سلام
کاربر گرامی حذف پیام شما بدین شکل نیست که از پاسخگویی فرار کرده یا صورت مسئله را پاک کرده بلکه به این دلیل است که بخش ایجاد هرج و مرج و بی نظمی نشود. اگر سوال یا انتقادی دارید. میتوانید به نویسنده پیام دهید و ابهامات را برطرف کنید.
عرض ادب و احترام محضر مدیر محترم :
اول : آدم زنده نیازی به قیم ندارد . بانوی محترم " ترنم خانم " زنده هستند و خودشان توان پاسخ گویی دارند .
دوم : یک مطلبی در معرض انظار عمومی قرار گرفته . پس پرسش و پاسخ و یا انتقاد درست یا غلط از آن مطلب نیز ، می بایست در همانجا و در محضر عمومی مورد بحث قرار بگیرد . نه در خلوت و پستوی پیام خصوصی . مگر اینکه موضوع " تشویش اذهان عمومی " از عالم سیاست به عالم مطالب علمی و غیر علمی نیز اجلاس نزول فرموده باشد که گویا ما بیخبریم از آن . هرج و مرج وقتی به وجود می آید که اشخاص غیر صاحب نظر در موضوع دخالت کنند . و قصاص قبل از جنایت نیز از نظر عقلی ، نه مقبول است و نه جایز .
سوم : بنده به همان قانون انحصار اندیشۀ شما در انجمن احترام گذاشتم و موضوع را در پروفایل بانوی محترم معروض داشتم . آیا این هم قدغن است ؟ یا با قوانین انجمن منافات دارد ؟
چهارم : بنده کاملا به حوزۀ وظیفه و اختیارات مدیران یک انجمن واقفم . و به این نیز که رنگها ، هر لحظه قابل تغییر است . یک مدیریت صحیح و کارآمد ، مدیرتی است که مراحل یک بحث را به نحو احسن مدیریت کند که مبحث مورد نظر به نتیجه برسد ، نه اینکه یکی از طرفین بحث را تهدید و یا بایکوت کند . حتی شده با نام " هرج و مرج " .
درود به کاربر گرامی
کسی قیم ترنم نیست و مطمئنم ترنم پاسخگویی خوبی خواهد داشت و احتیاجی به دیگران نخواهد بود.
ببینید گاهی قوانین شرایط رو جوری محیا میکنه که ما موظف به قبول اون هستیم؛ وقتی تاپیک نباید داخلش چیزی نوشته بشه نباید بنویسید. اما خوب ما شنوای حرفها و اظهارتتون هستیم و ازتون میخوایم شما هم همکاری لازم رو داشته باشید و این شرایط برای همه یکسانه
دقیقا هرج و مرج بوجود میاد، چون هرکس مثل شما نظر خاص خودش رو داره و اینجوری کنترل نمیشه کرد.
نه از اینکه اینجا اظهار کردید مشکلی نداره، حتما جواب شما رو ترنم میده.
اما بازهم به عنوان احترام به خود ترنم، در یک گفتگوی خصوصی بیان میکردید نه اینجا؛ فرق اینجا با تاپیک چیه؟
اینجا هم؛ همه اظهار نظر میکنند.
کسی شمارو سرکوب نمیکنه؛ برعکس خیلی از اینکه دید باز خوبی دارید خوشحالیم، از حضور همه کاربرا در انجمن لذت میبریم و خوشحالیم.
من مطمئنم شما آدم منطقی هستید و نمیذارید این بحث ناراحت کننده بشه و زیادی کش پیدا کنه.
پادشاهی خوابی دید .
خوابگزار را احضار کرد و خواب خویش بر او گفت .
خوابگزار تامین جان خواست تا تأویل خواب بگوید .
شاه تامین داد . ( از آن تامین های الکی که همۀ مستبدان میدهند )
خوابگزار گفت : معنی خواب شما این است که شما " زودتر " از همۀ بستگان خود خواهید مُرد . شاه دستور داد گردن خوابگزار را بزنند .
خوابگزار بعدی را احضار کرد . و خواب خویش برای او بازگو نمود .
خوابگزار گفت : قربان ! معنی خواب شما این است که همۀ بستگان شما ، " بعد از شما " خواهند مُرد .
معنی و مفهوم سخن هر دو خوابگزار یکی بود . اما خوابگزار دومی به خوبی میدانست که نباید کلمۀ " مردن " را برای شاه به کار ببرد .
.
.
فرق بین تاکید شما و تاکید مدیر پیشین در همین است .
جمله بندی خوب ، همیشه و همواره ، هر کسی را ( حتی آدم لجوج و بد اخلاقی مثل من ) را میتواند قانع و رفتار هجومی آن شخص را به رفتار مماشات بدل کند .
از شما سپاسگزارم .
طبق دستور و فرمایش شما به قوانین انجمن احترام میگذارم . اما این دلیل بر پذیرفتن همۀ قوانین نیست . بلکه به ناچار فقط احترام میگذارم و از آن عدول نمیکنم .
باز هم سپاس از رفتار خوب شما .
سپاس از داستان زیباتون
بشدت متاثرکننده و زیبا بود
و ممنون برای همراهی و درکتون
قطعا ما هم قوانینی رو نمیگیم که برای کاربرا سخت باشه و باعث و رنجش اونها در اینجا بشه.
خواهش میکنم، و خیلی خوش اومدید
با عرض سلام
درکل نمیخواستم دخالت کنم ولی چون درمورد قوانین ذکر شده بود به عنوان مدیرکل موظف به پاسخگو بودن هستم
ادامه موارد رو خود ترنم میاد میگه.
الان مثلا کسی اسم تاپیک مارو جستوجو کنه فقط تاپیک رو نشونش میده ممکنه اون ندونه اصلا چنین انجمنی چی هست پس اگر ما میگیم کسی در تاپیک چیزی نگه به این دلیل هستش:
من محتوای تاپیک رو نخوندم و نمیدونم درکل چی بوده ولی حتما چک میکنم، اما ممکنه حالا خیلی ها قبول داشته باشن این مورد رو یا بهش اعتقاد داشته باشن و وقتی ما میایم در تاپیک اظهار نظر میکنیم گویا به همه کسانی که اعتقاد دارن مثلا توهین کردیم ( تکرار میکنم من خبر ندارم ماجرا چیه دارم کلی میگم )
و در نتیجه یه هرج و مرجی در انجمن میشه
ولی وقتی فقط به نویسنده میگید طرف حساب شما و همچنین نویسنده خودتون خواهید بود.
دوست عزیز شرمنده اسم شریفتونم نمیدونم
نه من، نه آقا میلاد ( ایشونم که رفیقتون هستن صد در صد خوب میشناسیدشون) دوست نداریم به کسی چیزی رواجبار کنیم پس اگه با قوانینی مشکلی داشته باشید حتما بگید
خلاصه یا قانع میکنیم یا قانع میشیم
دلیل اون پیام ندادن تو تاپیک رو هم در پست بالا گفتم
عرض ادب و احترام خدمت شما کاربر بیکار محترم و پرنسل عزیز پاتوق
همونطور که شارزاد جان عرض کرد منم نمیخواستم دخالت کنم ولی دیدم حیفه پارازیت نپرونم. این شد که اومدم هم یه عرض ادبی کرده باشم هم یه پیام بازرگانی باشم
ممنون از همراهی شما دوستان چلاق
نه ببخشید گلاب
با تشکر سازمان ستاد مبارزه با ایجاد نظم و ادب ریحانه