کاربرد هشتگ: پاتوق_رمان

1. سوسکیِ سابق

متقضیانی که قصد گرفتن رنک ویراستاری و آموزش صفر تا صد رو دارند به این نمایه مراجعه و حرف وسط...

متقضیانی که قصد گرفتن رنک ویراستاری و آموزش صفر تا صد رو دارند به این نمایه مراجعه و حرف وسط اسمشونو برای صاحب نمایه بفرستند #پاتوق_رمان https://forum.patoghroman.top/members/8/#profile-post-comment-138570
  2. ریحانه اسفندیاری

صبر کن سهراب! آری… تو راست می‌گویی آسمان مال من است پنجره، فکر، هوا، عشق، زمین، مالِ من است! اما...

صبر کن سهراب! آری… تو راست می‌گویی آسمان مال من است پنجره، فکر، هوا، عشق، زمین، مالِ من است! اما سهراب تو قضاوت کن، بر دل سنگ زمین جای من است؟! من نمی‌دانم که چرا این مردم، دانه‌های دلشان پیدا نیست… صبر کن سهراب! قایقت جا دارد؟ من هم از همهمه‌ی داغ زمین بیزارم! #سهراب_سپهری #شعر #پاتوق_رمان
  3. ریحانه اسفندیاری

درخواست درخواست ساخت تیزر برای آثار

"درود" نویسندگان گرامی شما می‌توانید برای آثار خود درخواست ساخت تیزر بدهید: لطفاً قبل از درخواست تایپک قوانین را مطالعه کنید. قوانین درخواست تیزر برای آثار پس از مطالعه‌ی قوانین لینک و نوع تیزر مدنظر خود را در این تایپک ارسال کنید. #پاتوق_رمان @ALGORITM @ریحانه
  4. ریحانه اسفندیاری

همگانی تقدیم به پاتوقی‌ها

...چشای خوشگلتو برم کوبیده میخشو تو دلم… پیچیده عطر تو تو سرم میبینم روحتو تو تنم! چشای خوشگلتو برم کوبیده میخشو تو دلم تا خو صبح میکنه گرم دل منو آتیش تو! روشنی حتی تو نور کم تو ماهی من آسمونتم ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── میثم ابرهیمی #پاتوق_رمان #تقدیم_به_شما #ریحانه
  5. ریحانه اسفندیاری

چالش شب‌نشینی‌های پاتوق

...در این تایپک مشخص می‌کنیم که در هر تاریخ و ساعت قراره با چه کسی مصاحبه کنیم و شما هم اگر سوال خاصی از اون فرد دارید می‌تونید اینجا سوالتون رو بپرسید تا ما تو مصاحبه ذکر کنیم😉 اگر فرد خاصی مد نظرتون هست اینجا تگ کنید تا در اولویت مصاحبه قرار بدیم! 😍 مجری: @ریحانه مدیریت تالار: @G.sky...
  6. سوسکیِ سابق

زندگینامه خواجه نصیرالدین طوسی

...«علامه حلی» فقه و علامه نیز در مقابل، درس حکمت نزد خواجه آموخته‌است. «کمال الدین موصلی» ساکن شهر موصل (عراق) از دیگر دانشمندانی بود که علم نجوم و ریاضی به خواجه آموخت و بدین ترتیب پژوهش‌گر توسی دوران تحصیل را پشت سر نهاده، پس از سال‌ها دوری از وطن و خانواده، قصد عزیمت به خراسان کرد. #پاتوق_رمان
  7. G.sky

هنر هنرحصیربافی

#پاتوق_رمان
  8. G.sky

هنر طراحی اسم باسیاه قلم

#پاتوق_رمان
  9. G.sky

هنر طراحی اسم باسیاه قلم

#پاتوق_رمان
  10. G.sky

هنر طراحی اسم باسیاه قلم

#پاتوق_رمان
  11. G.sky

هنر طراحی اسم باسیاه قلم

#پاتوق_رمان
  12. G.sky

هنر طراحی اسم باسیاه قلم

#پاتوق_رمان
  13. G.sky

هنر طراحی اسم باسیاه قلم

#پاتوق_رمان
  14. G.sky

هنر طراحی اسم باسیاه قلم

#پاتوق_رمان
  15. G.sky

هنر طراحی اسم باسیاه قلم

#پاتوق_رمان
  16. G.sky

هنر طراحی اسم باسیاه قلم

#پاتوق_رمان راحیل ومهرداد
  17. سوسکیِ سابق

زندگینامه سیمین بهبهانی/شاعر

جوایز و افتخارات ۱۹۹۸ - جایزهٔ «هلمن-همت گرانت» دیده‌بان حقوق بشر ۱۹۹۹ - «مدال کارل فون اوسیتسکی» ۲۰۰۶ - جایزهٔ آزادی بیان اتحادیهٔ نویسندگان نروژ ۲۰۰۹ - شاعر برندهٔ جایزهٔ mtvU ۲۰۱۳ - «جایزهٔ شعر یانوس پانونیوس» از انجمن قلم مجارستان #پاتوق_رمان
  18. سوسکیِ سابق

...فارسی از اثر پیر دوبوادفر با قلب خود چه خریدم؟ (۱۳۷۵/۱۹۹۶) یک دریچه آزادی (۱۳۷۴/۱۹۹۵) مجموعه اشعار (۲۰۰۳) یکی مثلاً این که (۲۰۰۵) با مادرم هم‌راه ـ زندگی‌نامه خود نوشت (۱۳۹۰) شعر زمان ما (۱۳۹۱) مجموعه اشعار سیمین بهبهانی (۱۳۹۱) پرده پنهان ـ آشکار (مجموعه ترانه) (۱۳۹۶) انتشارات نگاه #پاتوق_رمان
  19. سوسکیِ سابق

...جهان ندارد آئیم به دادخواهی فریادمان بلنداست اما چه سود اینجا نوشیروان ندارد سرخ و سپید وسبز است این بیرق کیانی اما صدآه و افسوس شیر ژیان ندارد کو آن حکیم توسی شهنامه ای سراید شاید که شاعر ما دیگر بیان ندارد هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد #پاتوق_رمان
  20. سوسکیِ سابق

...نخواهیم کرد.». رئیس‌دانا در مصاحبهٔ بعدی خود گفت که «در این مورد، نظر شخصی خود را گفته و نمایندهٔ نظر کانون نبوده‌است». او افزود که «می‌دانم که تصمیم نهایی در این مورد با خانوادهٔ محترم ایشان است اما قرار محل تشییع و تدفین، بدون مشورت با اعضای کانون گذاشته شده و آگهی گردیده‌است.» #پاتوق_رمان

به جمع خانواده پاتوق خوش آمدید

بر روی دکمه های زیر کلیک کنید

تمامی موضوعات و پست های مکتوب بیانگر دیدگاه نویسنده است و به هیچ وجه بیانگر دیدگاه مدیریت انجمن نیست.

بالا