noora1995 2022/09/27 یاد پاندای کونگ فوکار افتادم. یه شخصیت افسانهای داشتن اسمش غریبه نیمه شب بود. یه چیزی مثل رابین هود ولی شب کارنصف شب میومد مردمو از دست راهزنا و اینا نجات میداد. الان شده حکایت ما. انجمن نیمه شبمنتظرم شبا ساعت 12 بشه بتونم بیام انجمن ترنم واژه ها mah_banoo SETI_G ریحانه ARAM_F @oktay ArSHaVir~ Yaran
یاد پاندای کونگ فوکار افتادم. یه شخصیت افسانهای داشتن اسمش غریبه نیمه شب بود. یه چیزی مثل رابین هود ولی شب کارنصف شب میومد مردمو از دست راهزنا و اینا نجات میداد. الان شده حکایت ما. انجمن نیمه شبمنتظرم شبا ساعت 12 بشه بتونم بیام انجمن ترنم واژه ها mah_banoo SETI_G ریحانه ARAM_F @oktay ArSHaVir~ Yaran
مآه بانو 2022/09/10 خانم خوشگلهه اول اینکه برو از صف تایید فرم من رو تایید کن بعد لینک تاپیکی که زدی رو کپی کن اونجا بفرس و بگو اثر تایید شد راستی مقدمه رو بالای سخن نویسنده بذار
خانم خوشگلهه اول اینکه برو از صف تایید فرم من رو تایید کن بعد لینک تاپیکی که زدی رو کپی کن اونجا بفرس و بگو اثر تایید شد راستی مقدمه رو بالای سخن نویسنده بذار
مآه بانو 2022/09/10 نورا بدو برو داستانک من رو تایید کن به عنوان اولین کار ببینم بدو افرین SETI_G خودم تاپیک نزدم تا نورا انجام بده کسی تایید نکنه
نورا بدو برو داستانک من رو تایید کن به عنوان اولین کار ببینم بدو افرین SETI_G خودم تاپیک نزدم تا نورا انجام بده کسی تایید نکنه

واکنشها[ی پسندها]: ترنم واژه ها و مآه بانو