کامیونی حاوی محمولهای ناشناس، در حال حرکته، یهو ترمز میزنه، یکی از محمولهها میوفته وسط خیابون و راه عابرای پیاده و ماشینا رو میبنده.
چند نفر درحال کمک برای برداشتن محموله از وسط خیابونن و وقتی نمیتونن برش دارن چند نفر با اورژانس و اتش نشانی تماس میگیرن که اتش نشانی نزدیکه چند نفر هم با حالت متعجب دارن تماشا میکنن.
:///// تو یه صفحه a4 با کاغذی که کم از کاغذ کاهی نداشت امسال با این موضوع هممون ب... رفتیم://///
هم کامیون هم محموله واژگون شده هم افراد متعجب هم اورژانس و هم اتشنشانی هم جاده هم ترافیک و هم عابر پیاده .... همه اینارو باید تو سه ساعت میکشیدیم تو یه صفحه a4 درحالی که پنجتا صفحه طراحی داشتیم حتی وقت برای یه صفحم کم بود:/
من کله طرحم چهارتا کلاهک قرمز و نوار زرد خطر دور خیابون بود به نشونه ایجاد ترافیک و راهبند اومده
یه تریلی سواریکش، (البته گفته بودن کامیون امیدوارم به تریلی بودنش گیر ندن) یه تریلی سواریکش، طراحی کردم که چندتا ماشین سواری کوچیک و حمل میکرده و حالا بخاطر ترمز شدید و تکون شدید، یکی ماشینا میفته، اون ماشینی که افتادع رو پلن اول کار کردم طوری که چرخش روبه بالا و سقف و کاپوتش رو زمین بود و در نهایت انقد که تاکید کردن رو تعداد ریاد فیگور و حالت چهرشون من فقط به فیگور کشیدم که اونم چهره نداشت از پشت سر کشیدم
البته بطور محو و خیلی کوچیک سه چهارتا ادمم کشیدم پشت نوار زرده که انگار جمع شدن نگاه میکنن ولی شبیه بیضی شدن
رنگآمیزی و نورپردازی و پرسپکتیو کارم خیلی خوب بود اما متاسفانه تمام اون چیزایی که ازمون خواستن رو نتونستم تو سه ساعت بکشم حتی تایم برای رنگ کردن یه بخش تصویرم کم اوردم
فیگورها یا همون یدونه فیگور و افتضاح کشیدم الان حس میکنم تناسبات هم یه خورده گند زدم:/
اینا بهتره اول وسایل اولیه کارشونو درست میکردن بعد کنکور عملی میزاشتن
این هم یه جوری ناحقیه ممکنه یه نفر وسیله خیلی بهتری داشته باشه در حالیکه بعضی ها اصلا وسیله مناسب طراحی نداشته باشن
ببین توضیحش هم حتی سخته ولی در این حد بدون که سختترین کنکور عملی تاریخ بود
قانون اینه یه موضوع در حد سه چهار کلمه بگن مثلا پارسال بازار لباس سنتی بوده ولی این اصلا مجاز نبود
کارم خیلی خوبه ولی حس میکنم داور منظورم و متوجه نمیشه من همه فریم هارو خلاصه کردم تو چندتا عنصر مفهومی که جاش بشه
اره بابا یکی جلوم نشسته بود با سه تا درخت و یه رنگین کمون کارشو تموم کرد:/
اکثرا کله فضارو فیگور کشیدن چون تو تمام کلاسای کنکور عملی ۹۰% اموزشاشون فقط فیگور و چهره هست هبچکس ماشین کار نکرده بود
اره دقیقا مارک مدادرنگی تقریبا همه چیزه کاره مثلا اونکه با پلی کروم کار کرده حتی افتضاحم باشه ولی بخاطرخلوص و درخشندگی مغز مدادش کارش جلوه خیلی زیادی داره
من اگر رفتم جنگ یا اصلا تیر نمیخورم یا یه موشک مستقیم میخوره تووسرم
تو یه گپ برای هنر بودم اول که همه از دم ترازشون بالای ۸۰۰۰ هزار بود یعنی عالی بعد اینکه یه تعداد قابل توجهیشون سهمیه ۲۵% هم داشتن از همه بدتر چندتاشون با تراز ۱۰۰۰۰ گریه میکردن میگفتن نا هیچی نمیاریم :////