ترنم واژه ها 2022/01/07 نمیدانم این روز ها تاوان چ چیزی را میدهم ولی خوب میدانم آن چیزی ک من میخواستم نبود #حقیقت
ترنم واژه ها 2022/01/07 + چقدر دوستش داری ؟ _ اندازه صد گرم کوکائین +کمه :/ _ حکمش اعدامه : ) #دوست_دارم
سایه های بیداری 2022/01/07 چالی فتد به گونه ات از نوشخند و ، دل زان خال اگر گذشت ، بدین چال می بری مهتاب شب که سرو چمانی به طرف جوی چون سایه ام کشیده و ، به دنبال می بری شهریار
چالی فتد به گونه ات از نوشخند و ، دل زان خال اگر گذشت ، بدین چال می بری مهتاب شب که سرو چمانی به طرف جوی چون سایه ام کشیده و ، به دنبال می بری شهریار
ترنم واژه ها 2022/01/06 بعد یک ساعت تموم شد البته ۱% دوشنبه کشیدم تو رو جان من نظر بدین Sepahrad.N_B SETI_G Lord آرشآویر
سایه های بیداری 2022/01/05 چه دلها بردی ای ساقی ، به چال فتنه انگیزت دریغا ب*و*سه چندی بر زنخدان دلاویزت دگر رغبت کجا مانَد ، کسی را سوی هشیاری چو بیند دست در آغوش مستان سحر خیزت سعدی
چه دلها بردی ای ساقی ، به چال فتنه انگیزت دریغا ب*و*سه چندی بر زنخدان دلاویزت دگر رغبت کجا مانَد ، کسی را سوی هشیاری چو بیند دست در آغوش مستان سحر خیزت سعدی
سایه های بیداری 2022/01/04 دوستان را در دل ، رنجها باشد که آن به هیچ داروی خوش نشود نه به خفتن نه به گشتن و نه به خوردن الّا به دیدار دوست مولانا - فیه ما فیه
دوستان را در دل ، رنجها باشد که آن به هیچ داروی خوش نشود نه به خفتن نه به گشتن و نه به خوردن الّا به دیدار دوست مولانا - فیه ما فیه
سایه های بیداری 2022/01/03 اگر این تُرک تبریزی به دست آرد دل ما را به چال چهره اش بخشم مَه تابان ، ثریا را
بابت انرڗی ایشالله بعدی هم میزارم تگ میکنم نڟرتون بگین.
.
.
اره میگه موش
بحث فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه، و بحث مثل یه موش کررم دارم

واکنشها[ی پسندها]: Sun girl