- تاریخ ثبتنام
- 2021/10/07
- نوشتهها
- 2,013
- راهحلها
- 21
- مدالها
- 16
- وب سایت
- forum.patoghroman.xyz
- نویسنده موضوع
- مدیرکل

متن موسس:
( بچهها خود عاقا میلاد نتونست بیاد متنش رو بذاره، انشاالله فردا اگه بتونه میاد، اگر حرف دیگهای بود خودش براتون میگه )
از اینکه امروز و در این لحظه در کنارتون هستم حس نابی رو دارم، اینکه امروز تونستیم از هشت نفر به سی صد و خوردهای تبدیل بشیم و یه خانواده رو کنارمون داشته باشیم؛ این یعنی حس خوب و ناب.
اینکه همگی رفیق باشیم و جمعمون بر پایه عشق و محبت و رفاقت بنا شده باشه.
خوشحالی یعنی حالی خوب در کنار کسایی که دوستشون داریم و خانواده پاتوق هم جزوی از اون دسته هستش بی شک.
اول از همه ممنونم از همه بچههایی که تا همین الانشم همراهمون بودن
و مطمئنم تا تهش با همدیگه قراره باشیم.
اولین سالگرد انجمن بر تمام اعضای خانواده پاتوق مبارک
متن موسس:
روزی که انجمن تاسیس شد، فقط من بودم و آقا میلاد. حتی یه تالارم نداشت انجمن؛ اصلا فضای خیلی خفناکی بود برای منی که یه روزی یه انجمن رو از صفر بازسازی کرده بودم.
خلاصه دوتایی شروع کردیم به ایجاد مقام و تالار و.... .
کار آسونی نبود! هرکس بگه آسونه حرف مفت زده. هیچ ارسالی تو انجمن نبود و حتی اسممون رو گوگل نمیومد، حتما باید لینک داشتیم، حالا گاهی هم با لینکم نمیومد.
صفر صفر بودیم، اما کم نیاوردیم.
غر زدنای من به جون عاقا میلاد رو فاکتور بگیریم، نسبتا روزای خوبی بود ( بماند آقا میلاد همین الانشم دوست داره خفم کنه )
اگه بخوام تو یه کلام میلاد رو براتون توصیف کنم باید بگم یه رفیق ناب، هستش که تو روزای سختی جوری دستت رو میگیره که تو دلت بگی سختی کیلو چنده؟
من تو همین مجازی ازش یاد گرفتم آدم چطوری محکم باشه و چطوری رفاقتش رو ثابت کنه!
مرسی که بودی کنارم، هستی، و امیدوارم دوستیمون پایدار بمونه.
از روز سوم به بعد لینک انجمن جا افتاد تو گوگل، بعدش رفیقام که چه عرض کنم، خواهرا و برادرام اومدن کنارم، پشتم مثل یه کوه وایستادن نذاشتن غم به دلم راه پیدا کنم جوری برام خواهری و برادری کردن که نابترین حسهای دنیا بهم القا میشد
هربار حالم بد بود برام مادر و پدر میشدن و هر وقت نیاز به رفیق داشتم، رفیقانه پشتم بودن
شبی که باهم حرف زدیم و تا نیمههای شب سعی داشتی حالم رو خوب کنی رو هنوزم یادمه، هنوز یادمه چطور مثل یه برادر پشتم وایستادی و بهم ثابت کردی تو بعضی اتفاقات هیچ نقشی آدم نداره و نخواهد داشت.
مرسی که هر لحظه نیازت داشتم کنارم بودی، مرسی که همیشه هستی=)
آرزوی من، شاید رفاقت با تو آرزو خیلیا باشه، آخه داشتن یکی مثل تو یعنی نداشتن غم تو زندگی و داشتن پشتیبانه!
عزیزترینم
مرسی که همیشه بودی و حتی الان با داشتن این همه مشغله تنهام نذاشتی=)
شیرین ترین غرغروی من!
تو مثل همون داداش کوچیکایی هستی که غرغرهاشون عجیب به دل میشینه
و گاهی هم اون برادر بزرگهای میشی که نصیحتهاش عجیب بوی برادرانه میده.
مرسی که همیشه کنارم بودی و هستی=)
ترنم من، خواهرک تخس و دلنازکم. درسته زندگی همیشه سختی داشته ولی این رو خوب میدونم که همیشه مثل یه کوه استوار مقابل سختیها میایستی.
مرسی که میون تمام این سختیها همراهم بودی و فراموشم نکردی=)
دخترک شیطون و بانمکم. درسته هزاران بار از دستت زدم به سیم آخر ولی بدون همیشه عاشقانه میپرستمت و یک ذره از حس مادرانهای که نسبت بهت دارم کم نخواهد شد!
همیشه تو قلبم یه جای ویژه خواهی داشت.
بمونی برام وروجکم=)
خواهر کوچولوم، شاید از نظر سنی ازم کوچیکتر باشی، ولی مگه یادم میره موقع سختیها چطور مثل یه مادر نگرانم بودی و هوام رو داشتی؟
عزیزترینم، تو هر زندگی سختیهایی وجود داره که زندگی رو زهرمار آدم میکنه ولی یادت باشه این تویی که میتونی جلوشون وایستی!
یادت باشه تو یه زنی! همون جنسی که خدا دنیا رو به اسمش آفرید
همیشه دوست دارم خنده ت رو ببینم عزیزترینم=)
ARAM_F
رفیق روزای سخت و روزای شیرینم.
هنوز آشناییمون و حرف از غول بیابونی یادمه!
خاطرات گاهی عجیب دلبری میکنن و خنده رو لبات میارن! تو همون کسی هستی که همیشه با صحبت کردن باهات حس نابی بهم منتقل میشه
همیشگی کنارم باشی عزیزترینم=)
سپهرم، گاهی واقعا نمیدونم تو زندگیم دقیقا جای کی رو برام داری
تو هم یه بابای نمونه
هم یه داداش نمونه
و هم یه رفیق نمونهای
میشه گفت هرکس که تو زندگیش داره تورو یعنی دنیا رو به نام خودش کرده
عزیزترینم همیشگی کنارم داشته باشمت=)
درسته خانواده ما تنها نه نفر داشت.
هشت نفر که از جون و دلشون مایه گذاشتن برای موفقیت اینجا
و اگه امروز من به عنوان یک موسس اینجام فقط برای وجود تک تکشونه!
اما جا داره از همه بچههایی که چه در قبل
چه الان دارن پا به پای ما زجمت میکشن تشکر کنم!
انشاالله همشون رو در سالگرد بعدی، در رنگهایی با مقامهای بالاتر ببینم و برای بار هزارم ثابت کنم این وب سایت تنها بر بنیاد رفاقت مجکم سازی شده:
@oktay
و اما نوبتی هم باشه باید یه پست ویژه رو مخصوص شادی عزیزم، خواهری که خواهرانه با هر دردم درد کشید، با هر خندم خندید تشکر کنم:
از بودنش..
از خواهرانهگیهاش که بی منت بود
و از رفاقت نابی که بهم داد
@–SHADI–
اولین سالگرد انجمن رو به یکایک اعضای خانواده پاتوق تبریک میگم.
نام موضوع : اولین سالگرد تاسیس انجمن پاتوق رمان
دسته : مناسبت ها