کاربرد هشتگ: پاتوق_رمان

1. سوسکیِ سابق

متقضیانی که قصد گرفتن رنک ویراستاری و آموزش صفر تا صد رو دارند به این نمایه مراجعه و حرف وسط...

متقضیانی که قصد گرفتن رنک ویراستاری و آموزش صفر تا صد رو دارند به این نمایه مراجعه و حرف وسط اسمشونو برای صاحب نمایه بفرستند #پاتوق_رمان https://forum.patoghroman.top/members/8/#profile-post-comment-138570
  2. ریحانه اسفندیاری

صبر کن سهراب! آری… تو راست می‌گویی آسمان مال من است پنجره، فکر، هوا، عشق، زمین، مالِ من است! اما...

صبر کن سهراب! آری… تو راست می‌گویی آسمان مال من است پنجره، فکر، هوا، عشق، زمین، مالِ من است! اما سهراب تو قضاوت کن، بر دل سنگ زمین جای من است؟! من نمی‌دانم که چرا این مردم، دانه‌های دلشان پیدا نیست… صبر کن سهراب! قایقت جا دارد؟ من هم از همهمه‌ی داغ زمین بیزارم! #سهراب_سپهری #شعر #پاتوق_رمان
  3. ریحانه اسفندیاری

درخواست درخواست ساخت تیزر برای آثار

"درود" نویسندگان گرامی شما می‌توانید برای آثار خود درخواست ساخت تیزر بدهید: لطفاً قبل از درخواست تایپک قوانین را مطالعه کنید. قوانین درخواست تیزر برای آثار پس از مطالعه‌ی قوانین لینک و نوع تیزر مدنظر خود را در این تایپک ارسال کنید. #پاتوق_رمان @ALGORITM @ریحانه
  4. ریحانه اسفندیاری

سرگرمی شب‌نشینی‌های پاتوق

...در این تایپک مشخص می‌کنیم که در هر تاریخ و ساعت قراره با چه کسی مصاحبه کنیم و شما هم اگر سوال خاصی از اون فرد دارید می‌تونید اینجا سوالتون رو بپرسید تا ما تو مصاحبه ذکر کنیم😉 اگر فرد خاصی مد نظرتون هست اینجا تگ کنید تا در اولویت مصاحبه قرار بدیم! 😍 مجری: @ریحانه مدیریت تالار: @G.sky...
  5. G.sky

هنرحصیربافی

#پاتوق_رمان
  6. G.sky

پاتوق گرافی پاتوق گرافی مهتاب

#پاتوق_رمان
  7. G.sky

موزه های هنر معاصر تهران

#پاتوق_رمان
  8. G.sky

آموزش نقاشی دخترچتربه دست

#آموزش نقاشی دخترچتربه دست #پاتوق_رمان
  9. G.sky

طرح های سیاه قلم

#پاتوق_رمان
  10. G.sky

طرح های سیاه قلم

#پاتوق_رمان
  11. G.sky

طرح های سیاه قلم

#پاتوق_رمان
  12. G.sky

طرح های سیاه قلم

#پاتوق_رمان
  13. G.sky

طرح های سیاه قلم

#پاتوق_رمان
  14. G.sky

طرح های سیاه قلم

#پاتوق_رمان
  15. G.sky

طرح های سیاه قلم

#پاتوق_رمان
  16. G.sky

طرح های سیاه قلم

#پاتوق_رمان
  17. G.sky

طرح های سیاه قلم

#پاتوق_رمان
  18. G.sky

طرح های سیاه قلم

#پاتوق_رمان
  19. G.sky

طرح های سیاه قلم

#پاتوق_رمان
  20. G.sky

طرح های سیاه قلم

#پاتوق_رمان

به جمع خانواده پاتوق خوش آمدید

بر روی دکمه های زیر کلیک کنید

تمامی موضوعات و پست های مکتوب بیانگر دیدگاه نویسنده است و به هیچ وجه بیانگر دیدگاه مدیریت انجمن نیست.

بالا