ترنم واژه ها 2021/11/28 #انگیزشی SETI_G Sphrd ARVIN GASEDAK arsha_vir admin Lord Sina ریحانه♡ شهرزاد براش ما عزیزان
ترنم واژه ها 2021/11/28 و عشق را کنار تیرک راه بند تازیانه می زنند عشق را در پستوی خانه نهان باید کرد... #احمد_شاملو
ترنم واژه ها 2021/11/28 شوق من چندین برابر میشود با دیدنت وای من دیوانه ام دیوانه ی خندیدنت #حامد_نیازی #عاشقانه
ترنم واژه ها 2021/11/28 آنقدر دلم گرفته که گویی زمین مرده است نه روحی در من است و نه جانی در خاک! #آگرین_یوسفی #زندگی #خسته
ترنم واژه ها 2021/11/28 وقت رفتن کاش در چشم نمی غلتید اشک آخرین تصویر او در چشم هایم تار بود #سجاد_شیرازیان #غم
ترنم واژه ها 2021/11/28 تو تنها میتوانی آخرین درمانِ من باشی و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم. #درمان #عشق
ترنم واژه ها 2021/11/28 + کسایی که از اسمت دفاع میکنن در حالی که خودت اونجا نیستی، باوفاترین دوستایی هستن که میتونی داشته باشی! #دوستی
+ کسایی که از اسمت دفاع میکنن در حالی که خودت اونجا نیستی، باوفاترین دوستایی هستن که میتونی داشته باشی! #دوستی
ترنم واژه ها 2021/11/28 اصلا چه فرقی میکند کجای این جهان بی تو نفس میکشم وقتی نفس هایم کمتر از دود سیگارم شده است ... #دلتنگی
اصلا چه فرقی میکند کجای این جهان بی تو نفس میکشم وقتی نفس هایم کمتر از دود سیگارم شده است ... #دلتنگی

واکنشها[ی پسندها]: Sun girl و ترلان