به نام خداوند مهربانی
امروز تولد پسر مهربون و سر سخت.
.gif)
پسری که همه ما خیلی خوب میشناسیم، از مهربونی هاش و کمک هاش هرچی بگیم کم گفتیم.
از پشتوانه بودنش واسه همهما از اینکه برخلاف ظاهر سخت و مغرورش قلبی مهربون و نرم داره که هرچی بگیم کم گفتم.
واسه بیان حرف و وصف تو "آرشاویر" واقعا کلمه کم میارم...
هرچی بگم کمه!
امروز روز تولدت درست در ۲۲ سال قبل خدا تو به زمین هدیه داد.

پسری با قلب مهربان و شوخ طبعی خاص خودش.
کنار هم جمع شدیم تا جشنی برای تو زاده اردیبهشت ماه بگیریم هرچند این جشن کوچیک و امیدوارم خوشحالت کنه کمی لبخند رو لبت بیاره ، هرچند ارزشت خیلی بیشتر از این ها هست
خب حالا بریم سراغ تم خوشگل که با رنگ موردعلاقت زدیمش

قرمز و سفید و مشکی
اون بادکنک شیشه وسطش که بی رنگ چزاغ و وقتی چراغ ها خاموش میکنیم این نورای قرمزش روشن میشه و به تم جلوه های قشنگ تری میده

یه کیک داریم توپ توپ روش گل طبیعی مبخک و رز هست
توت فرنگی قرمز برش خورده با تمشک ترش و خوشمزه همراه بلوبری های خوش طمع لاش فقط خامه و گردو موز نزدن تا همه خوششون بیاد.
میبینی چه تزئینی شده
بادکنک هیلیومی به طور خنده داری با گاز خونه با بدبختی با خان داداش پر کردیم
هی این گاز در میرفت هی میترکیدن ولی خب شد دیگ ببین چه جذاب شده

زیادی حرف زدم
بهتر بریم سراغ کادو های تولدت

کادوی خودم یکیش اینجا میدم بقیش واست پی وی میفرستم
ترنم:
درست توی شرایط که پر از مسئله بود در زندگیم اومدی خیلی اتفاقی!
همه من تو به عنوان دوتا ادم که همیشه درحال دعوا و جنگن و سایه هم با تیر میزنن میشناختن!
یکسال پیش فکر نمیکردم توبشی صمیمی ترین دوستم.

میدونی دوستی ادم ها صمیمتشون به جنسیتشون نیست، وقتی هردفعه زمین خوردم بلندم کردی حتی شبایی که تا صبح گریه میکردم و تو با وجود مشکل شبا نمیتونستی گوشی بگیری دستت ارومم میکردی، یا وقتی ویس میدادم با نبود شرایط گوش ندادن بهشون بازم گوش میدادی، وقتی پر درد و سختی بودی بازم کنارم موندی تنهام نزاشتی، هردفعه از بغض جهان پر میشدم نمیتونستم اشک بریزم کاری میکردی گریه کنم تا آروم بشم... یک حامی که هرکاری میکنه وقتی خوب نیستی بخندی گریه کنی سبک بشی و مثل چسب زخم رو قلبت! کلمه حامی هم برات کمه دوستم
یکسال اومدی ولی شدی جز پنج تای اول زندگیم.

در این روز زیبا خداروشاکرم که تو رو داد هدیه بشی واسه من، واسه ما! هدیه "شگفت انگیز" که هرثانیه بودنش واسم لبخند میاره حتی تو غم!
سختیا و مسئله ها به زودی تموم میشن و همچیز به پایان میرسه. پس بیخیال غم و غصه کیف دنیا کن و بخند به قول خودت زندگی زیباست=)

کلمه واسه تبریک تولدت واقعا کم میارم نمیدونم چی بگم هرچی بگم ارزشت خیلی بالاتر از این هاست که بتونم واست کلمه پیدا کنم و بیانش کنم.
حدود بهمن ماه بود یاد اور اون پروفایل وقتی اولین بار باهم برخورد کردیم، کردم. یادم همون موقع هم میگفتی دوست داری عکس رو و بهمن هم گفتی ولی نداشتی عکس رو بهت گفتم پیداش میکنم کل این ماه ها درگیرش بودم
و بالاخره سوم یا دوم اردیبهشت پیداش کردم از تو پینترست و گذاشتم واسه تولدت
این سوپرایز اولم واست بود بقیه سوپرایز ها هم گفتم واست میفرستم گپمون

هر ثانیه بودنت بهترین رفیق دنیا واسم لبخند اور ارامشی برای قلبم
خوشحالم که هستی هدیه "شگفت انگیز خدا" تولدت مبارک

سوپرایزت
تبریک خان داداش (سپهراد) :
Sepahrad.M
آروینِ عزیزم
رفیق روزهای سختی، همسفر جادههای پر پیچ و خم و بیانتهای خیالم!
امروز تولد توست و من،
هیچ حرفی برای ابراز خوشحالیم ندارم تا بدانی و نشان دهم که تولد تو، ابتدای من بود..
من قبل از تو؟ یاد ندارم چیزی را!
آروین جانم
میدانم هیچکس و هیچگاه در هیچ لحظهای از آفرینش آنچه را که من در قهوهی ناب چشمان تو دیدم نخواهد دید.
تو رفیقِ غم، زیباییهای درد و غصههای منی
تو رفیق تجربههای ناب و دوست داشتنی و ثبت خاطرات زیبایی...
هرگاه حس کردی تنهایی به یادت بیاور
من نگاه ممتدت در کنسرتی هستم که خیره به پسرک گیتار زن گوشه ی سالن است...
من لبخند روی لبت هستم موقع دیدن کیویهای فروشیِ خیابان،
یا ذوقی که بر صورتت مینشیند هنگام دیدن بستنیهای شکلاتی،
شوق درون چشمانت هنگام دیدن لباسهای مورد علاقهت..
حتی شاید من دردی باشم که از دلتنگی در سینـهات میپیچد!
من همانیام که تو را به تنهایی در این جهانِ تنها، تنها نمیگذارد.
تولدِ تو، مبارکِ من!
مبارک لبخندی که روی لبم در این روز قشنگ شکل میگیرد.
مبارک زیباییهای تمام نشدنی بعد از به دنیا آمدنت.
آرزویم برایت در این روز و در این ساعت و این لحظه نگاه همیشگی خدا به زندگی توست
چرا که تا نگاه خدا همراهت باشد تضمین نامهی آرامش لحظههایت را دارم.
زاد روزت مبارک پسرِ دوست داشتنی و رفیقِ همیشگیام
تبریک نفس:
SABAN
دقیق یادمه، 31 مرداد بود، همون موقعایی که پر بودم از شیطنت! وقتی برای یه شیطنت جدید به جایی که تو بودی اومدم، اصلا فکرم هم سمت تو نمیرفت! اون لحظه ها حتی تصور هم نمیکردم که تو بیای توی زندگیم و بعد از این همه مدت بشی وصلهی جونم. تقصیر خودت بودها! تو بودی که اومدی و خودت رو قاطی کردی.
یادت هست؟ اومده بودم پی داداشت، پی همونی که میگفتن خیلی بداخلاقه. اومده بودم بشم رفیق اون؛ اما همین که «برج زهرمار» خطابش کردم، حتی قبل از اینکه خودش پیامم رو ببینه، سر و کله ی تو پیدا شد و زیر پیامم نوشتی که «با قل من چیکار داری؟!»!
از وجودت خبر داشتم و از اینکه همه میگفتن مثل خودم شر و شیطونی؛ اما رفیق شدنت؟! این همون چیزی وبد که فکرشم نمیکردم.
بعدش چی؟؟ حرف زدیم و کل کل کردیم! همون روز یه گوشه از قلبم رو به نام خودت کردی و تمام نقشه هام رو به هم زدی. شدی رفیق! کلکل کردیم، خندوندمت و خندوندیم، شدی ملیجکِ دربارِ نفس اعظم! (که خودم باشم

) و بعد، دو روز بعدش، یکی از تلخترین اتفاقات زندگیم رقم خورد....
واسم مرهم شدی، عزیز شدی، و بیهوا جای خودت رو خیلی محکم کردی! تو، توی اون روزای سخت، نذاشتی از پا بیوفتم. شدی آدم مهم قلبم، شدی اتفاق خوب زندگیم=)
حالا توی این روزها که چیز زیادی نمونده تا طول رفاقتمون به یک سال برسه، تو جز اولین نفرات لیست آدمای مهم زندگیمی. این روزا، تو چه بخوای و چه نخوای، یکی از موندنیترین آدما توی قلب منی و منم همیشه این حسرت رو دارم که چرا نمیتونم بهت نزدیک باشم (محض اطلاعت کلمهی «نزدیک» هم ایهام داشت

) تو اینقدر برام عزیزی که فقط میخوام همیشه خوشحال باشی و قلبت بخنده، حتی اگر این حال خوبت شامل حال من نشه

ولی میدونی؟ من اگه یه روز از نزدیک ببینمت، مثل یه بچه که خیلی وقته مامانش رو گم کرده، بغلت میکنم! اونقدر محکم که بهم نزدیکِ نزدیکِ نزدیک بشی و هرگز از پیشم نری! و ای کاش که میدونستی جات توی قلب من چقدر بالاست پسر مهربون اردیبهشتی

“تو شدی ملیجک دربار؛ چون دلیل لبخند روی لبامی

وجودت لازمهی زندگیمه، آخه تو اکسیژن توی هوامی!”
تولدت پرتکرار اتفاق خوب زندگی من

تبریک ریحانه:
ریحانه
Happy Birthday Crocodile!
Repeated birthday my friend ...

Live today, leave tomorrow to dandelions and the past to the wind, my friend!
ℛℯ𝓎𝒽𝒶𝓃ℯ𝒽#
تبریک نسترن:
mah_banoo
خدا هرچقدرم به یکی سختی بده حتما با یه چی جبران میکنه
خدا سختیای منو با به وجود آوردن رفیقی مثل تو جبران کرد
رفیقی که همیشه برام مثل یه حامی بوده و مثل یه برادر کنارم
ممنون که تمام این مدت با همه گنداخلاقیام کنار اومدی و بهم قوت دادی
از خدا بابت اینکه تو رو بهمون هدیه داد ممنونم
تولدت مبارک رفیق
تبریک ستایش:
SETI_G
پرسید دوست رو چون دوستش داری...
بهش نیاز داری یا...
که چون بهش نیاز داری دوستش داری؟
گفتم چون دارمش بی نیازم

الهی جاده زندگیت هموار
آسمان چشمانت صاف و دریای دلت همیشه آرام و زلال باشد
و هیچ وقت از دنیا خسته نباشی...
تولدت مبارک
تبریک سپهر:
Sepehr. N
Joyeux anniversaire Viri
You are a good boy and also a good friend
لم اكن اعرف انك فتى الربيع: ||
Ճանաչիր ինձ որպես քո ընկերոջ՝ չնայած բազմաթիվ վեճերին
▪︎|داش عزیز تر از جونت سپهر|▪︎
تبریک محمد:
Lord
نمیدونم چطور شروع کنم و یا از کجا شروع کنم!
خیلی وقتا تحسینت کردم و بعضی وقتا... .
میدونی شاید یکی از بهترین اتفاق هایی که با وارد شدنم به انجمن باهاش مواجه شدم شناختن و معاشرت با تو بود؛ یه پسر ایدهآل و صد البته رو مخ
هنوزم وقتایی که یاد حرفت که میگفتی اوشون جانشین منه میوفتم خندم میگیره ( واقعا خندم نمیگیره)
بگذریم شاید فکر کنیم همین دیروز بود ولی گذر عمر به قدریه که اگه رو حرکت اسلو موشن هم بری بازم مثل باد میگذره.
به این زودی قریب به یک سال گذشت و هنوز تو، تویی و من، من البته با کلی تغییر و اتفاق که گاها خوب و گاها بد.
لحظات عمر مثل باد سپری میشه و من آرزو دارم که لحظات عمرت به قدری برات شادی آور باشه که فراموش کنی چیزی واسه غم وجود داره.
سالم و تندرست باشی و البته عاشق.
تبریک ارام:
ARAM
برید کناااار زودباشید برید اونور اگه دیر برسم فرمانده گردان تیربارونم میکنه

امروز یه روز خاص و پرفکته
روزی که خدا یه لجباز رو آفرید و انداخت دقیق وسط زندگی ما.
و چه ارادتی داشت خدا بهمون که این پسر و بهمون هدیه داد.
با اینکه یکم تنده اما قلبی داره که هر کسی نمیتونه مهربونی درونیش رو ببینه.
یه رفیق بامرام برای همهمون
و یه لجدرار فقط برای من که شب و روز حرصم بده.
میخوام بگم من به این حرص خوردنا راضیم و یه روز حرصم ندی حس میکنم مغولها به ایران حمله کردن

خب زیادی دارم فَک میزنم الان میای نصفهم میکنی.
امیدوارم هر جا که هستی حالت خوب باشه و به همه اون چیزایی که قلب مهربونت میخواد برسی.
تولدت مبارک لجدرار
آرشاویر عزیز...