انجمن رمان نویسی پاتوق رمان

Mr.Rasoly
Mr.Rasoly
احتمالا هنوز فرق بین تراز و رتبه رو نمیدونن که با تراز 10000 میگفتن هیچی نمیارن

گفتی سهمیه 25درصد یه جایی از قلبم تیر کشید که تا حالا نمیدونستم کجایه
Mr.Rasoly
Mr.Rasoly
ببین اگه بخوام با نظام جدید حساب کنم میشه گفت سال دهم و یازدهم رو ریاضی خوندم و دوازدهم به خاطر اینکه رفته بودیم بجنور فنی خوندم یعنی دیپلم فنی دارم ولی کنکور ریتضی دادم
وقتی جواب کنکور اومد یکی از دوستام که رشتش تجربی بود زنگ زد بهم و صحبت از کنکور و رتبه و اینا شد، یارو رتبش شده بود 40000ولی چون فرزند شهید بود دوتا صفرش میپرید شده بود 400😑🤦‍♂️
کسی که تو چهارسال دبیرستان لای کتاب رو باز نکرده بود،یعنی نیدونست فرق بین قلب و کلیه چیه 😑
و چی شد؟؟ دندونپزشکی دانشگاه تهران خوند و الان هم مطب داره تو خیابون پرستار مشهد🤦‍♂️
Mr.Rasoly
Mr.Rasoly
اونوقت داداشم که اونم رشتش تجربی بوده و عین چی خوند و اخرم با رتبه تقریبا 1100تونست پزشکی اهواز بیاره اونم یک سال پشت کنکور بوده

سرم داره دود میکنه از این بی انصافی
ریحانه اسفندیاری
ریحانه اسفندیاری
😂😂واقعا من نمیدونم رو چه حساب میگفتن ۱۰۰۰۰ ‌بده ولی هم افسرده میشدم هم خندم میگرفت
ببین اگه بخوام با نظام جدید حساب کنم میشه گفت سال دهم و یازدهم رو ریاضی خوندم و دوازدهم به خاطر اینکه رفته بودیم بجنور فنی خوندم یعنی دیپلم فنی دارم ولی کنکور ریتضی دادم
وقتی جواب کنکور اومد یکی از دوستام که رشتش تجربی بود زنگ زد بهم و صحبت از کنکور و رتبه و اینا شد، یارو رتبش شده بود 40000ولی چون فرزند شهید بود دوتا صفرش میپرید شده بود 400😑🤦‍♂️
کسی که تو چهارسال دبیرستان لای کتاب رو باز نکرده بود،یعنی نیدونست فرق بین قلب و کلیه چیه 😑
و چی شد؟؟ دندونپزشکی دانشگاه تهران خوند و الان هم مطب داره تو خیابون پرستار مشهد🤦‍♂️
😳😳😳😳😳اووووو شعتتتتتتتتتتتتتتتتتتت شعتتتتتت چقد تغییر واقعا جون ادما برای دولت یه شوخیه؟؟؟

واقعا خیلی اوضاع بده یکی میگفت من چهاربار ازمون استخدامی دادم با بهترین رزومه و امتیاز ولی چون رقیبام سهمیه داشتن چهارسال طول کشید تا استخدام بشم
ولی بازم خداروشکر داداشت پزشکی اورد 😐 اینکه بقیه با سهمیه برن یه درده اینکه تلاش کنی و نشه یه درد بدتر
Mr.Rasoly
Mr.Rasoly
حقیقتش اینه که موقعیت و پول و حفظ ظاهر براشون از جون ادما مهمتره

مملکت اصلا گل و بلبله🤦‍♂️😁
سال اول که قبول نشد انقدر از نظر روحی داغون شده بود که حد نداره
فکرشو بکن اونقدر خر بزنی از خواب و تفریحت بزنی بشینی بخونی اخرشم چندتا ادم که از هیچی سر در نمیارن قبول بشن
ریحانه اسفندیاری
ریحانه اسفندیاری
نمونش همون یارو که میخواستن بدون کنکور بفرستنش تجربی، واقعا کاری به افتخارات و ایناش ندارم اما واقعا تجربی برای ادمای اینطوری نیست به قولا بحث جون آدما هست

واقعا دردناکه و سخته
یه نفر میگفت من از شدتی که درس میخوندم شب و رور به چشمم فشار اومد خونریزی کرد بعد من پرستاری اوردم یه نفر با سهمیه که یک صدم منم نخونده بود پزشکی اورد
Mr.Rasoly
Mr.Rasoly
با نمره 7/8که دانشگاه دولقوز اباد هم قبول نمیشه قراره بره پزشکی تهران

هر وقت اینا رو میبینم یا میشنوم فقط یک سوال تو ذهنمه واقعا ایناها در اینده قراره به درد کسی بخورن؟
ریحانه اسفندیاری
ریحانه اسفندیاری
😂😂😂 این اگه دکتر بشه دستاشو تو مریض جا میذاره... حالا این درخواستش بکنار ولی توهینش به شهربانو اصلا کار قشنگی نبود.

بدرد کسی نمی‌خورن چهارتا دارو حفظ میکنن برای سرطان و سرما خوردگی و ایدز و انفولانزا و ... همه بیماری‌ها همونو میدن

چشم بابام زخم شده بود وحشتناک بعد ما خودمون میگفتیم بابا این زخمه این لایه پوست رو چشمش آشغال که نیست پوست چشمش هست دکتره اصرار داشت نه آشغاله با گوش پاکن افتاد به جون اون لایه پوست زخم چشمش دوبرابر شد
  • قهقه
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mr.Rasoly
Mr.Rasoly
Mr.Rasoly
واقعا اگه به مداله به قولی من خودم یک گونی مدال دارم پس منم باید برم پزشکی؟

همونو میدن که سالم میری بیمارستان پر درد و مرض بر میگردی

یه بار داریوش رو برده بودیم دکتر،هنوز نمیدونستیم داره دندون در میاره، دکتره کلی دارو نوشته بود یعنی انقدر دارو داده بود که خودم و خانومم هم میخواستیم بخوریم بازم نمیشد😑
از اخر مادر خانومم بچه رودیده میگه این میخواد دندون در بایره که تب کرده 😐
ریحانه اسفندیاری
ریحانه اسفندیاری
حاجی سریع‌تر اقدام کن تو صف نمونی😂😂😂

والا خدانکنه ادم پاش به بیمارستان باز بشه

ای بابا الان بچه چطوره خوبه؟ دندوناش در اومده؟
اکثر تشخیصای اشتباه زیر سر تازه کارا هست
ریحانه اسفندیاری
ریحانه اسفندیاری
میخواستم طبق معمول برم رو اون فازم که همش طب سنتی به دارو شیمیایی ترجیح میدادم و الانم بگم از طب سنتی غافل نشید، ولی خب یادم اومد چند وقت پیش تو اینستا دیدم داروهای گیاهی تاثیرشون کمتر از همون داروهای شیمیایی نیست همه چی حساب کتاب شده باید باشه مخصوصا بچه‌ها که حساسن
Mr.Rasoly
Mr.Rasoly
واقعا دارم حیف میشم
مردم ایران خیلی حسودن😐😂

شکر خوبه،بله چهارتا دوندون داره
Mr.Rasoly
Mr.Rasoly
طب سنتی رو به هیچ وجه قبول ندارم
چند وقت پیش حدود چهار یا پنج سال پیش رفتم حجامت،مادرم خیلی اصرار داشت که برای سیاتیک خوبه
بعد از اون دردش دوبرابر شده بود که هیچ بلکه اون جایی که حجامت کرده بود هم ورم و التهاب داشت
با اینکه یارو هم میگفتن خیلی وارده و با تجربه هست
ریحانه اسفندیاری
ریحانه اسفندیاری
ریحانه اسفندیاری
برعکس تو من طب سنتی بشدت قبول دارم
البته من یکی معلمام طبیب بود واقعا کارش حرف نداشت راجب حجامت هم قبلا می‌گفت، قبل حجامت باید طبع بدن سنجیده بشه مزاج‌ شناسی و این چیزا هم انجام بشه و یه زمان‌های خاصی هم داره هرکسی هم نباید حجامت کنه

درکل نمیشه گفت پزشکی خوبه یا طب سنتی چون جفتش مهمه و خوبه ولی خب من ترجیح میدم تا جایی که راه داره مریضیامو با طب خوب کنم تا دکتر
Mr.Rasoly
Mr.Rasoly
بله طبع شناسی هم انجام داده بودم
یک سری سوالاتی مثل سردی نوک انگشتان و زود عصبی شدن و تمابل به خوردن شیرینی.یا ترشی و...پرسید یارو ولی خب نشد دیگه
Mr.Rasoly
Mr.Rasoly
سلامت باشی
ریحانه اسفندیاری
ریحانه اسفندیاری
زالو بهتر نیست؟

چاکریم
Mr.Rasoly
Mr.Rasoly
اصلا حرفشم نزن
ریحانه اسفندیاری

به جمع خانواده پاتوق خوش آمدید

بر روی دکمه های زیر کلیک کنید

تمامی موضوعات و پست های مکتوب بیانگر دیدگاه نویسنده است و به هیچ وجه بیانگر دیدگاه مدیریت انجمن نیست.

بالا