کاربرد هشتگ: دلتنگی

1. ترنم واژه ها

داداش بزرگتر نعمت هرموقع نیازش داشته باشی خواهر، پدر، مادر، دوست و... تو میشه، با تمام وجود...

داداش بزرگتر نعمت هرموقع نیازش داشته باشی خواهر، پدر، مادر، دوست و... تو میشه، با تمام وجود کنارت♥🐨 #کوآلا_من #دلتنگی
  2. ترنم واژه ها

فقط یک کلمه «بیا» 🥺🙃🫂 #دلتنگی

فقط یک کلمه «بیا» 🥺🙃🫂 #دلتنگی
  3. ترنم واژه ها

این روزها روحم را گم کرده‌ام... به هر دشت و کوه می‌روم، بالا و پایین نیست که نیست! میدانی روح من...

این روزها روحم را گم کرده‌ام... به هر دشت و کوه می‌روم، بالا و پایین نیست که نیست! میدانی روح من باید بی‌آیی و جسمم را در آغوش بگیری، تا روح به بدنم بازگردد. این پروازت به سو دیگر مرا سخت در خلع فرو برده است! پس زود برگرد روح من! 🐨🪐 #خودنویس #کوآلا_من #دلتنگی
  4. ترنم واژه ها

1 روز و 5 ساعت و 5 دقیقه و هشت ثانیه 🖤🥲 #دلتنگی

1 روز و 5 ساعت و 5 دقیقه و هشت ثانیه 🖤🥲 #دلتنگی
  5. ترنم واژه ها

دلتنگم صدات وقتی آبجی میگی ناراحت شدنت وقتی حرصت میدم عصبی شدنت وقتی رو اعصابت میرم دلتنگ قربون...

دلتنگم صدات وقتی آبجی میگی ناراحت شدنت وقتی حرصت میدم عصبی شدنت وقتی رو اعصابت میرم دلتنگ قربون صدقه رفتنت 🪐🖤🐨 #دلتنگی #خودنویس #کوآلا_من #ترنم_واژه_ها
  6. ترنم واژه ها

شده‌دلتنگ‌بشوی‌چاره‌نیابی‌جز‌اشک..!! من‌به‌این‌چاره‌ی‌بی‌چاره‌دچارم‌ 🥲🤍 #کوآلا_من #دلتنگی

شده‌دلتنگ‌بشوی‌چاره‌نیابی‌جز‌اشک..!! من‌به‌این‌چاره‌ی‌بی‌چاره‌دچارم‌ 🥲🤍 #کوآلا_من #دلتنگی
  7. ترنم واژه ها

دلم تنگه برای تو واسه موی بلندت دلبر نیکوسرشت عجب زخمی زدی بازم ولی قلبم برات هر روز جون تازه ای...

دلم تنگه برای تو واسه موی بلندت دلبر نیکوسرشت عجب زخمی زدی بازم ولی قلبم برات هر روز جون تازه ای بازم گرفت =) #دلتنگی
  8. ترنم واژه ها

کاش میتونستم از زیر خروارها خاک بیرون بکشمت محکم بغلت کنم میان اون آغوش پر مهرت گم شوم... مثل...

کاش میتونستم از زیر خروارها خاک بیرون بکشمت محکم بغلت کنم میان اون آغوش پر مهرت گم شوم... مثل کودکی ام ساعت ها گریه بکنم و تو فقط به سرم دست بکشی! ارام درگوشم زمزمه بکنی: همچیز حل میشود. و هر لحظه من بودنت شکر کنم و محکم تر بغلت کنم و گریه کنم...🥺 🥹 #خودنویس #ترنم_واژه_ها #دلتنگی
  9. ترنم واژه ها

https://dls.music-fa.com/tagdl/downloads/Reza%20Malekzade%20-%20Bigharare%20Toam%20(320).mp3...

https://dls.music-fa.com/tagdl/downloads/Reza%20Malekzade%20-%20Bigharare%20Toam%20(320).mp3 ♥♪∞ تو ای قرار بی قراریم بگو کجایی!؟ #موسیقی #غمگین #دلتنگی
  10. ترنم واژه ها

ولی بال هایِ کسی که براتون پَر میزنه رو نَشکونین ... #دلتنگی

ولی بال هایِ کسی که براتون پَر میزنه رو نَشکونین ... #دلتنگی
  11. ترنم واژه ها

‏ببین من از اولم میدونستم که میری، فقط میخواستم زمانش دیرتر باشه....: ( #دلتنگی

‏ببین من از اولم میدونستم که میری، فقط میخواستم زمانش دیرتر باشه....: ( #دلتنگی
  12. ترنم واژه ها

دلم بوی تورو میخواد دلم روی تورو میخواد دلم راه رفتنو میخواد کنارت شب چقدر خوبه یه دل دارم توی...

دلم بوی تورو میخواد دلم روی تورو میخواد دلم راه رفتنو میخواد کنارت شب چقدر خوبه یه دل دارم توی سینه همون واسه تو میکوبه #دلتنگی #موسیقی 🎧💔
  13. ترنم واژه ها

بهتر است این را بدانی دلم برایت تنگ تنگ است دل من تنگ ان محبت ان قربان صدقه ها ان نگرانی ها و از...

بهتر است این را بدانی دلم برایت تنگ تنگ است دل من تنگ ان محبت ان قربان صدقه ها ان نگرانی ها و از همه بیشتر دلم واسه خودت تنگ است 💔 #غم #دلتنگی #خودنویس
  14. ترنم واژه ها

اصلا چه فرقی میکند کجای این جهان بی تو نفس میکشم وقتی نفس هایم کمتر از دود سیگارم شده است ...

اصلا چه فرقی میکند کجای این جهان بی تو نفس میکشم وقتی نفس هایم کمتر از دود سیگارم شده است ... #دلتنگی

به جمع خانواده پاتوق خوش آمدید

بر روی دکمه های زیر کلیک کنید

تمامی موضوعات و پست های مکتوب بیانگر دیدگاه نویسنده است و به هیچ وجه بیانگر دیدگاه مدیریت انجمن نیست.

بالا