ترنم واژه ها 2022/06/21 نیاز رفتارت بگه یا حس کنم اضافم یا حتی تو بزور تحملم میکنی تمام دوست داشتنت، تمام علاقم بهت تو قلبم نگه میدارم، فشار دلتنگی و نبودت هم باش تحمل میکنم حتی به اجبار شد ولی میرم.... #خودنویس #ترنم_واژه_ها #حقیقت_تلخ
نیاز رفتارت بگه یا حس کنم اضافم یا حتی تو بزور تحملم میکنی تمام دوست داشتنت، تمام علاقم بهت تو قلبم نگه میدارم، فشار دلتنگی و نبودت هم باش تحمل میکنم حتی به اجبار شد ولی میرم.... #خودنویس #ترنم_واژه_ها #حقیقت_تلخ
ترنم واژه ها 2022/06/20 چرا من با این 24 ور دلتم مامان خانومی بازم دلم برات تنگ میشه اصلا تو چرا انقدر خوبی؟! RoZhaN⋆βŘ
ترنم واژه ها 2022/06/15 ابجی بزرگه خوشگل=) تبریککککک حالا ببا دست قشنگه دیشدا دیش دیش دیشدارا دیدار تبریک های خوشمل خوشمل به خواهر بزرگه فارغ التحصیل شدی رفت ایشالله از این به بعدش پله های ترقی همچنان بالا بری❤ بوس بوچ منتظر خبرا کنکور هستم نمایت بسه بود اینجا دادم تبریک saba.hn
ابجی بزرگه خوشگل=) تبریککککک حالا ببا دست قشنگه دیشدا دیش دیش دیشدارا دیدار تبریک های خوشمل خوشمل به خواهر بزرگه فارغ التحصیل شدی رفت ایشالله از این به بعدش پله های ترقی همچنان بالا بری❤ بوس بوچ منتظر خبرا کنکور هستم نمایت بسه بود اینجا دادم تبریک saba.hn

واکنشها[ی پسندها]: RoZhaN