نوشته و سخنان و کارهای قاتلان قبل از مرگ خود

• نویسنده موضوع Miss.Azhdari
  • تاریخ شروع
  • بازدیدها 17
  • پاسخ‌ها 4
  • کاربران تگ شده هیچ
وحشت

Miss.Azhdari

2,324
پسندها
125
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/09/06
مدال‌ها
5
  • نویسنده موضوع
®یادداشتی از ویلیام آچیسون 21 ساله با برنامه هایی برای 7 دسامبر 2017 که اتاقش پیدا شد.

روزشو اینطوری از قبل برنامه ریزی کرده بود : بعد از کار به مدرسه بیاد سه نفر رو بکشه و 15 نفر رو زخمی کنه و به خودش شلیک کنه . که این کارم انجام داد....

1:00 - 6:20 کار
6:20 - 7:00 گردهمایی
7:00 - 7:30 آماده سازی
7:30 - 8:00 جاده
ساعت 8:00 مرگ
(عکسش آپلود نمیشه شرمنده.)

®ناگهان متوجه شدم که کاری انجام داده ام که برای همیشه مرا از دیگران جدا کرده است. چیزی که من هرگز نمیتوانم درستش کنم فهمیدم که از آن لحظه به بعد دیگر یک فرد عادی نخواهم بود. با این حالت، احتمالاً 20 دقیقه ایستادم، تا به حال هرگز به اندازه آن زمان در درونم خلاء احساس نکرده بودم. و هرگز آن احساسی را که تجربه کردم فراموش نمی کنم، انگار به دنیای بی بازگشتی قدم گذاشته بودم...

- گفته های دیوید آلن گور، قات
(عکسش آپلود نمیشه شرمنده.)

®مینگدونگ چن 25 ساله چینی تو 26اکتبر 2013 با چاقوی قصابی پسر عمو و زن 4تا بچشو سلاخی کرد و باهیـجان و لبخند گوشه لبش به پلیس گفت: « میدونی احساس میکنم به اندازه کافی سیــــر شدم! » در طی بازجویی ام مشخص شد که چون پسر عموش وصع مالی بهتر و زندگی آروم تری داشته همیشه بهش حسودی میگرده بخاطرهمین ازکوره درمیـره.. تو اخرین جلسـه دادگاهشم با نارحتی گفته بود همیشه همه خوشحال و خوبن بجـز من!
(// // //)

امضا
ماهی تو شدم تو حوض نقاشی
تا که در دل تو ام بیقرار دنیای
راضی اگر گاهی تو منو ببینی
مردی از تماشایم
آرزوی تو اینه که منو ببینی

Miss.Azhdari

2,324
پسندها
125
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/09/06
مدال‌ها
5
  • نویسنده موضوع
فقط وقتی میتونستم اون برق ترسیدن رو تو تیله چشاشون مخصوصا شب ببینـم زندگی برام معنی پیدا میکـرد...
البته هرگز تو شب کسی نکشتم، بنظرم وقتم تلف شـد...

_گفته های پدرولوپز _ قاتل زنجیره ای

Miss.Azhdari

2,324
پسندها
125
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/09/06
مدال‌ها
5
  • نویسنده موضوع
تو یکی از مصاحبه ها، چارلی منسون قاتل
به طور غیرمنتظره جلو همه، دست خودش رو به جلو دراز کرد و با انگشتش نوک بینی روزنامه نگار رو لمس کرد و بعد ازون گفت:

"اگه بتونم تو رولمس کنم،پس می تونم تورو بکشم"

Miss.Azhdari

2,324
پسندها
125
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/09/06
مدال‌ها
5
  • نویسنده موضوع
بعد از اینکه والدین اشلی مارتینسون اونواز قرار گذاشتن منع کردن
اول میخواست خودشو بکشه اما بعدا تصمیمش تغییر کرد و در عوض با اسلحه به پدرش شلیک کرد و بعدم مادرش رو با ضربات چاقو به قتل رسوند و 22 زخم به شکمش وارد کرد. ، بعدم با دوست پسرش فرار کرد، ولی از قبل سه خواهر کوچکترش رو تو یه اتاق با آب و غذا حبس کرده بود.

چند روز قبل از این اتفاقات، این دختر شعری رو تو وبلاگ خودش منتشر کرد که( انگیزه اصلی شکنجه و کشتار اون برگشتن به آغوش طبیعت بود.)

همونطور که بعداً یکی از دوستانش بیان کرد:

«اشلی بچه خوب و آرومی بود . البته قبل از عاشق شدنش.. 🥲😐

Miss.Azhdari

2,324
پسندها
125
کاربر طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2022/09/06
مدال‌ها
5
  • نویسنده موضوع
«در واقع، من فکر می کنم که توسط شیاطین تسخیر شدم. وقتی بچه بودم وارد من شدن، این هیولا دقیقاً کی وارد من شد؟ خودمم نمیدونم ، اما نمیتونم جلوی اونو بگیرم . چطوری خودمو درمان کنم؟ من نمیتونم جلوی اونو بگیرم، هیولامیاد و منو به کشتن ادما وسوسه میکنه شاید شما بتونید جلوی اونو بگیرید! من نمیتونم"...
گفته های دنیس رادر قاتل سریالی به مامور اف بی ای.

به جمع خانواده پاتوق خوش آمدید

بر روی دکمه های زیر کلیک کنید

تمامی موضوعات و پست های مکتوب بیانگر دیدگاه نویسنده است و به هیچ وجه بیانگر دیدگاه مدیریت انجمن نیست.

بالا