی‌های داستان‌محور قرار می‌گیرد؛ و این موضوع نه‌تنها برای بازی‌ها، بلکه برای دیگر آثار فاخر در دیگر رسانه‌ها نیز صدق می‌کند.

با تمام این اوصاف و به شکل شگفت‌انگیزی، آخرین ما مخاطب را مجبور نمی‌کند تا سرجایش بنشیند و از وی سواستفاده کند تا داستان خود را پیش ببرد و همه چیز را که از پیش تعیین شده صرفا به‌نمایش بگذارد. «ناتی داگ» تلاش می‌کند تا آن‌چه که مخاطب در عمل و بازی تجربه می‌کند، نتیجه‌اش را در صحنه‌های سینمایی مشاهده کند. بعد از ساخت دو نسخه از آنچارتد، انها یاد گرفته‌اند که چه‌طور و به شکل تاثیرگذاری، مخاطب را به سمت داستان بازی سوق دهند؛ بدون اینکه مخاطب را مجبور به پیشروی اجباری و جستجو در بازی کنند.

ilya

1,447
پسندها
125
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/12/26
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
اما چیزی که این بازی به‌خاطر آن تحسین نمی‌شود، گیم‌پلی آن است که تعادلی با دقت طراحی شده میان تیراندازی سوم شخص کلاسیک، مخفی‌کاری و مکانیک‌های بقا است. سیستمی ساده و کاربردی برای ارتقا و ساخت ابزار نیز در بازی وجود دارد که خودش انگیزه‌ای برای جستجو در بازی است تا وسایل لازم برای ساخت آیتمی فراهم شوند، جایی که حتی یک گلوله‌ی پوک نیز مانند غنیمتی ارزشمند است. با توجه به خشونت موجود در بازی‌های این سبک، استفاده‌ی هر کدام از این وسایل و ابزار کمکی، بعد از شنیدن صدای یک گلوله می‌تواند انتخابی حیاتی و تاثیرگذار باشد.

آیا می‌دانستیدها:

آیا می‌دانستید این بازی هم‌زمان با ساخت آنچارتد ۳ ساخته می‌شد و اولین باری بود که تیم ناتی داگ به دو قسمت تقسیم شده بود؟

آیا می‌دانستید این بازی در کمتر از یک ماه ۳.۴ میلیون نسخه فیزیکی فروخت؟

۴۷- «آنچارتد ۲» /
Uncharted 2

ilya

1,447
پسندها
125
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/12/26
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
بسیاری از بازی‌ها قصد دارند تا با سینما در زمینه دیداری و شخصیت‌سازی رقابت کنند. به نظر می‌رسد که آنچارتد نیز به خوبی این کار را انجام داده است. این بازی به زندگی یک شکارچی گنج ماجراجو می‌پردازد. کسی که مدام خود را در معرض خطرات مختلف در محیط‌ها و مکان‌هایی خاص و زیبا می‌بیند. اگر شما آنچارتد بازی کرده باشید، مخصوصا نسخه‌ی دوم این مجموعه یعنی نسخه‌ی در «میان دزدان»، به خوبی درخواهید یافت که این بازی بسیاری از خروجی‌های اخیر هالیوود را به‌راحتی پشت سر می‌گذارد.

معمولا اکشن‌ برای پر کردن جای خودش در یک اثر استفاده می‌شود و در بازی گنجانده می‌شود تا محصول جذاب‌تر باشد، اما در آنچارتد۲ اکشن به این منظور استفاده شده تا مخاطب شخصیت اصلی، «نیتن دریک» و روابط او با سایر شخصیت‌های فرعی را بهتر بشناسد و درک کند. نمی‌توان گفت که اکشن این بازی تماشایی نیست: از تعقیب شدن توسط یک هلیکوپتر در حالی که روی سقف قطاری در حال حرکت هستیم تا تحت فشار قرار گرفتن با حملات متعدد یک تانک عصبانی در یک روستای هیمالیایی! آنچارتد۲ در میان دزدان معیارهای جدیدی برای اکشن سینمایی و کیفیت گرافیکی خلق کرد، و هم‌چنین نیتن دریک را به‌عنوان یکی از بهترین شخصیت‌های بازی‌های کامپیوتری در ذهن همه ثبت کرد.

آیا می‌دانستیدها:

آیا می‌دانستید که بازی در ۲۲ ماه ساخته شد و ۶ ماه در مراحل پیش تولید به سر می‌برد؟

ilya

1,447
پسندها
125
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/12/26
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
آیا می‌دانستید آنچارتد ۱ دارای ۱۰۴ محیط متفاوت است و قسمت دوم نیز دارای بیش از ۴۰۰ محیط متنوع است؟

۴۶- «متروید پرایم» /
Metroid Prime

زمانی که متروید پرایم برای کنسول «گیم کیوب» عرضه شد، یکی از زیباترین و پیشرفته‌ترین بازی‌ها در دوره‌ی قبل از عرضه‌ی
Wii بود و از آخرین تکنولوژی ها در آن استفاده شده بود. درکش سخت است که چه‌طور نینتندو صنعت بازی را با ساخت یک تیراندازی اول شخص کم‌نقص تحت تاثیر قرار داد؛ اما این اتفاق سال ۲۰۰۲ را به سالی هیجان‌انگیز برای دارندگان گیم کیوب تبدیل کرد.

من مترویدهای قبلی را بازی نکرده بودم و متروید پرایم را تنها به این دلیل خریدم که توان و ظرفیت کنسولم را ببینم و البته به این دلیل که بازی نمره‌ی بی‌نظیر ۹.۸ را از
IGN دریافت کرده بود. بازی پر زرق و برق و سریع بود، اما به طرز شگفت‌انگیزی دارای جزییات بود. پرنده‌ها، حشرات و حیات وحشی که ویرانه‌های دنیای بازی را اشغال کرده بودند. درحالی که دیوارنوشت‌ها و حروف تصویری این مخروبه‌ها تاریخ آن را روایت می‌کردند.

متروید پرایم بازی تنهایی نیز بود. به این معنی که شما را در ویرانه‌های
Chozo به تنهایی رها می‌کرد. بدون حضور هیچ کسی که بخواهید با او صحبت کنید. جست و جوی یک سیاره‌ی بیگانه به تنهایی دقیقا موضوع و تم اصلی این مجموعه است؛ و به همین خاطر بازی‌های بعدی که پر از سفینه‌های فضایی و شکارچی‌ها بودند به خوبی این بازی نبودند.

ilya

1,447
پسندها
125
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/12/26
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
آیا می‌دانستیدها:

آیا می دانستید اگر بازی را ۱۰۰٪ کنید، در انتها ویدیویی از مخلوق «دارک ساموس» را می‌بینید؟

۴۵- «دیابلو ۲» /
Diablo 2

من خیلی دیر به جمع مخاطب‌های دیابلو ۲ پیوستم. اولین باری که آن را بازی کردم، سال ۲۰۱۱ بود یعنی ۱۰ سال بعد از تاریخ انتشار آن. آیا بازی بعد از این مدت زمان پاسخ‌گوی انتظارات من خواهد بود؟ در واقع از اینکه چقدر این بازی خوب بود شگفت زده شدم! البته این بدین معنی نیست که دیابلو ۲ کاملا مخاطب پسند و ساده کار شده تا به‌راحتی شخصیت خود را طراحی کنید و به بازی بپردازید.

ilya

1,447
پسندها
125
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/12/26
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
چیزی که شما را واقعا جذب بازی می‌کند، هسته‌ی گیم‌پلی بازی، جمع آوری آیتم و ارتقا است. چه تازه راه خود را در این جهنم شروع کرده باشید یا خیر، دیابلو دارای لحظه‌ها و صحنه‌هایی است که نمی‌شود جذب آنها نشد. عجایب فضای بازی همیشه جذاب هستند و پاداش ریسک‌ها در بازی واقعا ارزشش را دارد.

و طبق سنت «بلیزارد»، دیابلو ۲ را می‌توانید در سطح‌های بی‌شماری بازی کنید. من هیچ‌وقت بیشتر بازی را تجربه نکردم و درنهایت نیز نیازی به این مهم نداشتم. رفتن به آغوش دشمنان جهنمی با اسکلت‌های فراخوانده شده برای مبارزه با من، انفجار زنجیرهایی از اجساد دشمنانی با رنگ سرخ خودش هدف نهایی من برای تجربه‌ی بازی بود.

۴۴- «بانجو و کازویی» /
Banjoo-Kazooi

احتمالا با گفتن این حرف بعضی از دوستانم را از دست میدهم! بانجو کازویی احتمالا بهترین ماریویی است که تا الان ساخته شده است. قبل از اینکه به طرفم حمله‌ور بشوید، بگذارید دلایلم را بگویم.