موزیک پلیر

بازدیدهای نمایه

5617

آخرین بازدیدکنندگان

1. 5,617 بازدیدهای نمایه
  2. مآه بانو
  3. PARSIS.S
  4. Roz
  5. Red.Rose
  6. طهور
  7. Arta
  8. neda aliari
  9. belash
  10. مسی.م
Panic_315
پسندها
3,004

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها مناطق ارسالی‌ها درباره کاربران بازدیدکننده از نمایه شما

• آدم باید اولویت اولش متعهد بودن به خودش باشه وقتی زخم زبونای قبل رو با میگذره رد میکنی جاشون میمونه و زخم جدیدی روش بیاد جای اون زخم دیگه یه زخم معمولی نیست میشه عفونت و از این درد لال میشی .....تب میکنی و در اوج ناباوری سردی.....جوری وانمود میکنی انگار که اتفاقی نیوفتاده ولی خودت که بهتر میدونی چه بلایی داره سرت میاد و بی‌تفاوت داری ازش میگذری .....کسی چه میدونه شاید توی یکی از این شبا هم دق کنی 💞❤️‍🩹
    ">#دلنوشته_هم_نفس_باران📖📚
    #خودنویس
    #شادی_قنواتی_محمدی
    یه وقتایی مثل ماهی که توی ساحل افتاده و با چشمای درشت و وحشت کردش برای یک قطره آب تقلا میکنه و یا اکسیژن فردی که نارسایی ریه داره و به دیوار اتاقش پنجه میکشه تا کسی صدای خس‌خس سینه‌اش رو بشنوه و به کمکش بیاد نیاز دارم فراموش کنم کجا هستم؟!
    به کجاها رسیدم و کجاها نرسیدم، یادقولهایی که مثل لنگر کشتی به پای رشته های عصبی افکارم آویزون شده و زنجیر هاش مثل تیک تاک ساعت صدایی دارد که خدشه به دیوارهای حافظه‌ام می‌اندازد.
    کاش روزی برسد که رها شوم .....

#خودنویس
    #من
    دلم می‌خواهد برای فرار از روزمرگی‌ها راهی را پیدا کنم
    می‌خواهم هنوز هم اصرار کنم ، هنوز هم حمل کنم
    آن کوله بار غم زده‌‌ای که یادگار شهر ماتم زده‌‌ی من است
    فقط کمی نگرانم ، نگران شانه‌هایی که دلتنگ مهربانی هستند

#خودنویس
    سلام دختر خوزستان
    اینقدر تغییر اسم دادی که پیدا کردنت در انجمن ، کار حضرت فیل بود . و از آنجایی که من هم نسبتی با حضرت فیل دارم ، بالاخره پیدایت کردم . هر چند خیلی سخت بود . میدانی چطوری پیدایت کردم ؟ نه ! معلومه که نمی دانی . راستش یادم بود که تولدت را تبریک گفته بودم . اینجا نه . اون یکی انجمن . میدانستم اردیبهشت ماه بود . اما یادم رفته بود چه روزی . پدر آلزایمر بسوزد که آدمی را به چنین دردی دچار میکند . منظورم درد فراموشی است . در هر حال از اون انجمن دریافتم که 22 می تبریک گفتم . و در ضمن یادم بود که روز تولدت را از تبریکی که در نمایه ات نوشته بودند فهمیدم . وگرنه من که نمیدانستم . حدس میزدم لایک زیر نوشته ام در نمایۀ خودم ، متعلق به شما است . اما کمی شک داشتم . برای همین اومدم این نمایه و رفتم به پیامهای برج پنج میلادی . دیدم درست آمدم . الان هم اومدم تشکر کنم از اون بابت . در ضمن هفتۀ پیش خوزستان بودم . راستش نمیدانم شما از کدام شهر خوزستان هستید . اما من طبق معمول ، هر وقت خوزستان سفر کنم ، حتما به سه شهر اندیمشک و خرمشهر و آبادان سری میزنم . آخه این سه شهر عشق من است . خصوصا شبهای اندیمشک و آبادان . دو شب در آبادان صفا کردم در تنهایی خودم . گرم بود . ولی دلنشین . دو شب هم اندیمشک . نمیدانم چرا توی اندیمشک که بودم یاد شما افتادم . شاید به این دلیل که غریب و تنها بودم آنجا . این حسی هست که هر وقت در شهر غریبی باشم ، حتی یک اسم نه چندان آشنا نیز برایم همانند دوستی هست که انگار سالها با او دوست بوده ام . حتی اگر چهار تا کلام با هم حرف نزده باشیم و فقط اسمش یادم مانده باشد . مثل شادی . اینقدر اسم عوض نکن بچه . همان شادی بزن تا این بار اینقدر دنبالت نگردم . بگو چشم ببینم بلدی . D:
    • ذوق
    • لایک
    واکنش‌ها[ی پسندها]: سوسکیِ سابق و Panic_315
    Panic_315
    Panic_315
    اوه سلام کی اومده نمایه من ؟
    خوبی آقای سایه ؟😅
    جیییییییییییییییییغ واااااای جدییییی اومدیددددد خوزستاااااان؟🤩 امیدوارم بهتون خوش گذشته باشه😇😄
    فصل خوبی رو برای سفر به خوزستان انتخاب نکردید اتفاقا هفته پیش آبادان با اختلاف گرم ترین شهر بود (دمای حدودا بالا ۵۰ درجه)و تحمل گرماش به شدت سخت 😄
    حقیقتش من ماهشهر زندگی میکنم ولی خوب اصالتا آبادانی هستم
    چشمممم حتما ؛ نوبت تغییر اسم که برسه همون اسم خودم رو میزارم 🤗
    سایه های بیداری
    سایه های بیداری
    معلومه که خوبم .
    اصلا شما توی عمرتان بچه ای به خوبی من دیده اید ؟ D:
    نه ! معلومه که ندیدید .
    آره شادی خانم . گرم بود . ولی من گرما را دوست دارم . و اصلا اذیت نشدم .
    دفعۀ بعد که اونور بیام ، حتما ماهشهر هم میام .
    البته اگر بتونم بوی نفت و گاز موجود در فضای شهر را تحمل کنم .
    برای شما که عادت کرده اید به اون فضا ، یه چیز عادی هستش .
    ولی برای کسی مثل من که عادت ندارم ، کمی آزار دهنده است .
    هر چند میدانم که با شمیم دلنشین دختر خوزستان ، فضای شهر برای من عطر آگین خواهد بود . :rose:
    خوزستان و مردم خوزستان را دوست دارم . خونگرم و مهربان و مهمان نواز هستند . عاشق آبادانم . خصوصا عطر فروشی های خیابان امیری . همیشه دست پر بر میگردم از آبادان . یعنی عطر مصرفی چند سالم را یکجا میخرم . سادیسم دیگه . اونجا که میرسم شکوفا می شود . D:
    D:D:D:D:
    Panic_315
    Panic_315
    شکر همیشه عالی باشی آقای سایه 😊
    حقیقتش برای منم تحمل هوایی که بوی آمونیاک و نفت میده
    سخته و دکتر گفته باید برم شهر دیگه‌ای
    ولی خوب چه کنم کار بابام اینجاست و نمیتونه انتقالی بگیره😅
    ماهشهر جای خاصی برای گردش و ... به اندازه اندیمشک و آبادان نداره و
    ما هم به شخصه تمام وسایل مورد نیازمون رو از آبادان میگیریم به نظرم این سادیسم نیست😁
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...

به جمع خانواده پاتوق خوش آمدید

بر روی دکمه های زیر کلیک کنید

تمامی موضوعات و پست های مکتوب بیانگر دیدگاه نویسنده است و به هیچ وجه بیانگر دیدگاه مدیریت انجمن نیست.

بالا