زندگی هر چیزی را که خواستم به من داد، ولی لحظهای بعد دیگر برایم ارزشی نداشت، این قانون عجیبی است. پس چرا تو برایم عادی نمیشوی... . مجازات عاشقی چیست؟ من مجازات آن را به دوش میکشم فقط بگویید که چیست؟
#زندگی_رواله
ثانیههایی که باور نداشتم بدون اون سر بشه شد باور نداشتم بتونم نفس بکشم نفس کشیدم و اون تمام غیر ممکنها رو برام ممکن کرد ازش ممنونم برای اینکه با حقیقتها رو به روم کرد
#زندگی_رواله
در تالابی از خون خویش احساس تنگی نفس را دارم
در دورترین و نزدیکترین نقطه جهان دوستی غریب دارم
که برایش حاضرم تمام دارایی از سر نداریم را فدا کنم
#زندگی_رواله
قسمتی از جانم تسخیر فردی شد که نیست و چه سخت دلگیرم از هوای سرد بارانی چه دلگیرم از قطرههای بارانی که این چنین شیشه را خیس میکند و عین خیالش نیست کسی در ان خانه ویران میشود
#زندگی_رواله
یه جایی از زندگی میخوای برگردی به چند روز پیش که با کارهای لغو و بیهوده تباه کردی اما راه برگشتی نیست فقط میتونی امروزت رو این لحظهات رو بسازی پس الانت رو رنگی کن سخته ولی طبیعت زندگی همینه
#زندگی_رواله
خستگیهایم را در آغوش گرفتم امیدهایم را پرواز دادم و بعد حقیقتهای غم بار را دیدم. بعد از رفتن امیدهایم خوشیهای دروغین از حقیقتها پرده برداشتهاند.
#زندگی_رواله
از اینکه کسی به فکرت نباشه بعد تو این همه همشون رو یاد کنی خندهی تلخی رو میکاره کنار لبت تا از همشون با خندهی لب و درد قلب رد بشی دوست داشتن همینه دیگه
#زندگی_رواله
اهای سردی زمستان گاهی به ما رحم کن سرمای وجودت قلبم را یخ میکند باعث میشوی بر خاطرات سرپوش گذاشته مروری بشود و زخمها دوباره سوزان شوند.
#زندگی_رواله
میخوام بهت بگم ازت متنفرم بودنت باعث عذابم میشه اما تو که برات مهم نیست پس بهتره تو خودم احساس تنفرم رو خفه کنم تا به تو بگم و بیتفاوت باشی
#زندگی_رواله