کاربرد هشتگ: وصف_حالم

1. ترنم واژه ها

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره...

...ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه من که تو زندگیم هیشکی نیست چه دروغی دارم بگم آخه این همه دوری نه واسه تو خوبه نه من طرف تو بارون نمیاد نمیشی دلتنگ زیاد میدونی چند وقته دلم تورو میخواد اینجوری نکن با من هی دور نکن با من این شوخی خوبی نیست من بی تو میمیرم واقعا #موسیقی #وصف_حالم
  2. ترنم واژه ها

https://dls.music-fa.com/tagdl/1401/Mohammad%20Tabari%20-%20Delbare%20Man%20(320).mp3 دلدار من...

https://dls.music-fa.com/tagdl/1401/Mohammad%20Tabari%20-%20Delbare%20Man%20(320).mp3 دلدار من شمع شب تار من نده آزار من #موسیقی #وصف_حالم
  3. ترنم واژه ها

من سقوط کردم و همه سکوت کردن! من چه سوخت قلبم همه چه سود کردن من شدم تاریکی ،همه شدن نور این وسط...

من سقوط کردم و همه سکوت کردن! من چه سوخت قلبم همه چه سود کردن من شدم تاریکی ،همه شدن نور این وسط همه شدن تبر همه زخم دارن رو این جسد همه یه جور سهم دارن از این بدن محو آسمون شدم که من و زمین زدن، من می‌خواستم که اصلا نه به اهل این زمین نگم! شاید واسه همین بدم!🌙 #وصف_حالم #زندگی
  4. ترنم واژه ها

تاریک است اینجا، همه مرده‌اند کمی تخت خوابم کجاست؟ که بمیرم تمام! مادر؛ در انگیزه‌ی مرگم صدای...

تاریک است اینجا، همه مرده‌اند کمی تخت خوابم کجاست؟ که بمیرم تمام! مادر؛ در انگیزه‌ی مرگم صدای دعا نمی‌آید چرا؟ کسی نشسته و در ذهنیتم ویترین زده در نهایت به کجا ختم می‌شود آقا؟ چه کسی در این تعریق صدایم کرد؟ قرص‌های خواب من کجاست؟ این دلشوره مرا می‌کشد آخر!... =) #وصف_حالم #زندگی #قرص_خواب
  5. ترنم واژه ها

درد اینجاست، دیگر نمی‌توانی زار بزنی و آن ها با حرف هایشان آرامت کنند ، چون دلیل زار زدن تو خود...

درد اینجاست، دیگر نمی‌توانی زار بزنی و آن ها با حرف هایشان آرامت کنند ، چون دلیل زار زدن تو خود آن ها هست! درد اینجاست، من حتی عزیز ، عزیزانم نیستم بلکه موجودی بزور تحمل شدنی هستم! درد اینجاست آن عزیزان کاری کردن من مرگ را میخواهم :) 💔 #مردن #درد #ترنم_واژه_ها #وصف_حالم #خودنویس

به جمع خانواده پاتوق خوش آمدید

بر روی دکمه های زیر کلیک کنید

تمامی موضوعات و پست های مکتوب بیانگر دیدگاه نویسنده است و به هیچ وجه بیانگر دیدگاه مدیریت انجمن نیست.

بالا