ترنم واژه ها 2021/11/07 سلام سینا جیشده ستی میگ قهر کردی باهاش؟/ Sina بابا مگ دست خودش بود یکی مزاحمش بشه؟؟ منم مزاحمم زیاد میشن میرم بلاک میکنم
سلام سینا جیشده ستی میگ قهر کردی باهاش؟/ Sina بابا مگ دست خودش بود یکی مزاحمش بشه؟؟ منم مزاحمم زیاد میشن میرم بلاک میکنم
ترنم واژه ها 2021/11/05 تو بی خیالی ولی من •♪• عاشقتم هنوز شدیدا •♪• بارون و تهران هدفون و آهنگ •♪• چرا تو بی من نمیشی دلتنگ •♪• #عاشقانه #غم
تو بی خیالی ولی من •♪• عاشقتم هنوز شدیدا •♪• بارون و تهران هدفون و آهنگ •♪• چرا تو بی من نمیشی دلتنگ •♪• #عاشقانه #غم
ترنم واژه ها 2021/11/05 از من نصیحت به شما عاشق نباشید♪ با هر کسو ناکسی صادق نباشید♪ تو هیچ جا بیننده ساحل نباشید♪ این عشق دروغ بخدا جاهل نباشید♪ ای خواهر و برادر خام حرف ها نباشید♪ که با یک نگاه خودتان عاشق بدانید♪ عاشقی عذاب میشکنه کمرت ♪ غم غصه تا همیشه میشه بال و پرت♪ #عاشقی #غم
از من نصیحت به شما عاشق نباشید♪ با هر کسو ناکسی صادق نباشید♪ تو هیچ جا بیننده ساحل نباشید♪ این عشق دروغ بخدا جاهل نباشید♪ ای خواهر و برادر خام حرف ها نباشید♪ که با یک نگاه خودتان عاشق بدانید♪ عاشقی عذاب میشکنه کمرت ♪ غم غصه تا همیشه میشه بال و پرت♪ #عاشقی #غم
ترنم واژه ها 2021/11/03 ارشاااویر داشتم نمایت یه عالمه متن میفرستادم چرا بستیش arsha_vir میگم چرا بقیش نمی یومد
ترنم واژه ها 2021/11/03 منهمیشهباسایهیخودمدردودلمیکنم.! اماچهدردیمیکشموقتاییکههواابریه.. #باران #غم
ترنم واژه ها 2021/11/03 کاشآدمناراحتشه؛ دلشبگیره،گریهکنه،ضجهبزنه! ولیمثیهتیکهسنگسردوبیتفاوتنشه.. #غم

واکنشها[ی پسندها]: SILENCER، Sun girl و ترلان