موزیک پلیر

بازدیدهای نمایه

273

آخرین بازدیدکنندگان

1. 273 بازدیدهای نمایه
  2. ♡I’m MALAkeH
  3. noora1995
  4. Mamad_EG
  5. !*Celena*!
  6. PARSIS.S
  7. Miss.Azhdari
  8. i_faezeh
  9. سلین.
  10. Ghazal
  11. مآه بانو
مبینای پاییز🍁
پسندها
214

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها مناطق ارسالی‌ها درباره کاربران بازدیدکننده از نمایه شما

• بک گراندتون حذف شد!

اما درباره حرف‌هایی که زدین:

به صد روش براتون توضیح دادم و گفتم که هر مکانی جای خود دارد! اینجا یک انجمن فرهنگی_هنری هستش نه جای مکانی که بحث‌های سیاسی و اختشاش راه انداخته شه!

امیدوارم روزی متوجه بشین هر حرفی جا و مکانی دارد.. .
    دوست عزیز لطفا از ایجاد هرگونه بحث سیاسی پرهیز کرده و بکگراندتون رو تغییر بدید!
    در صورت تکرار فقط به هشدار بسنده نمیشه و اکانت شما بن خواهد شد!
    • محو بنگر
    واکنش‌ها[ی پسندها]: مبینای پاییز🍁
    مبینای پاییز🍁
    مبینای پاییز🍁
    بنده هم تمایل نداشتم دیگه اینجا بیام فقط چون دوست عزیزی اینجا داشتم اومدم من با ماه بانو جان صحبت کردم و یک بار اخطار دادن متوجه شدم لیکن پروفایل هم باعث تشدید بعضی ها میشه... برای همه بهتره از اینجا برم گلم
    • لایک
    واکنش‌ها[ی پسندها]: noora1995
    ترنم واژه ها
    ترنم واژه ها
    گلم ببین بحث اینا نیست
    بزار یه چیزی بگم
    هر کسی عقیده ای داره هرکی از یک دین هست اینجا همه نوع ادم هست!
    خب گاهن این پروف و.... باعث میشه بحث پیش بیاد خب و بحث به دعوا خطم میشه مثل دو دوستمون که بحثشون شد!
    ما برای این میگیم پیشگیری از دعوا بحث و اینکه شما داد بزنی و.... به ما مرتبط نیست خود من برم اصلا هرکار کنم به کسی ارتباط نداره ما جلوتون نگرفتیم فقط برای پیشگیری داریمدمیگیم خیلی ها شاید ناراضی باشن مثل شما و....
    ولی خب برای پیشگیری هست
    و بچه های بازرس وظیفشون اختار بدن طبق قوانین گلم
    • لایک
    واکنش‌ها[ی پسندها]: noora1995
    noora1995
    noora1995
    پرخاش و تهدیدی نیست گل! وظیفه بنده و صد البته قوانین هست.
    کل جهان به من ربطی نداره.اینجا انجمن پاتوق رمان هست،کل جهان هم اینجا نیستن و اصلا محیط اینجا ربطی به مسائل سیاسی یا به قول شما انسانی پیدا نمیکنه!
    شما هم انشالله به عنوان یک انسان بالغ و در سلامت کامل عقل متوجه این هستید که وقتی وارد محیطی میشید باید تحت هر شرایطی، تاکید میکنم هر شرایطی! قوانین رو رعایت کنید.
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...

به جمع خانواده پاتوق خوش آمدید

بر روی دکمه های زیر کلیک کنید

تمامی موضوعات و پست های مکتوب بیانگر دیدگاه نویسنده است و به هیچ وجه بیانگر دیدگاه مدیریت انجمن نیست.

بالا