موزیک پلیر

بازدیدهای نمایه

10168

آخرین بازدیدکنندگان

1. 10,168 بازدیدهای نمایه
  2. neda aliari
  3. آرزو:)
  4. Miss.Aghazadeh
  5. pen lady
  6. Likol
  7. worning.f
  8. Fatemeh_keshzadeh
arsha.Srmast~
پسندها
6,998

نوشته‌های نمایه فرستادن‌ها رسانه آلبوم ها مناطق ارسالی‌ها درباره کاربران بازدیدکننده از نمایه شما

• میگی تایپک نقد ولی من چرا تایپک نقد ندارم منظورت همون هماهنگی تیم نقد آخه من این نقدمو فقط اونجا فرستادم
    arsha.Srmast~
    arsha.Srmast~
    نمیخاد
    اسم اثر
    اسم نوسنده با تگ و تاریخ
    من به خاطرت کنار گذاشتم تموم یه دندگیامو
    خوبم باشی نمیخوام به هیچکسی بدی جامو
    من به خاطرت عاقل شدم نباشی میگیره قلبم
    نمیتونم بمونم با کسی میمیره قلبم
    با تو آروم شد تموم زندگیم
    با تو جون میگیره حس بچگیم
    من دلم کنار تو آدم شده
    چون یکی مثل تو همرام شده
    قبرستان قلبم
    نویسنده= ترنم واژه ها

نقد نام دل نوشته= نام دل نوشته شامل دو بخش قبرستان و قلبم که ناامیدی و پژمردگی و ناراحتی قلب را نشان می‌دهد، نام دل نوشته به دور از کلیشه بوده و به خوبی با ژانر و موضوع ارتباط دارد.

نقد مقدمه دل نوشته= مقدمه آن به خاطر وجود کلمه دفن در متن به خوبی با نام دل نوشته ارتباط برقرار کرده و همچنین با ژانر آن که تراژدی است هم ارتباط دارد.

جلد= جلد آن هم با موضوع و نام دل نوشته و ژانر آن ارتباط دارد به علت استفاده از رنگ های تیره ژانر تراژدی را به خوبی به تصویر می‌کشد و با نام دل نوشته هم ارتباط دارد

نقد اعلام نگارشی= علائم نگارشی به درستی رعایت شده فقط ایرادات جزعی دیده میشود.

نقد ساختمان دل نوشته= نوع نثر آن محاوره است و کمتر از نثر ادبی در آن استفاده شده و در بعضی قسمت‌های ان مخلوط نثر محاوره و نثر ادبی دیده می‌شود

نقد ارایه دل نوشته= در متن دل نوشته ارایه چندانی دیده نمی‌شود و این نقطه ضعف آن است چون استفاده از ارایه به زیبایی دل نوشته می‌افزاید

نقد کلی دل نوشته= و در کل نام دل نوشته به خوبی با ژانر و موضوع و مقدمه آن ارتباط برقرار کرده و مشکلی دیده نمی‌شود جلد آن به خوبی ژانر و موضوع را به تصویر می‌کشد و با دیدن تصویر جلد آن سر رشته ای از موضوع به ما القا می‌شود ایرادات نگارشی جزعی دیده می‌شود و در کل بیشتر علائم نگارشی به درستی رعایت شده

نکات کلیدی= نویسنده عزیز همانطور هر دل نوشته ای نقاط قوتی دارد دارای نقاط ضعفی هم میباشد استفاده از نثر محاوره در دل نوشته نقطه ضعف آن است و اینکه از ارایه استفاده نشده در متن دل نوشته
    چیشد:/
    چوچوک گَلمیش
    خوش گَلدی اولوم😂
    (فیلمای ترکی بدجور اثر کرده زبان فارسی و انگلیسی و شمالی رو ترکیب کردم الان خودم نمی‌فهمم چی میگم جدی نگیر خوش اومدی)
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...

به جمع خانواده پاتوق خوش آمدید

بر روی دکمه های زیر کلیک کنید

تمامی موضوعات و پست های مکتوب بیانگر دیدگاه نویسنده است و به هیچ وجه بیانگر دیدگاه مدیریت انجمن نیست.

بالا