متفرقه

ilya

1,447
پسندها
125
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/12/26
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع

۷۴- «لیگ افسانه‌ها» /
League of Legends

بازی
League of Legends در مکانی جادویی اتفاق می‌افتد که روند بازی جایی بین رقابت شدید و استراتژی دوست داشتنی قرار دارد. هر چند یاد گرفتن کامل بازی به دلیل تعداد بالای ۱۳۰ قهرمان قابل بازی سخت است، این بازی حالت‌هایی را در بر دارد که یاد گرفتن سبک «موبا» را آسان کرده، اما ماهرشدن در آن بسیار سخت است. هرچند «سامونرز ریفت» حالت اصلی بازی در قسمت رقابتی است، اما حالت‌های دیگر بازی مانند ARAM نیز فرصت‌های سرگرم کننده برای امتحان کردن قهرمانان بازی را در اختیار شما قرار می‌دهند.

ابتکار عمل شرکت سازنده
Riot برای ریبوت سیستم لور، این بازی را از نظر روایت نیز فریبنده‌تر کرده است. هر قهرمان بازی با چنان شکوهی همراه است که شما را دعوت به پیداکردن هر لور که نتوانستید پیدا کنید می کند. بازی League of Legends با بهبودها و به‌روزرسانی و تغییرات مداوم یکی از بهترین بازی‌های رقابتی است که وجود دارد.

آیا می‌دانستیدها:

آیا می‌دانستید اسم اصلی بازی قرار بوده
League of Legends: Clash of Fates باشد؟

آیا می‌دانستید مسابقات جهانی سال ۱۳۹۳ بازی جایزه‌ای ۲.۳ میلیون دلاری داشته است؟

۷۳- «دنیای وارکرفت ۲: جزر و مد تاریکی» /
Warcraft II: Tides of Darkness

برای من، بازی
Warcraft II در ایجاد علاقه‌ام به بازی‌های استراتژیک و البته فانتزی بسیار موثر بود. زمانی را به‌یاد می‌آورم صرف کتاب آموزشی بازی می‌کردم، تاریخ قبیله‌ی ارک‎‌ها را می‌خواندم و سعی می‌کردم ترتیب واحد را به‌خاطر بسپارم. ساعت‌های بسیار به تجربه‌ی بازی می‌پرداختم، پایگاه را گسترش داده و سپس به جمع‌آوری منابع می‌پرداختم تا جایی که دیگر چیزی باقی نمانده بود. در واقع من از Azeroth لذت نمی‌بردم، بلکه برای آن زندگی می‌کردم.

ilya

1,447
پسندها
125
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/12/26
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
زمانی که بخش تک‌نفره به پایان می‌رسید، به‌سرعت به‌سراغ ویرایش‌گر نقشه می‌رفتم. بنابراین دیگر نیازی به بلیزارد برای داستان‌های جدید نداشتم، زیرا خودم داستان‌های تازه‌ای می‌ساختم. من و دوستانم بخش‌های تک‌نفره را می‌ساختیم و از طریق دیسک‌های فلاپی در مدرسه پخش می‌کردیم. علاوه بر این، ایده‌ی رقابت با یکدیگر از طریق اینترنت برای ما بسیار عجیب و گیج‌کننده بود، زیرا چنین اتفاقی در آن زمان چیزی غیرمعمول محسوب می‌شد؛ البته یک بار را به‎‌خاطر می‌آورم که توانستم به دوستانم متصل شوم که متاسفانه مادرم تلفن را برداشت تا زنگ بزند.

در نهایت، بازی
Warcraft II دقیقا همان کیفیتی را داراست که ما از عناوین شرکت بلیزارد انتظار داریم. این بازی اساس یکی از محبوب‌ترین فرانچایزهای صنعت بازی را پایه‌ریزی کرد.

آیا می‌دانستیدها:

آیا می‌دانستید ساخت بازی فقط ۱۰ ماه به‌طول انجامید؟

آیا می‌دانستید کدهای تقلب بازی با وارد کردن دیالوگ فیلم‌ها، سریال‌ها و ترانه‌ها در قسمت چت بازی قابل دسترسی بودند؟

آیا می‌دانستید اگر به‌اندازه‌ی کافی روی حیوان‌ها در بازی کلیک کنید، آنها منفجر می‌شوند؟

۷۲- «اسپلانکی» /
Spelunky

بازی
Spelunky پیرامون صبر و بردباری است. این بازی شما را با هر بار مرگ تنبیه خواهد کرد، زیرا باید بازی را از آغاز شروع کنید! اما نکته‌ی جالب این‌جاست که هر بار به شکل متفاوتی خواهید مُرد. دلیل چنین مسئله‌ای این است که از دفعه‌ی قبل درس خواهید گرفت و سعی می‌کنید تا از عامل کشته شدن در بازی جدید دوری کنید.

البته
Spelunky به‌نوعی به مهارت‌های شما در الگوشناسی نیز مرتبط است. در این بازی مراحل به‌صورت تصادفی ساخته می‌شوند، بنابراین باید شما باید المان‌های مشابه را شناسایی کنید. بدین ترتیب، بازی به‌ شما یاد می‌دهد که چه‌طور به‌مرور زمان عملکرد خود را بهبود ببخشید.

در کنار صبر و الگوشناسی، احساس پیروزی نیز بخش مهمی از بازی است. وقتی که شما بالاخره وارد یک محیط جدید می‌شوید، وقتی که شما
Olmec را شکست می‌دهید، و یا زمانی‌که بهترین رکورد زمانی خود را می‌شکنید، مواقعی است که احساس کمال می‌کنید. البته رسیدن به مراحل جدید پایان کار نیست، زیرا می‌توانید به مراحل قبلی برگشته و زمان‌های کمتری را برای خود ثبت کنید. درواقع، بازی Spelunky به شما یاد می‌دهد تا چه‌طور پیشرفت کنید.

ilya

1,447
پسندها
125
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/12/26
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع

آیا می‌دانستیدها:

آیا می‌دانستید که شخصیت
Super Meat Boy قابل آزادسازی در بازی است؟

آیا می‌دانستید برخی از مخاطب‌ها بازی را در کم‌تراز دو دقیقه به‌پایان رسانده‌اند و مرحله‌ی
Harder Hell Route را در کم‌تر از ۴ دقیقه؟

آیا می‌دانستید نسخه‌ای کوچک‌تر از بازی با گرافیکی ساده‌تر ۹ سال پیش روی رایانه‌های شخصی منتشر شد؟

۷۱-
Tom Clancy’s Rainbow Six 3: Raven Shield

بازی
Rainbow Six 3 همیشه از احترام ویژه‌ای از طرف نویسندگان قدیمی IGN برخوردار بوده است. از لحاظ تعداد بازی‌های چندنفره که توسط نویسندگان این وب‌سایت انجام شده، این بازی در رتبه‌ی اول قرار می‌گیرد. شب‌هایی را به‌خاطر می‌‌آورم که در آن «فرن» زیر راه پله Warehouse با نارنجکی آماده پنهان شده بود، در حالی که «کوین» با اسلحه‌ی تک تیرانداز در آن‌سوی نقشه قرار داشت.

اما چه چیزی این بازی را این‌قدر سرگرم‌کننده می‌کرد؟ جواب کاملاً مشخص است. در چنین بازی‌هایی اسلحه‌ها همه‌ چیز محسوب می‌شوند، البته تجهیزات هم نقش موثری را در بازی ایفا می‌کنند، زیرا می‌توانند تجربه‌ی متفاوتی را رقم بزنند. این ویژگی‌ها باعث می‌شد تا
Rainbow Six 3 به عنوانی تبدیل شود که برای تجربه‌ی آن پس از بازگشت از سر کار، لحظه‌شماری کنیم. این شور از طرف ما آن‌قدر زیاد بود که برای اینکه همه بتوانند بازی کنند، چندین سرور راه‌ اندازی می‌کردیم.

البته بازی از بخش تک‌نفره بسیار قدرتمندی نیز برخوردار بود، اما تجربه‌ی بخش چندنفره بسیار سرگرم‌کننده بود. صبحِ شب‌هایی که ساعت‌ها به بازی می‌پرداختیم، اتفاقات را برای یکدیگر بازگو می‌کردیم. هر بار نیز اتفاقات جدیدی برای بازگو کردن داشتیم. مسئله‌ی دیگر که در افزایش جذابیت بخش چندنفره برای ما موثر بود، زبان خود‌ساخته‌ای بود که از آن‌ استفاده می‌کردیم. از آن‌جایی که مکان‌های نقشه‌ها اسم مشخصی نداشتند، برای هر مکان اسم خاصی انتخاب می‌کردیم. برای مثال، وقتی می‌گفتیم «درهای خودکشی» همه می‌دانستند که منظور درهای
Presidio است.

در پایان، قبل از اینکه از بحث این بازی خارج شویم، بهتر است مطمئن شوم که فرن از زیر راه‌ پله‌ بیرون آمده است.

آیا می‌دانستیدها:

ilya

1,447
پسندها
125
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/12/26
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
آیا می‌دانستید این بازی به‌عنوان بخشی از مجموعه Rainbow Six براساس رمان آن که در سال ۱۹۹۸ میلادی به‌قلم «تام کلنسی» منتشر شد ساخته نشد؟

آیا می‌دانستید
Rainbow عنوان گروهی ضد تروریستی است که عنوان Six به رهبر این گروه، «جان کلارک»، ربط دارد.

آیا می‌دانستید این مجموعه، هم کتاب و هم بازی، به‌عنوان مجموعه‌ای چندرسانه‌ای که به‌صورت هم‌زمان منتشر می‌شد شناخته می‌شود؟

۷۰- «مگامن ۲» /
Mega Man 2

بازی
Mega Man 2 یکی از خوش‌ساخت‌ترین بازی‌های پلتفرمر است که در دریافت جوایز نیز بسیار موفق عمل کرد. در واقع می‌توان نسخه‌ی دوم را در مقایسه با نسخه‌ی اول یک جهش بزرگ محسوب کرد. به همین‌ دلیل حداقل سالی یک‌بار به‌سراغ این بازی می‌روم.

نمی‌توانم دروغ بگویم، با وجود اینکه طرفدار پروپاقرص
Mega Man 2 هستم، به‌هیچ‌وجه از نسخه‌ی اول خوشم نمی‌آمد و هیچ وقت هم نتوانستم آن را به‌پایان برسانم. فکر می‌کنم همین مسئله نیز باعث شد تا نسخه‌ی دوم جذابیت بیشتری برای من داشته باشد؛ البته این حرف من بدان معنا نیست که نسخه‌ی اول بازی بدی بود، بلکه نسخه‌ی دوم از ایده‌ها به‌شکل درستی استفاده کرد. در این نسخه شاهد سیستم کلمه‌ی عبور بودیم که با وجود آن، دیگر لازم نبود هشت مستر ربات یا شش سطح قلعه‌ی دکتر «ویلی» را با یک‌ بار بازی کردن پشت سر بگذاریم. در پایان، فکر می‌کنم همین دلایل برای قرار گرفتن Mega Man 2 در این لیست کافی باشد.

ilya

1,447
پسندها
125
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/12/26
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
آیا می‌دانستیدها:

آیا می‌دانستید که «کنجی اینفاونه» و همکارانش در وقت آزاد خود مگامن ۲ را ساختند؟ از آنجاکه قسمت اول موفقیتی کسب نکرد، آنها این بازی را در اوقات فراغت خود ساختند و پروژه‌ای رسمی یا جدی نبود.

آیا می‌دانستید که کپکام از طرفداران خواست ایده‌های خود را برای طراحی غول‌های بازی به‌اشتراک بگذارند و ۸۰۰۰ ایده دریافت کرد؟

۶۹-
Gran Turismo 3: A-Spec

بازی
Gran Turismo 3: A-Spec مرا تا مرز ورشکستگی پیش برد. نسخه‌ای که من از بازی خریدم برایم ۷۵۰ دلار در استرالیا آب خورد؛ البته دلیل چنین اتفاقی این بود که من آن را به‌همراه باندلی از پلی استیشن ۲ خریداری کردم ولی بازهم با این‌حال اتفاق بسیار بدی بود که نمی‌توانستم با دوستانم به بیرون بروم، برای ماشین سوخت تهیه کنم و یا حتی برخی غذاها را بخورم.

اهمیتی نداشت که این بازی در مقایسه با
GT2 از تعداد خودرو و پیست‌های کمتری برخوردار بود، زیرا تصمیم گرفته بودم تا جای ممکن از بازی لذت ببرم و خوشبختانه نیز چنین اتفاقی افتاد.

آیا می‌دانستیدها:

آیا می‌دانستید این بازی در مجموعه
Gran Turismo هنوز هم پرفروش‌ترین عنوان است و دومین بازی پرفروش پلی استیشن ۲ نیز بود؟ (اولین بازی پرفروش پلی‌استیشن ۲ در آن زمان GTA San Andress بود)

آیا می‌دانستید تولیدکننده‌هایی چون «نیسان»، «سوبارو» و «میتسوبیشی» توسط این بازی محبوبیت بیشتری کسب کردند؟

ilya

1,447
پسندها
125
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/12/26
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع

۶۸- «سویکودن ۲» /
Suikoden 2

با وجود تمامی شباهت‌ها به بازی
Chrono Trigger در کارگردانی هنری، ساده‌سازی مکانیکی و تاثیرگذاری موسیقی، سویکودن ۲ با داستان تاریک خود و حس خاصی خود همراه خود دارد، خودش را از Chrono Trigger متمایز می‌کند. بازیSuikoden 2 برای مدتی در آمریکا به‌شدت کمیاب و غیرقابل‌ دسترس بود، اما خوشبختانه این مشکل در نهایت حل شد و بازی در دسترس مخاطبان گسترده‌ی خود قرار گرفت که من فکر می‌کنم در چنین شرایطی بر هر نقش‌آفرینی‌بازی تجربه‌ی این بازی واجب است.

بازی درباره‌ی نجات دنیا نیست و بلکه دید محدودتری دارد و همین‌طور که بیشتر در بازی پیشروی می‌کنید، ناگهان خود را میان ملت‌های درگیر در جنگ همراه شخصیت‌های پیچیده با انگیزه‌های متفاوت می‌بینید. بازی شخصیت‌های منفی زیادی ندارد و شبکه‌ای از روابط و وفاداری‌های پیچیده و غنی روبروی شما قرار خواهد گرفت؛ حتی گاهی نیز لازم است روابط خود را معیارهای اخلاقی «ماکیاولی» (شخصیتی داستانی/ ادبی) بسنجید و اجبار‌های مد نظر خود را برابر خانواده، دوستان و استادان متعادل کنید.

بازی
Suikoden 2 از کاربر خود می‌خواهد تا با ساخت یک قلعه‌ی مستحکم به پشتیبانی از یک ملت بپردازد؛ ملتی که در همه جنبه‌های زندگی به‌دنبال پیشرفت هستند. این بازی در بخش داستان‌سرایی در مقایسه با دیگر عناوین نقش‌آفرینی به‌شکل غافل‌گیرکننده‌ای سرگرم‌کننده و متفاوت است.

آیا می‌دانستیدها:

آیا می‌دانستید نسخه‌ی کنسولی بازی فقط برمبنای فرهنگ مردمی چین ساخته شده بود؟

۶۷- «تاکتیک‌های فاینال فانتزی» /
Final Fantasy Tactics

من مدت زمان بسیار زیادی را بدون اینکه متوجه شوم یا حتی برایم اهمیتی داشته باشد صرف تماشای شبح‌های مدهوش‌کننده در تاکتیک‌های فاینال فانتزی کردم. سیستم بازی در حدی هوشمندانه، بی‌نقص و قوی کار شده بود که احساس می‌کردید در همایشی بزرگ از مبارزات استراتژیک قرار دارید، جایی که شما بیشتر مدیریت می‌کنید تا مبارزه. بازی برای تمامی مدیریت‌های کوچک و ظرافت‌های کاری من پاداشی در نظر داشت. هر مبارزه دعوتی به چالشی جدید در خلاقیت، هوش و مدیریت بود. سیستم بازی تنها در مبارزات از شما پذیرایی نمی‌کرد، بلکه در داستان‌سرایی نیز به‌بهترین شکل ممکن به‌استقبال شما می‌آمد و حس خیانت و تراژدی را در ملودرامایی کوچک تحویل شما می‌داد. حتی هنرمندان سبک «باروک» نیز این بازی کلاسیک پلی‌استیشن را شرح دهند و توصیف کنند. (سبک باروک، سبکی خاص در هنر و طراحی به‌شمار می‌رود که از نظم و ترتیبی عجیب و تلفیقی بهره می‌برد.)

ilya

1,447
پسندها
125
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/12/26
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع

آیا می‌دانستیدها:

آیا می‌دانستید این بازی بهترین داستان را در مجموعه فاینال فانتزی بازگو کرده است؟

آیا می‌دانستید این بازی تنها عنوانی است که در آن یا باید تسلیم ابهام شوید یا در آن بمیرید!؟

آیا می‌دانستید این بازی روی
PSP نیز پورت و بهینه‌سازی شده؟

۶۶- «۰۰۷: چشم طلایی» /
GoldenEye 007

زمانی که جوان‌تر بودم به‌همراه سه فرد دیگر در یک آپارتمان زندگی می‌کردم. آن وقت‌ها اگر بحث پیرامون انجام کارهای خانه پیش می‌آمد، موضوع را با کمک بخش چندنفره‌ی بازی
GoldenEye 007 حل و فصل می‌کردیم و فکر می‌کنم کمتر بازی از چنین قابلیتی برخوردار باشد.

GoldenEye 007 نه تنها یک فیلم موفق بود، بلکه بازی آن نیز توانست به یک الگو برای ساخت بازی‌های اکشن اول شخص بر روی کنسول‌ها تبدیل شود. این بازی در کنار بخش تک‌نفره‌ی درگیرکننده در آن زمان که احساس باند بودن را به کاربر انتقال می‌داد، از قابلیت صفحه‌ی جداگانه در بخش چندنفره نیز بهره‌مند بود که باعث شد تا به بخش اصلی خواب‌گاه‌ها در سراسر جهان تبدیل شود.

ilya

1,447
پسندها
125
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/12/26
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
هم‌چنین برای اولین بار لذت استفاده از اسلحه‌ی تک تیرانداز را با این بازی درک کردم، به‌طوری که هنوز اسلحه‌ی مورد علاقه‌ام در بسیاری از بازی‌هاست.

آیا می‌دانستیدها:

آیا می‌دانستید اصلا قرار نبود بخش چندنفره‌ای در بازی جای بگیرد؟ این بخش فقط در شش هفته‌ی پایانی ساخت آماده شد و به بازی اضافه شد.

آیا می‌دانستید نینتندو از سرمایه‌گذاری روی بازی به‌مدت سه ماه دست کشید و با این حال
Rare بازی را به‌پایان رساند؟

آیا می‌دانستید یکی از داشنمندان در بازی با نام
Dr Doak شناخته می‌شود که برگرفته از نام یکی از سازندگان، یعنی David Doak بوده؟

۶۵-
Burnout 3

شاید سری بازی‌های
Burnout همانند Super Mario Kart یا Road Rash بسیار قدیمی نباشد، اما برای طرفداران بازی‌های آرکید، Burnout 3: Takedown یک بازی کلاسیک محسوب می‌شود. این بازی به‌نوعی یک تعادل میان سرعت بالا و تخریب ایجاد کرد.

این بازی، یکی از بازی‌هایی است که بدون شک ساعت‌ها تنها یا با دوستا‌ن‌تان صرف تجربه‌ی آن خواهید کرد. در میان کارمندان ما، هیچ سرگرمی همانند این بازی وجود نداشت. چیزهای کمی می‌توانند یک رابطه‌ی دوستی را سریع‌تر از خراب کردن ماشین رقیب قبل از رسیدن به خط پایان خراب کنند که خوشبختانه به‌لطف دور بازی بعدی در حالت
Crash همه‌ی آن‌ها به باد فراموشی سپرده می‌شدند.

ilya

1,447
پسندها
125
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/12/26
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
آیا می‌دانستیدها:

آیا می‌دانستید مکانیک «از پا درآوردن» یا
Takedown در همین مجموعه بازی معرفی شد؟

آیا می‌دانستید این بازی تنها عنوان در مجموعه بود که برای سنین نوجوان نیز درجه‌بندی سنی شد؟

۶۴- «طومارهای کهن ۵: اسکایریم» /
The Elder Scrolls V: Skyrim

اسکایریم بازی بود که دیدگاه مرا نسبت به عناوین نقش‌آفرینی تغییر داد. لحظه‌ای که تجربه
ی این بازی را آغاز کردم، دنیا برایم بسیار بزرگ و پرجزئیات شد، به‌طوری که تصمیم گرفتم بسیاری از چیزها را رها کرده تا بتوانم همه‌ی ماموریت‌های بازی را انجام داده و همه‌ی اجسام موجود در بازی را جمع‌ آوری کنم.

از دید من، اسکایریم در مقایسه با نسخه‌های پیشین خود از جمله
Oblivion، با پیشرفت‌های بسیاری همراه شده بود. اما مسئله‌ای که این بازی را با چنان موفقیت‌هایی همراه کرد، توجه سازندگان این بازی به جزئیات بود. جزئیات در نظر گرفته شده برای ساخت جهان بازی و ماموریت‌ها کافی است تا این بازی را نه تنها یکی از بهترین بازی‌های نقش‌ آفرینی در نظر بگیریم، بلکه می‌توانیم آن را یکی بهترین بازی‌های صنعت بازی در تمامی تاریخ بنامیم.

آیا می‌دانستیدها:

آیا می‌دانستید که در تاریخ انتشار بازی، کودکی متولد شد که نام او را «دواکین» گذاشتند و آن خانواده از طرف بتسدا نسخه‌ای رایگان از بازی را دریافت کرد؟

آیا می‌دانستید که بتسدا پیشنهاد حق ساخت مجموعه بازی‌های اقتباسی از رمان «نغمه‌ی آتش و یخ» را رد کرد تا اسکایریم را بسازد؟

آیا می‌دانستید صداپیشه‌ی اژدها
Paarthumax در نقش ماریو نیز هنرنمایی کرده؟

ilya

1,447
پسندها
125
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/12/26
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع

۶۳- «مبارزه تن به تن سوپر اسمش بروز» /
Super Smash Bros. Melee

اگر انتشار بازی
Super Smash Brothers برای کنسول نینتندو ۶۴ را یک پیش غذا در نظر بگیریم، بدون شک بازی Super Smash Bros. Melee غذای اصلی آن وعده خواهد بود. عموماً بازی‌های امروزی محتویات کمتری را نسبت به انتظارات طرفداران ارائه می‌دهند، اما این قضیه برای این بازی کاملاً برعکس است. این بازی در مقایسه با انتظارات طرفداران نینتندو حتی شخصیت‌ها، مرحله‌ها و حالت‌های بیشتری را شامل می‌شد. البته عوامل دیگری نیز در موفقیت این بازی موثر بود که از میان آن‌ها می‌توان به موسیقی‌های به‌کار گرفته شده در بازی اشاره کرد که از مجموعه‌های محبوب نینتندو گرفته شده بودند.

عموماً خانواده‌ها از یک سنی به بعد به مخاطب‌ها اجازه می‌دهند تا به‌ تنهایی به تجربه‌ی یک بازی در اتاق خود بپردازند. همین مسئله نیز باعث محبوبیت بازی
Super Smash Bros. Melee در میان افراد کم سن و سال شده بود. هم‌چنین در این بازی چیزهای بسیاری برای دست‌یابی و آزاد کردن وجود داشت که از میان آن‌ها می‌توان به شخصیت‌های «میتو» (Mewtwo) اشاره کرد. حتی پس از آزاد کردن شخصیت‌ها، هم‌چنان میل شدید برای تجربه‌ی این بازی وجود داشت، به‌خصوص با وجود جدال‌های چهار نفره.

آیا می‌دانستیدها:

آیا می‌دانستید نبرد‌های رقابتی و تورنمنت‌های این بازی هم‌چنان در حال برگزاری هستند؟