موزیک پلیر

بازدیدهای نمایه

13862

آخرین بازدیدکنندگان

1. 13,862 بازدیدهای نمایه
  2. Bobbysuera
  3. worning.f
  4. pariya80
  5. Evolving
  6. آرزو:)
  7. RÅHÎ
  8. Miss.Aghazadeh
  9. marym
  10. شاهدخت
ترنم واژه ها
پسندها
15,651

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها رسانه آلبوم ها مناطق ارسالی‌ها درباره کاربران بازدیدکننده از نمایه شما

• دیشب
    مولانا و حافظ و عراقی را به حضور پذیرفتم
    گفتم : بگویید از عشق
    مولانا گفت : هم قلم بشکست و هم کاغذ درید
    حافظ گفت : آتش به همه عالم زد
    عراقی گفت :
    به گیتی هر کجا درد دلی بود
    به هم کردند و عشقش نام کردند
    به عراقی گفتم : تو بنشین
    بقیه بیرون !!!
    :rose:
    با احترام :

دو سه روز پیش در تاپیکی که شما مطلبی را از منبعی کپی پیست فرموده بودید ، دو سه خط جوابیه نوشتم .

اول : نگارندۀ مطلب مذکور ، شما نبودید . شما فقط آن را کپی کرده بودید . بنابر این ، حملۀ تند بنده به خود مطلب و نگارندۀ آن بود نه شما .

دوم : بنده از قوانین این انجمن که زیر مطالب تاپیک ، نمیتوان اظهار نظر کرد ، اطلاعی نداشتم . ( هر چند که از نظر من قانون بسیار بیخودی است ) . زیرا قانون انحصار در اندیشه و تفکر ، قانونی نکوهیده و بی اعتبار است .

سوم : با حذف چند خط نوشتۀ من ( انتقاد بنده ) پاسخی به آن ندادید ، بلکه فقط صورت مسئله را حذف و پاک نمودید .

چهارم : مطلبی که نقل قول و کپی فرموده بودید ، از دو حالت خارج نیست : یا موافق افکار و عقاید شما بود و یا مخالف آن . اگر موافق افکار شما بود ، در آن صورت می بایست ، مستدل و مستند از آن دفاع میکردید . نه اینکه انتقاد بنده را حذفش کنید .

پنجم : هر اندیشه و افکار و عقیده ای قابل احترام نیست . قرار نیست ما به هر عقیده و آرمانی ، چشم بسته احترام بگذاریم . آن هم فقط به این دلیل که عقیده و آرمان یک نفر و یا یک گروه است . که اگر این چنین باشد ، امروز من و شما می بایست به قانون " یاسای " چنگیز و یا به عقاید " نازیسم " که 50 میلیون انسان بیگناه و با گناه را به کشتن داد ، احترام بگذاریم .

ششم : بر بیسوادی همانند بنده ، ایرادی نیست اگر خواسته یا ناخواسته ، اقدام به نشر فکر و اندیشه ای بکنم که از بیخ و بنیان غلط و نادرست است . اما برای بانوی فرهیخته ای چون شما که گویا دانشجو نیز هستید ، این ایراد کاملا بجاست . زیرا مقام دانشجویی شما ، به شما تکلیف میکند که بر مرام " دانش جویی " بیش از پیش التفات بفرمائید .

هفتم : قصد پاسخ دادن به حذف پست بنده از تاپیک مربوطه را نداشتم . زیرا طی سالیان گذشته عادت کردم به حذف پستهایم در هر انجمنی . چرا که به ضرب المثل : « حقیقت تلخ است » کاملا واقفم و شدیدا معتقد به آن . اما امروز در یوتیوب به این ویدیو برخوردم که با خود اندیشیدم شاید بد نباشد آن را تقدیم حضورتان کنم :
    ( البته فقط با فیلتر شکن قابل رویت است )

با آرزوی توفیق و سلامتی برای بانوی محترم و بزرگوار .

ارادتمند : سایه های بیداری
    • لایک
    • ذوق
    واکنش‌ها[ی پسندها]: Sun girl و ترلان
    ریحانه اسفندیاری
    ریحانه اسفندیاری
    این لینک ته سفرنامت چی بید زدم روش گوگلم ترکید:straight_face::fhy7-3:
    ترنم واژه ها
    ترنم واژه ها
    سلام دوست عزیز
    من پاک کردم بنا بهددلیل قوانین و اینکه اگر اعتقادی داره توهین نشه بهش.
    بببین نمیخوام این بحث باز کنم کائنات قانون جذب یا همون فیزیک کوانتوم همه همه وجود داره ارتعاش و.... اگر کلیپ عدد ۳،۶،۹ دیده باشید متوجه منظورم میشد.
    این منبع راز های مختلفی داره و....
    من نخواستم توهینی باشه فقط خود بنده با قانون جذب و خواست خدا خیلی چیزا به دست اوردم ولی درکل منظوری نداشتم ببخشید🌹
    اگ بچه ها جواب دادن چون من نبودم بخاطر یک مسئله و نمیتونستم بیام برای همون🌻
    ریحانه اسفندیاری
    ریحانه اسفندیاری
    بشدت به اعداد آینه و جفت اعتقاد دارم
    سلام تری چی شده چرا درخواست استعفا دادی😳
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...

به جمع خانواده پاتوق خوش آمدید

بر روی دکمه های زیر کلیک کنید

تمامی موضوعات و پست های مکتوب بیانگر دیدگاه نویسنده است و به هیچ وجه بیانگر دیدگاه مدیریت انجمن نیست.

بالا