- تاریخ ثبتنام
- 2021/10/09
- نوشتهها
- 3,034
- راهحلها
- 6
- مدالها
- 23
- نویسنده موضوع
- مدیرکل
یه خاطره از دوران دبستان بگو
یه خاطره از راهنمایی و یه خاطره از امسال
- توسط SETI_G
- مدیر
یه خاطره از دوران دبستان بگو
یه خاطره که خیلی دوسش داشتم تو سال پنجم بود. سه نفر بودیم دختر منم سردستشون بودم. ۱۵ دقیقه زنگ تفریح داشتیم، اون روز ساعت آوردم از زمانی که زنگ خورد از پشت خونه مدرسه دیوار پریدیم رفتیم تو باغ از طرف باغ رفتیم از مدرسه بیرون. میخواستیم بریم رودخونه بعد تو راه پدر یکی از دوستام داشت رد میشد ما هم برای دیده نشدن پریدیم تو دشت:/ از شانش خوشگلم دشت گلی بود کلا سر تا با گل شدیم برگشتیم.
راهنمایی شیطنت نبود به حد دبستان ولی خوب بود معلم انشای ما عاشق داستان تعریف کردن و حرف زدن بود ماهم سر به سرش گذاشتیم از بس عصبانی شد از کلاس قهر کرد تا یه ماه معلم نداشتیم
امسالم یه روز همراه بچه ها رفته بودیم موزه اصلا یه افتضاحی به بار اومد که گفتنی نیست...
- تاریخ ثبتنام
- 2021/10/09
- نوشتهها
- 3,034
- راهحلها
- 6
- مدالها
- 23
- توسط ریحانه اسفندیاری
- نویسنده موضوع
- مدیرکل
دبستان خیلی شیطون بودم
یه خاطره که خیلی دوسش داشتم تو سال پنجم بود. سه نفر بودیم دختر منم سردستشون بودم. ۱۵ دقیقه زنگ تفریح داشتیم، اون روز ساعت آوردم از زمانی که زنگ خورد از پشت خونه مدرسه دیوار پریدیم رفتیم تو باغ از طرف باغ رفتیم از مدرسه بیرون. میخواستیم بریم رودخونه بعد تو راه پدر یکی از دوستام داشت رد میشد ما هم برای دیده نشدن پریدیم تو دشت:/ از شانش خوشگلم دشت گلی بود کلا سر تا با گل شدیم برگشتیم.
راهنمایی شیطنت نبود به حد دبستان ولی خوب بود معلم انشای ما عاشق داستان تعریف کردن و حرف زدن بود ماهم سر به سرش گذاشتیم از بس عصبانی شد از کلاس قهر کرد تا یه ماه معلم نداشتیم
امسالم یه روز همراه بچه ها رفته بودیم موزه اصلا یه افتضاحی به بار اومد که گفتنی نیست...![]()
ما تمام خرابکاری ها و شیطنتامون تو دبیرستانه