کاربرد هشتگ: جنگل_مه_آلود

1. ترنم واژه ها

قلبم را چه بگویم برای دیدن جنگل مه‌آلود چشمانت پر میکشد همچون پروانه‌هایی زه پیله برای...

قلبم را چه بگویم برای دیدن جنگل مه‌آلود چشمانت پر میکشد همچون پروانه‌هایی زه پیله برای آزادی...! ولی نمیداند وقتی به آزادی برسد دیگر نمی‌تواند طمع آزادی را فراموش کند....  میمیرد! #جنگل_مه_آلود #ترنم_واژه_ها #خودنویس
  2. ترنم واژه ها

ساعت‌ها پنهانی دریغ از هرکسی مات جنگل چشمانت می‌شوم گاهی مه‌های خاکستری میان جنگل خودنمایی...

ساعت‌ها پنهانی دریغ از هرکسی مات جنگل چشمانت می‌شوم گاهی مه‌های خاکستری میان جنگل خودنمایی می‌کنند. پرتوهای عسلی آفتاب که به جنگل می‌خورند آن را روشن و درخشان می‌کنند همچنین میخ کننده‌تر! #ترنم_واژه_ها #خودنویس #جنگل_مه_آلود
  3. ترنم واژه ها

بارها دید بودم میگوییند از چشم‌ها که چه میتواند بکند؛ باور نمیکردم... تا تو را دیدم! اولین چیزی...

بارها دید بودم میگوییند از چشم‌ها که چه میتواند بکند؛ باور نمیکردم... تا تو را دیدم! اولین چیزی که من را جلب کرد جنگل مه آلود چشمانت بود! آخ... که نگویم از چشمانت:) #خودنویس #ترنم_واژه_ها #جنگل_مه_آلود

به جمع خانواده پاتوق خوش آمدید

بر روی دکمه های زیر کلیک کنید

تمامی موضوعات و پست های مکتوب بیانگر دیدگاه نویسنده است و به هیچ وجه بیانگر دیدگاه مدیریت انجمن نیست.

بالا