- نویسنده موضوع
خببب خودم اول بگم چون بدجور هم رو مخه این قضیه هم زیادی ناراحت شدم بخاطرش
خب رشته من طراحی دوخته ولی بهش علاقه ایی ندارم اصلااا یعنی داشتم اما قبلا بود کم کم دیگران با حرفایی مثل
تو نمیتونی مثل بقیه باشی و طرف از تو بهتره و یاد بگیر ازش و تو هیچ وقت موفق نمیشی علاقه ایی که نسبت به این رشته داشتم رو از دست دادم اصلا وقتی اسمش میاد انگار عجل اومده سراغممم واقعا از حرفایی که بهم میزنن و روحیه ام رو خراب میکنن و ضدحالای اطرافیانم بدجور دلگیرم و بیشتر اوقات بخاطر همین حرکات و حرفا گریهام گرفته:/
هیچ وقت اینا رو بهشون نگفتم و کسی هم نمیدونه که بخاطر حرفایی که بهم میزنن علاقه ایی به این رشته ندارم:/
خب رشته من طراحی دوخته ولی بهش علاقه ایی ندارم اصلااا یعنی داشتم اما قبلا بود کم کم دیگران با حرفایی مثل
تو نمیتونی مثل بقیه باشی و طرف از تو بهتره و یاد بگیر ازش و تو هیچ وقت موفق نمیشی علاقه ایی که نسبت به این رشته داشتم رو از دست دادم اصلا وقتی اسمش میاد انگار عجل اومده سراغممم واقعا از حرفایی که بهم میزنن و روحیه ام رو خراب میکنن و ضدحالای اطرافیانم بدجور دلگیرم و بیشتر اوقات بخاطر همین حرکات و حرفا گریهام گرفته:/
هیچ وقت اینا رو بهشون نگفتم و کسی هم نمیدونه که بخاطر حرفایی که بهم میزنن علاقه ایی به این رشته ندارم:/
- تاریخ ثبتنام
- 2021/10/09
- نوشتهها
- 3,106
- راهحلها
- 6
- مدالها
- 24
- توسط ریحانه اسفندیاری
- مدیرکل
خببب خودم اول بگم چون بدجور هم رو مخه این قضیه هم زیادی ناراحت شدم بخاطرش
- توسط i_faezeh
- نویسنده موضوع
حاجی منم رشتم گرافیکه خیلیا چرت و پرت میگن، مثلا درست خوب نبود رفتی یا این رشته هست که تو رفتی و همش خط خطیه و فلان ولی من تنها کاری که کردم کوبیدم تو دهنشون تا کمتر گ... خوری کنن تو هم اگر جرعت و شهامتشو داری بسم الله بگو و از امروز هرکی هرچی گفت بزن تو دهنش و راجع درامدش هم بگم که خیلی زیاده شاید باورت نشه ولی پردرامدترین رشتهها محسوب میشه