Mr.Tavakoli 2021/12/27 هر کسی بار مسئولیت که رو دوشش بیوفته در مقابل یه مسائلی باید جوابگو باشه نه برای مقام بالاترش نه! باید در برابر وجدانش جوابگو باشه پس سعی کنیم به خاطر رفاقت و... از زیر بار مسئولیت شونه خالی نکنیم. #حق
هر کسی بار مسئولیت که رو دوشش بیوفته در مقابل یه مسائلی باید جوابگو باشه نه برای مقام بالاترش نه! باید در برابر وجدانش جوابگو باشه پس سعی کنیم به خاطر رفاقت و... از زیر بار مسئولیت شونه خالی نکنیم. #حق
ترنم واژه ها 2021/12/26 سلام محمد و شهرزاد شهرزاد تو رو جان من حوریا نیومد قصد دارین محمد من بکشه منتظر شما ام تایید کنید . . نوشته ها به صورت مقاله بزنم یا گفتگو؟!
سلام محمد و شهرزاد شهرزاد تو رو جان من حوریا نیومد قصد دارین محمد من بکشه منتظر شما ام تایید کنید . . نوشته ها به صورت مقاله بزنم یا گفتگو؟!
HOORYA_A 2021/12/21 حوصله پیامهای دیگران رو نداشتم. پس اینجا مطرح میکنم. تبریک یلداتون. امیدوارم انارتون قرمز باشه
Mr.Tavakoli 2021/12/21 یلدای امسال یه رنگ خاصی داره! یلدای امسال مصادف شده با ایام فاطمیه و خب بعضا دیدیم که یه خورده بی حرمتی شده به دختر قطب عالم امکان حضرت محمد (ص) #یلدای_امسال_حواسمون_باشه_حرمت_نگه_داریم ترنم واژه ها شهرزاد Mirabolfazl 3 admin Arsham arsha_vir Joker Sepahrad GASEDAK SETI_G ARVIN @Mr.Rasoly Aqua Ariyana Aynaz baran Bardia fatemeh Fatemehfbn fkh Javid HAaMmii Hamid Hana93 hazin Homayoon HOORYA_A Mina Goli MiNo-O Mirabolfazl 3
یلدای امسال یه رنگ خاصی داره! یلدای امسال مصادف شده با ایام فاطمیه و خب بعضا دیدیم که یه خورده بی حرمتی شده به دختر قطب عالم امکان حضرت محمد (ص) #یلدای_امسال_حواسمون_باشه_حرمت_نگه_داریم ترنم واژه ها شهرزاد Mirabolfazl 3 admin Arsham arsha_vir Joker Sepahrad GASEDAK SETI_G ARVIN @Mr.Rasoly Aqua Ariyana Aynaz baran Bardia fatemeh Fatemehfbn fkh Javid HAaMmii Hamid Hana93 hazin Homayoon HOORYA_A Mina Goli MiNo-O Mirabolfazl 3
ترنم واژه ها 2021/12/21 یه لقمه نون، یه کاسه ماست، رفاقت بی کم و کاست یه عشق پاک، یه حرف راست، هرچی محبت و وفاست شب یلدا مبارک فال حافظ برا منم دعا کن و فال هم برا خودت بگیر. کارت پستال موزیکال تبریک حال دلت همیشه خوب باشه=)
یه لقمه نون، یه کاسه ماست، رفاقت بی کم و کاست یه عشق پاک، یه حرف راست، هرچی محبت و وفاست شب یلدا مبارک فال حافظ برا منم دعا کن و فال هم برا خودت بگیر. کارت پستال موزیکال تبریک حال دلت همیشه خوب باشه=)
ترنم واژه ها 2021/12/18 جوری دعا کن که انگار همه چیز به خدا وابسته است و جوری کار کن که انگار همه چیز به تو وابسته است #خدا سایه های بیداری
جوری دعا کن که انگار همه چیز به خدا وابسته است و جوری کار کن که انگار همه چیز به تو وابسته است #خدا سایه های بیداری
ترنم واژه ها 2021/12/18 "عشق" آن پیچکِ وحشیست که بر قامتِ دل تنگ می پیچد و می پیچد و می خشکاند...! #عشق سایه های بیداری

واکنشها[ی پسندها]: Sun girl