معرفی آثار معرفی کتاب عاشق امید شدم | اثر لنکالی

معرفی آثار

ترنم واژه ها

15,648
پسندها
136
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
ناظم انجمن
منتقد انجمن
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
تاریخ ثبت‌نام
2021/10/07
راه‌حل‌ها
12
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
14672b390166494f927741d640fec8d1e3850218_1707562125.jpg

روایتی احساسی از امید​

کتاب من عاشق امید شدم اثر لنکالی رمانی عاشقانه و تأثیرگذار است. این اثر، منتشرشده توسط انتشارات ندای معاصر، داستان نوجوانانی بیمار را در بیمارستانی روایت می‌کند. سَم، شخصیت اصلی، پس از فقدانی دردناک، با سه دوست جدید آشنا می‌شود. برای مثال، سونی، نئو و کُر، هر یک با بیماری‌های خاص خود، زندگی را معنا می‌کنند. این کتاب به موضوعاتی مانند دوستی و استقامت می‌پردازد. در واقع، محتوای آن برای علاقه‌مندان به داستان‌های عاطفی مناسب است. این اثر امید را در دل تاریکی به تصویر می‌کشد.

امضا
بگو راز خنده هات چیه...

ترنم واژه ها

15,648
پسندها
136
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
ناظم انجمن
منتقد انجمن
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
تاریخ ثبت‌نام
2021/10/07
راه‌حل‌ها
12
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل

لنکالی و دنیای او​

لنکالی، نام مستعار لو-آندریا کالوارت، با کتاب من عاشق امید شدم اثر لنکالی جایگاه خود را تثبیت کرد. او متولد فرانسه و ساکن آمریکا است. به علاوه، در دانشگاه فلوریدا ادبیات کلاسیک می‌خواند. برای نمونه، او از تخیل قوی‌اش برای خلق داستان‌هایی عمیق بهره می‌برد. نثر او شاعرانه، لطیف و احساسی است. در نتیجه، خوانندگان با شخصیت‌های او ارتباط عمیقی برقرار می‌کنند. این ویژگی، او را در ادبیات عاشقانه برجسته کرده است.

ویژگی‌های کلیدی رمان​

کتاب من عاشق امید شدم اثر لنکالی با روایت اول شخص، احساسات سَم را منتقل می‌کند. داستان از طریق ماجراهای گروهی، مانند دزدی‌های کوچک، پیش می‌رود. علاوه بر این، ورود هیکاری، دختری جدید، داستان را متحول می‌کند. انتشارات ندای معاصر با ترجمه‌ای روان، کیفیت اثر را حفظ کرده است. به عنوان مثال، توصیف‌های بیمارستان، فضای داستان را واقعی می‌کنند. در نهایت، این رمان درس‌هایی از عشق و امید می‌آموزد.

ترنم واژه ها

15,648
پسندها
136
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
ناظم انجمن
منتقد انجمن
ارسال‌کننده‌ی برتر ماه
تاریخ ثبت‌نام
2021/10/07
راه‌حل‌ها
12
مدال‌ها
23
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل

بررسی شخصیت‎های کتاب من عاشق امید شدم​

کتاب «من عاشق امید شدم» داستان پنج نوجوان مبتلا به بیماری‌های لاعلاج را روایت می‌کند که در بیمارستان زندگی می‌کنند و با وجود شرایط سخت، تلاش می‌کنند زندگی‌شان را به بهترین شکل ممکن پیش ببرند. سام، راوی داستان، ما را با دنیای پر از چالش این نوجوانان آشنا می‌کند، دنیایی که در آن، بین امید و ناامیدی، ترس و شجاعت، غم و دوستی در نوسان هستند. سونی، نئو، کوئر، هیکاری و سام برای فرار از واقعیت تلخ بیماری، دست به ماجراجویی‌های غیرمنتظره می‌زنند؛ از جمله دزدی‌های کوچک از کافه‌تریا و پمپ بنزین. آن‌ها این کار را نه از روی نیاز، بلکه برای حس سرزندگی و انتقام از دنیایی که زندگی عادی را از آن‌ها گرفته انجام می‌دهند. در این مسیر، آن‌ها تبدیل به خانواده‌ای برای یکدیگر می‌شوند و در لحظات سخت، جراحی‌ها، درمان‌ها و دردها، همدیگر را تنها نمی‌گذارند. با این حال، غم و اندوه یکی از محورهای اصلی رمان است. سام در گذشته عشق زندگی‌اش، سم را از دست داده و پس از این فقدان، دیگر به امید و عشق اعتقادی ندارد. او به دلیل تجربه‌های تلخ، به دیگران هشدار می‌دهد که زیاد امیدوار نباشند. اما ورود هیکاری به بیمارستان، تغییری بزرگ در زندگی سام ایجاد می‌کند. هیکاری نماد امید است، نوری که در تاریکی زندگی سام می‌تابد و به او نشان می‌دهد که حتی در سخت‌ترین شرایط هم می‌توان دوباره عشق را پیدا کرد.