انجمن رمان نویسی پاتوق رمان

Mr.Rasoly
Mr.Rasoly
سلام قربانت تو خوبی؟خانواده خوبن؟ چه میکنی؟

😂😂😂نصف ادمای تعزیه خونا خندشون گرفته بود مردم عادی هم که هرکدومشون یک ور پخش بودن از خنده
ریحانه اسفندیاری
ریحانه اسفندیاری
سلامت باشی همه خوبن سلامتن
من? هیچی بیکارم فردام کنکور دارم
واقعا همه قضیه یه طرف تهش بابا هم یه طرف🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Mr.Rasoly
Mr.Rasoly
کنکور تموم شده اون الان کابوس کنکوره😂

فقط از بابا شانس داریم دیگه😑
ریحانه اسفندیاری
ریحانه اسفندیاری
نه فردا کنکور عملی داریم
😂😂😂😂چه بابای خوبی
Mr.Rasoly
Mr.Rasoly
موفق باشی و همون چیزی بشه که میخوای

واقعا بابای خوبی دارم🤦‍♂️😂
ریحانه اسفندیاری
ریحانه اسفندیاری
انشالله به دعای شما

خدا حفطش کنه
چه خبر
Mr.Rasoly
Mr.Rasoly
سلامت باشید

سلامتی شما چه خبر؟
ریحانه اسفندیاری
ریحانه اسفندیاری
هیچی فعلا😶معلقم
  • قهقه
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mr.Rasoly
Mr.Rasoly
Mr.Rasoly
این حالاتت طبیعی نیست یک تست ACT بده به نظرم😂😑
ریحانه اسفندیاری
ریحانه اسفندیاری
موضوع کنکور عملی ۱۴۰۳:

کامیونی حاوی محموله‌ای ناشناس، در حال حرکته، یهو ترمز میزنه، یکی از محموله‌ها میوفته وسط خیابون و راه عابرای پیاده و ماشینا رو میبنده.
چند نفر درحال کمک برای برداشتن محموله از وسط خیابونن و وقتی نمی‌تونن برش دارن چند نفر با اورژانس و اتش نشانی تماس میگیرن که اتش نشانی نزدیکه چند نفر هم با حالت متعجب دارن تماشا میکنن.

:///// تو یه صفحه a4 با کاغذی که کم از کاغذ کاهی نداشت امسال با این موضوع هممون ب... رفتیم://///

هم کامیون هم محموله واژگون شده هم افراد متعجب هم اورژانس و هم اتش‌نشانی هم جاده هم ترافیک و هم عابر پیاده .... همه اینارو باید تو سه ساعت می‌کشیدیم تو یه صفحه a4 درحالی که پنج‌تا صفحه طراحی داشتیم حتی وقت برای یه صفحم کم بود:/
  • تعجب
ریحانه اسفندیاری
ریحانه اسفندیاری
من کله طرحم چهارتا کلاهک قرمز و نوار زرد خطر دور خیابون بود به نشونه ایجاد ترافیک و راه‌بند اومده
یه تریلی سواری‌کش، (البته گفته بودن کامیون امیدوارم به تریلی بودنش گیر ندن) یه تریلی سواری‌کش، طراحی کردم که چندتا ماشین سواری کوچیک و حمل می‌کرده و حالا بخاطر ترمز شدید و تکون شدید، یکی ماشینا میفته، اون ماشینی که افتادع رو پلن اول کار کردم طوری که چرخش روبه بالا و سقف و کاپوتش رو زمین بود و در نهایت انقد که تاکید کردن رو تعداد ریاد فیگور و حالت چهرشون من فقط به فیگور کشیدم که اونم چهره نداشت از پشت سر کشیدم
البته بطور محو و خیلی کوچیک سه چهارتا ادمم کشیدم پشت نوار زرده که انگار جمع شدن نگاه میکنن ولی شبیه بیضی شدن
ریحانه اسفندیاری
ریحانه اسفندیاری
رنگ‌آمیزی و نورپردازی و پرسپکتیو کارم خیلی خوب بود اما متاسفانه تمام اون چیزایی که ازمون خواستن رو نتونستم تو سه ساعت بکشم حتی تایم برای رنگ کردن یه بخش تصویرم کم اوردم
فیگورها یا همون یدونه فیگور و افتضاح کشیدم الان حس میکنم تناسبات هم یه خورده گند زدم:/
Mr.Rasoly
Mr.Rasoly
این دیگه چه موضوعی بود؟

اگه خودت میگی کارت تقریبا خوب بوده پس امیدوار باش چون اگه همه گند زدن یک موضوع عادی و حتی با یک طرح عادی هم میشه نمره قبولی رو گرفت

به نظرم تاکیدشون رو طراحی اجسام بوده،اخه ماشین کامیون و راه بندون و محموله افتاده

زیاد برای فیگور خودت رو ناامید نکن

از طرفی همه دانش اموزا که رشتشون طراحی لباس و گرافیک نبوده که فیگور کشیدن بلد باشن همین که ادمه رو نشون دادی کافیه به نظرم

اگه اکثر بچه ها رو همین فیگور خراب کردن احتمال حدفش هست
Mr.Rasoly
Mr.Rasoly
اینا بهتره اول وسایل اولیه کارشونو درست میکردن بعد کنکور عملی میزاشتن
این هم یه جوری ناحقیه ممکنه یه نفر وسیله خیلی بهتری داشته باشه در حالیکه بعضی ها اصلا وسیله مناسب طراحی نداشته باشن
ریحانه اسفندیاری
ریحانه اسفندیاری
ببین توضیحش هم حتی سخته ولی در این حد بدون که سخت‌ترین کنکور عملی تاریخ بود
قانون اینه یه موضوع در حد سه چهار کلمه بگن مثلا پارسال بازار لباس سنتی بوده ولی این اصلا مجاز نبود
کارم خیلی خوبه ولی حس میکنم داور منظورم و متوجه نمیشه من همه فریم هارو خلاصه کردم تو چندتا عنصر مفهومی که جاش بشه

اره بابا یکی جلوم نشسته بود با سه تا درخت و یه رنگین کمون کارشو تموم کرد:/

اکثرا کله فضارو فیگور کشیدن چون تو تمام کلاسای کنکور عملی ۹۰% اموزشاشون فقط فیگور و چهره هست هبچکس ماشین کار نکرده بود
ریحانه اسفندیاری
ریحانه اسفندیاری
اره دقیقا مارک مدادرنگی تقریبا همه چیزه کاره مثلا اونکه با پلی کروم کار کرده حتی افتضاحم باشه ولی بخاطرخلوص و درخشندگی مغز مدادش کارش جلوه خیلی زیادی داره
Mr.Rasoly
Mr.Rasoly
نگران نباشبه گفته خودت دوتا کنکور دیگم که خراب کردی اینم روش😑🤦‍♂️
Mr.Rasoly
Mr.Rasoly
بی عدالتی بیداد میکنه

نمیدونم اون خبر که میگفت 75درصد از دانشجوهای پزشکی تهران با سهمیه هستن رو شنیدی یا نه

اگه یه وقت جنگ شد خودت برو یه دو سه تا تیر بخور سهمیه دار بشی بری دانشگاه😂
ریحانه اسفندیاری
ریحانه اسفندیاری
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

واااااااییی جعررررر ترکیدم از خندهههههههههه🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ریحانه اسفندیاری
ریحانه اسفندیاری
من اگر رفتم جنگ یا اصلا تیر نمیخورم یا یه موشک مستقیم میخوره تووسرم🤣🤣🤣🤣🤣🤣
تو یه گپ برای هنر بودم اول که همه از دم ترازشون بالای ۸۰۰۰ هزار بود یعنی عالی بعد اینکه یه تعداد قابل توجهیشون سهمیه ۲۵% هم داشتن از همه بدتر چندتاشون با تراز ۱۰۰۰۰ گریه میکردن میگفتن نا هیچی نمیاریم :////
  • قهقه

به جمع خانواده پاتوق خوش آمدید

بر روی دکمه های زیر کلیک کنید

تمامی موضوعات و پست های مکتوب بیانگر دیدگاه نویسنده است و به هیچ وجه بیانگر دیدگاه مدیریت انجمن نیست.

بالا