با احترام :
دو سه روز پیش در تاپیکی که شما مطلبی را از منبعی کپی پیست فرموده بودید ، دو سه خط جوابیه نوشتم .
اول : نگارندۀ مطلب مذکور ، شما نبودید . شما فقط آن را کپی کرده بودید . بنابر این ، حملۀ تند بنده به خود مطلب و نگارندۀ آن بود نه شما .
دوم : بنده از قوانین این انجمن که زیر مطالب تاپیک ، نمیتوان اظهار نظر کرد ، اطلاعی نداشتم . ( هر چند که از نظر من قانون بسیار بیخودی است ) . زیرا قانون انحصار در اندیشه و تفکر ، قانونی نکوهیده و بی اعتبار است .
سوم : با حذف چند خط نوشتۀ من ( انتقاد بنده ) پاسخی به آن ندادید ، بلکه فقط صورت مسئله را حذف و پاک نمودید .
چهارم : مطلبی که نقل قول و کپی فرموده بودید ، از دو حالت خارج نیست : یا موافق افکار و عقاید شما بود و یا مخالف آن . اگر موافق افکار شما بود ، در آن صورت می بایست ، مستدل و مستند از آن دفاع میکردید . نه اینکه انتقاد بنده را حذفش کنید .
پنجم : هر اندیشه و افکار و عقیده ای قابل احترام نیست . قرار نیست ما به هر عقیده و آرمانی ، چشم بسته احترام بگذاریم . آن هم فقط به این دلیل که عقیده و آرمان یک نفر و یا یک گروه است . که اگر این چنین باشد ، امروز من و شما می بایست به قانون " یاسای " چنگیز و یا به عقاید " نازیسم " که 50 میلیون انسان بیگناه و با گناه را به کشتن داد ، احترام بگذاریم .
ششم : بر بیسوادی همانند بنده ، ایرادی نیست اگر خواسته یا ناخواسته ، اقدام به نشر فکر و اندیشه ای بکنم که از بیخ و بنیان غلط و نادرست است . اما برای بانوی فرهیخته ای چون شما که گویا دانشجو نیز هستید ، این ایراد کاملا بجاست . زیرا مقام دانشجویی شما ، به شما تکلیف میکند که بر مرام " دانش جویی " بیش از پیش التفات بفرمائید .
هفتم : قصد پاسخ دادن به حذف پست بنده از تاپیک مربوطه را نداشتم . زیرا طی سالیان گذشته عادت کردم به حذف پستهایم در هر انجمنی . چرا که به ضرب المثل : « حقیقت تلخ است » کاملا واقفم و شدیدا معتقد به آن . اما امروز در یوتیوب به این ویدیو برخوردم که با خود اندیشیدم شاید بد نباشد آن را تقدیم حضورتان کنم :
( البته فقط با فیلتر شکن قابل رویت است )
جستجوی هوشمند Bing یافتن آنچه را که به دنبالش هستید آسانتر میکند و به شما پاداش میدهد.
www.bing.com
با آرزوی توفیق و سلامتی برای بانوی محترم و بزرگوار .
ارادتمند : سایه های بیداری

واکنشها[ی پسندها]: SILENCER، Sun girl، ترلان و 1 کاربر دیگر