کاربرد هشتگ: زندگی_رواله

1. Mamad_EG

یک حس خاص فراموشی را محتاجم یک احساس پوچی لازمم هست و یک حکمی که دل نباشد می‌خواهم #زندگی_رواله

یک حس خاص فراموشی را محتاجم یک احساس پوچی لازمم هست و یک حکمی که دل نباشد می‌خواهم #زندگی_رواله
  2. Mamad_EG

در تاریکی اعماق یاقوت به آهستگی، ترانهٔ عشق می‌نوازم #زندگی_رواله

در تاریکی اعماق یاقوت به آهستگی، ترانهٔ عشق می‌نوازم #زندگی_رواله
  3. Mamad_EG

سایه سیاه شبانگاهت مرا دیوانه‌ی رخ زیبایت کرد #زندگی_رواله

سایه سیاه شبانگاهت مرا دیوانه‌ی رخ زیبایت کرد #زندگی_رواله
  4. Mamad_EG

زندگی هر چیزی را که خواستم به من داد، ولی لحظه‌ای بعد دیگر برایم ارزشی نداشت، این قانون عجیبی...

زندگی هر چیزی را که خواستم به من داد، ولی لحظه‌ای بعد دیگر برایم ارزشی نداشت، این قانون عجیبی است. پس چرا تو برایم عادی نمی‌شوی... . مجازات عاشقی چیست؟ من مجازات آن را به دوش می‌کشم فقط بگویید که چیست؟ #زندگی_رواله
  5. Mamad_EG

ثانیه‌ها بی تو چقدر کند می‌گذرند و من هنوز در خیالت پرسه میزنم #زندگی_رواله

ثانیه‌ها بی تو چقدر کند می‌گذرند و من هنوز در خیالت پرسه میزنم #زندگی_رواله
  6. Mamad_EG

انچنان در خود شکسته‌ام که فریادم به کسی نرسد انچنان غرقم در شبی که سپیدی ان دیدنی نیست #زندگی_رواله

انچنان در خود شکسته‌ام که فریادم به کسی نرسد انچنان غرقم در شبی که سپیدی ان دیدنی نیست #زندگی_رواله
  7. Mamad_EG

ثانیه‌هایی که باور نداشتم بدون اون سر بشه شد باور نداشتم بتونم نفس بکشم نفس کشیدم و اون تمام غیر...

ثانیه‌هایی که باور نداشتم بدون اون سر بشه شد باور نداشتم بتونم نفس بکشم نفس کشیدم و اون تمام غیر ممکن‌ها رو برام ممکن کرد ازش ممنونم برای اینکه با حقیقت‌ها رو به روم کرد #زندگی_رواله
  8. Mamad_EG

در تالابی از خون خویش احساس تنگی نفس را دارم در دورترین و نزدیک‌ترین نقطه جهان دوستی غریب دارم...

در تالابی از خون خویش احساس تنگی نفس را دارم در دورترین و نزدیک‌ترین نقطه جهان دوستی غریب دارم که برایش حاضرم تمام دارایی از سر نداریم را فدا کنم #زندگی_رواله
  9. Mamad_EG

قسمتی از جانم تسخیر فردی شد که نیست و چه سخت دلگیرم از هوای سرد بارانی چه دلگیرم از قطره‌های...

قسمتی از جانم تسخیر فردی شد که نیست و چه سخت دلگیرم از هوای سرد بارانی چه دلگیرم از قطره‌های بارانی که این چنین شیشه را خیس می‌کند و عین خیالش نیست کسی در ان خانه ویران میشود #زندگی_رواله
  10. Mamad_EG

یه جایی از زندگی می‌خوای برگردی به چند روز پیش که با کارهای لغو و بیهوده تباه کردی اما راه...

یه جایی از زندگی می‌خوای برگردی به چند روز پیش که با کارهای لغو و بیهوده تباه کردی اما راه برگشتی نیست فقط می‌تونی امروزت رو این لحظه‌ات رو بسازی پس الانت رو رنگی کن سخته ولی طبیعت زندگی همینه #زندگی_رواله
  11. Mamad_EG

رو زندگیم رو پوش سفید انداختم؛ کردم تو تابوت، خاکش کردم و بی‌هوا فقط می‌خندیدم به تلخی‌ها...

رو زندگیم رو پوش سفید انداختم؛ کردم تو تابوت، خاکش کردم و بی‌هوا فقط می‌خندیدم به تلخی‌ها می‌خندیدم تا اروم بشم. #زندگی_رواله
  12. Mamad_EG

دوست دارم بمونم کنارت بخونم برات تا وقت هست باشم باهات و بگیرم دستاتو #زندگی_رواله

دوست دارم بمونم کنارت بخونم برات تا وقت هست باشم باهات و بگیرم دستاتو #زندگی_رواله
  13. Mamad_EG

خط و نشون کشیدن و قدرت نشان دادن، که هنر نیست. محبت کردن و تنها نگذاشتن هم نشانه‌ی قدرتی...

خط و نشون کشیدن و قدرت نشان دادن، که هنر نیست. محبت کردن و تنها نگذاشتن هم نشانه‌ی قدرتی بی‌پایان و هنر حقیقی است #زندگی_رواله
  14. Mamad_EG

نمی‌خواهم درد تنهایی نابودم کند پس خودم فاصله می‌گیرم از مردم این شهر آلوده #زندگی_رواله

نمی‌خواهم درد تنهایی نابودم کند پس خودم فاصله می‌گیرم از مردم این شهر آلوده #زندگی_رواله
  15. Mamad_EG

خستگی‌هایم را در آغوش گرفتم امید‌هایم را پرواز دادم و بعد حقیقت‌های غم بار را دیدم. بعد از رفتن...

خستگی‌هایم را در آغوش گرفتم امید‌هایم را پرواز دادم و بعد حقیقت‌های غم بار را دیدم. بعد از رفتن امیدهایم خوشی‌های دروغین از حقیقت‌ها پرده برداشته‌اند. #زندگی_رواله
  16. Mamad_EG

از اینکه کسی به فکرت نباشه بعد تو این همه همشون رو یاد کنی خنده‌ی تلخی رو میکاره کنار لبت تا از...

از اینکه کسی به فکرت نباشه بعد تو این همه همشون رو یاد کنی خنده‌ی تلخی رو میکاره کنار لبت تا از همشون با خنده‌ی لب و درد قلب رد بشی دوست داشتن همینه دیگه #زندگی_رواله
  17. Mamad_EG

اهای سردی زمستان گاهی به ما رحم کن سرمای وجودت قلبم را یخ می‌کند باعث می‌شوی بر خاطرات سرپوش...

اهای سردی زمستان گاهی به ما رحم کن سرمای وجودت قلبم را یخ می‌کند باعث می‌شوی بر خاطرات سرپوش گذاشته مروری بشود و زخم‌ها دوباره سوزان شوند. #زندگی_رواله
  18. Mamad_EG

میخوام بهت بگم ازت متنفرم بودنت باعث عذابم میشه اما تو که برات مهم نیست پس بهتره تو خودم احساس...

میخوام بهت بگم ازت متنفرم بودنت باعث عذابم میشه اما تو که برات مهم نیست پس بهتره تو خودم احساس تنفرم رو خفه کنم تا به تو بگم و بی‌تفاوت باشی #زندگی_رواله
  19. Mamad_EG

خستگی صدا و لرزش دست‌ها که دلیل بر پیری نیست گاهی نبودت باعث این عذاب میشه #زندگی_رواله

خستگی صدا و لرزش دست‌ها که دلیل بر پیری نیست گاهی نبودت باعث این عذاب میشه #زندگی_رواله
  20. Mamad_EG

دل که بگیر و نفرت در آن لانه کند چاره‌ای نیست جز درد و زجری که منجر به انزجار از تن می‌شود...

دل که بگیر و نفرت در آن لانه کند چاره‌ای نیست جز درد و زجری که منجر به انزجار از تن می‌شود #زندگی_رواله

به جمع خانواده پاتوق خوش آمدید

بر روی دکمه های زیر کلیک کنید

تمامی موضوعات و پست های مکتوب بیانگر دیدگاه نویسنده است و به هیچ وجه بیانگر دیدگاه مدیریت انجمن نیست.

بالا