کاربرد هشتگ: رفیق

1. ریحانه اسفندیاری

گشتم وصفت تو شعراش،شعر پیدا کنم این خوب بود. #رفیق گنگ و مچل

گشتم وصفت تو شعراش،شعر پیدا کنم این خوب بود. #رفیق گنگ و مچل
  2. ترنم واژه ها

یه کسایی هستن پشتتن حتی بدون خودت خبر داشته باشی، مثل یه پروانه دورت میگرن غرق مهربونی میکننت،...

یه کسایی هستن پشتتن حتی بدون خودت خبر داشته باشی، مثل یه پروانه دورت میگرن غرق مهربونی میکننت، تنهات نمیزارن و تو سختی ها کمک میکنن به خودت بیای بودنشون یه جور بهت گرما میبخشه مثل تو! 🤍🧸💙 #رفیق
  3. ترنم واژه ها

بودنت مثل شکوفه بهار که بعد از یک فصل سرد و سخت بادیدنش آدم ذوق میکنه مثل هات چاکلت خوردن تو...

بودنت مثل شکوفه بهار که بعد از یک فصل سرد و سخت بادیدنش آدم ذوق میکنه مثل هات چاکلت خوردن تو هوای سرد که گرما میبخشه به ادم🍫🤍🦋 #رفیق #خواهر_کوچیکه
  4. ترنم واژه ها

ولی یه ادمایی هستن تو زندگی بودناشون بهت ارامش میده، یه رفقایی که تو سختیا پشتتن و همیشه باورت...

ولی یه ادمایی هستن تو زندگی بودناشون بهت ارامش میده، یه رفقایی که تو سختیا پشتتن و همیشه باورت میکنن، اشتباه میکنی تنها نمیزارنت ولت کنن بهت یاد میدن تکرارش نکنی هرچی بد یا خوب باشی بازم مثل یک کوه پشتتن ازت یه ادم قوی با عزت میسازن خوبه هستی دوستم🤍🦋 #رفیق
  5. ترنم واژه ها

رفیق حسم بهت قابل توصیف نیست هرچی بگم کمه برات، روح شدی در تنم و خون شدی در رگم حال اینطور...

رفیق حسم بهت قابل توصیف نیست هرچی بگم کمه برات، روح شدی در تنم و خون شدی در رگم حال اینطور میخوای تنهایم بگذاری حال که جان و روح و خون شدی=)💔 #رفیق #حقیقت
  6. ترنم واژه ها

اوقات خوب + دوستای دیوونه = خاطرات شگفت انگیز. 😌 #رفیق برای تو رفیق: )

اوقات خوب + دوستای دیوونه = خاطرات شگفت انگیز. 😌 #رفیق برای تو رفیق: )
  7. ترنم واژه ها

رفیق! خدا‌حتمایه‌هدف‌برای‌رَنجِت، یه‌دلیل‌برای‌مُشکلاتِت‌ویه‌پادا‌ش‌برای‌...

رفیق! خدا‌حتمایه‌هدف‌برای‌رَنجِت، یه‌دلیل‌برای‌مُشکلاتِت‌ویه‌پادا‌ش‌برای‌ باایمان‌بودنت‌درنظرداره=)♥ #رفیق برای تو ای رفیق🍂
  8. ترنم واژه ها

دردی که با دارو خوب نشه قَطعا با ❪بَغل❫ط خوب میشه🕊♥️رفیق🍭🍒★ #رفیق برای تو: )

دردی که با دارو خوب نشه قَطعا با ❪بَغل❫ط خوب میشه🕊♥️رفیق🍭🍒★ #رفیق برای تو: )
  9. ترنم واژه ها

دلم همان رفیق قدیمی میخواهد انکه در حال بدم در حال خوبم بود انکه بی منت محبت میکرد انکه به حرف...

دلم همان رفیق قدیمی میخواهد انکه در حال بدم در حال خوبم بود انکه بی منت محبت میکرد انکه به حرف هایم تا خود صبح گوش میداد انکه حتی این روز ها مرا یادش نیست انکه با من تا حد امکان بد شده است. دلم میخواهد بفهمد تو بدترین شرایط تنهام گذاشت. 💔 #خودنویس #غم #رفیق

به جمع خانواده پاتوق خوش آمدید

بر روی دکمه های زیر کلیک کنید

تمامی موضوعات و پست های مکتوب بیانگر دیدگاه نویسنده است و به هیچ وجه بیانگر دیدگاه مدیریت انجمن نیست.

بالا