خوب از خصوصیاتم یکم براتون بگم گلای من

اول از همه رنگ، من عاشق رنگ بنفشم

دوم گل، گلا رو خیلی دوست دارم یعنی هرگلی بهم هدیه بدن بی شک عاشقش میشم اما گل های سرخ و لاله رو بیشتر❤
سوم آهنگ، من هر روز صبح موسیقی گوش میدم و معمولا پاپ دوست دارم مابینشم یکم سنتی گوش میکنم ولی پاپ و رپ بیشتر دوست دارم!
خواننده های مورد علاقه هم زیاد دارم

اخلاقم، من زیادی ساده ام! یعنی از همین اخلاقم همش ازم سو استفاده میشه اما دارم یکم واقع بینانه تر میشم که کمتر اسیب ببینم و اینکه خیلی ام ترسوام از سوسک و حشرات و دیگه حتی از گاو هم می ترسم مخصوصا از صداش

خلاصه که یکم شفت میزنم بعضی وقتا اما به شدت عاشقم❤❤❤ عاشق زندگی و کائنات و حیوانات و شمع وگل و پروانه و بارون و جنگل و دریا و انسان ها و جماعت و خلاصه بر این هیچ با عشق می پیچم!
لجبازم که اوه اوه نگم براتون خدانکنه من لج کنم

لجباز حرفه ای ام خداییش ولی خوب اگه ببینم طرف مقابلم با لجبازی هام اذیت میشه خودمو کنترل میکنم... یک مشکل دیگم عصبی شدنم زود از کوره در میرم که اونم به خاطر سر دردام و معده درد مداوممه

و همینطور قلبی که یک ساله شکسته شده

خلاصه که یکم داغون روحم ولی من هنوزم نفس میکشم!
عاشق غذاخوردن هستم ولی الام کمتر میخورم وزنم زیادنشه

من قیمه بادمجون غذای مورد علاقمه با کتلت از ماهی و گوشت خورشتی( که دیگه از سفره ی مردم ایران حذف شده) کله پاچه و اینا متنفرم!
بقیه میگن مهربونم که لطف دارن واقعا منو بالا میبرن ولی من یک ادم ساده ام مثله هر انسانی❤ و وظیفه ی انسانیت رو به جا میارم...
همراهم باشید