Miss.Aghazadeh 2022/09/13 محو شده یه زمان تا از زیر زبونت بکشم رشته تو دعنم مورد عنایت قرار گرفت الان برا من اعلامیه ش کردی؟
Nafiseh_H 2022/09/12 وقت بخیر؛ من ژانر رمانم عاشقانست و هنوز به قسمتهای عاشقانهش نرسیده و فعلا موضوعش اجتماعیه، اگر درخواست نقد بدم به دلیل ژانر و اینا... ازش نمره کم میشه؟
وقت بخیر؛ من ژانر رمانم عاشقانست و هنوز به قسمتهای عاشقانهش نرسیده و فعلا موضوعش اجتماعیه، اگر درخواست نقد بدم به دلیل ژانر و اینا... ازش نمره کم میشه؟
Panic_315 2022/09/12 ۲ تا دلنوشته دارم تا یک ساعت دیگه تایپشون تموم میشه اگر منتقدشون خودت میشی که درخواست جلد و نقد میدم اگر که نه میفرستم متروکه
۲ تا دلنوشته دارم تا یک ساعت دیگه تایپشون تموم میشه اگر منتقدشون خودت میشی که درخواست جلد و نقد میدم اگر که نه میفرستم متروکه
SILENCER 2022/09/12 داداش ناموصن نقد کردنم بمن نیومده اون دلنوشتهای که دادی هرچقد گشتم اسم نداشت علائم نگارشیم که دیگه نگم برات
داداش ناموصن نقد کردنم بمن نیومده اون دلنوشتهای که دادی هرچقد گشتم اسم نداشت علائم نگارشیم که دیگه نگم برات
ریحانه اسفندیاری 2022/09/10 شعتتتتتتت شعتتتتتتت نه به وقتی که نمیڋاشتی احدی از رشتت خبر دار بشه نه به حالا که گزاشتی نمایت واقعا که فقط قصد تو اون مادر سیندرلا پر دادن زید من بود
شعتتتتتتت شعتتتتتتت نه به وقتی که نمیڋاشتی احدی از رشتت خبر دار بشه نه به حالا که گزاشتی نمایت واقعا که فقط قصد تو اون مادر سیندرلا پر دادن زید من بود

واکنشها[ی پسندها]: Ghazal