کاربرد هشتگ: هم_نفس_باران📚

1. Panic_315

باور کنید آخر جاده خیس و باران خورده‌ی باهم بودن هیچ نیست که لاف مهربانی و عشق را‌ می‌زنید کاش...

باور کنید آخر جاده خیس و باران خورده‌ی باهم بودن هیچ نیست که لاف مهربانی و عشق را‌ می‌زنید کاش به توهم مهربانی کفتار ها هیچ جوجه‌ای بال پرواز در نیاورد #هم_نفس_باران📚
  2. Panic_315

آدم باید اولویت اولش متعهد بودن به خودش باشه وقتی زخم زبونای قبل رو با میگذره رد میکنی جاشون...

آدم باید اولویت اولش متعهد بودن به خودش باشه وقتی زخم زبونای قبل رو با میگذره رد میکنی جاشون میمونه و زخم جدیدی روش بیاد جای اون زخم دیگه یه زخم معمولی نیست میشه عفونت و از این درد لال میشی .....تب میکنی و در اوج ناباوری سردی.....جوری وانمود میکنی انگار که اتفاقی نیوفتاده ولی خودت که بهتر میدونی...
  3. Panic_315

بشکند دستی که ، قلمی برنمی‌دارد و نمی‌نویسد که ، چه بر سر این دل آمده است ........ #هم_نفس_باران📚

بشکند دستی که ، قلمی برنمی‌دارد و نمی‌نویسد که ، چه بر سر این دل آمده است ........ #هم_نفس_باران📚
  4. Panic_315

نگرانم ... نگران زمان پاییزی که باسرعت خدشه می‌کشد بر روح روانی که کنترلی برایش ندارم اما حق من...

نگرانم ... نگران زمان پاییزی که باسرعت خدشه می‌کشد بر روح روانی که کنترلی برایش ندارم اما حق من معلوم است و محفوظ و صبوری را در رسیدن به تمام آن خرج می‌کنم #هم_نفس_باران📚 #خودنویس

به جمع خانواده پاتوق خوش آمدید

بر روی دکمه های زیر کلیک کنید

تمامی موضوعات و پست های مکتوب بیانگر دیدگاه نویسنده است و به هیچ وجه بیانگر دیدگاه مدیریت انجمن نیست.

بالا